- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan20806
csendes tag
Sziasztok szeretnek segitseget kerni mitlehet ijenkor tenni ha ezt az uzenetet kapom a program elindul de nem navigal a fenti uzenet jelenik meg Primo 2 0 rolvan szo faiked to open file poi789 spr exiting application faiked fájl megnyitása poi789 spr kilépés alkalmazás segitseget szeretnek kerni a problema magoldasa hoz elore is koszonom Tisztelettel Istvan
-
Trianta
tag
Sziasztok! Nekem 5501-es Prestigio van, de hátha tudtok a kérdésemre válaszolni.
Fent az értesítősávban a jobbsarokban a pici digit óra nem nagyon vagy csak nagyon ritkán frissül.
Amikor bekapcsolom alvómódból a telefont, akkor a teljes kijezőn jól jár az óra, viszont a kicsi ott felül továbbra sem frissül. Általában akkor frissül csak, ha a beállításoknál választok hogy a hálózat-ról vagy gps-ről vegye az adatokat, de utána egint nem frissűl.
Milehet ennek az oka? Lehet valahol szabályozni a frissítés? Vaegy ez így oké?
-
istvan20806
csendes tag
Sziasztok Istvan vagyok érdeklödnék hogy lehet gyari álásba vissza állitani aPrestio multiphone 5000 duot elöreis kösz a válaszokat.
-
kiskelgyo
csendes tag
Valakinek rootolásról és custom romokról van tapasztalata, tippje ennél a telónál?
-
kiskelgyo
csendes tag
Sziasztok!
Akiknek van ilyen telefonjuk: nektek is kicsit halk a zenelejátszás? Nem szélsőségesen, de más telefonokhoz képest egy kicsit halkabb szerintem. Vélemény, tapasztalat? -
Laybee
őstag
Valaki tudja, hogy a boot és kikapcsolás hangot, hogy lehet némára venni?
-
Plateus
csendes tag
Nem vittem vissza mert többet nem csinálta a keverést......a mai napig.Telepítettem az áruházon keresztül 3 alkalmazást.(Chrome,háttérlépek) No utána megint megkergült.Lehet a telepítések miatt bekeveredik ?Nem hinném hogy ez természetes lenne.Ma van a 3.napom.Ha délutánig produkálja az önálló életet akkor visszaviszem,egyben tesztelve lesz az extrémdigitál is.
-
moli.hu
őstag
nekem nagy az 5 inch, igy melyebben utana se neztem. en egy 4040-et vasaroltam, de mivel az asszony is panaszkodik a megoroklott Motorola Defy-re (ami amugy ceges, nem en vettem), igy nezek magamnak egy ujat, es az asszony megorokli a 4040-et. Neztem mar az Alcatel M'Pop-ot, a Prestigio 4322-t, most pedig ujra elkezdtem a kinabol rendeles fele vonzodni egy THL W100-zal vagy egy Jiayu G3S-sel. Amugy a Prestigio, mint markaval elegedett vagyok, olcso, de jobb a supportja, mint a dragabb markaknak.
-
moli.hu
őstag
ha hivatalos a frissites (OTA a menubol), akkor nem kothet bele.
az az igazsag, hogy ha visszaviszed, azzal sokat nem veszthetsz, mivel valoszinutlen hogy egy rosszabbat kapsz. Ha tudsz nekik elottuk mutatni/reprodukalni barmilyen hibat, akkor kapod az ujat. Ezt lehet jatszani, amig nem kapsz egy hibatlant. -
Plateus
csendes tag
Nem csak a töltőn csinálta tegnap az önállósítást.Ma eddig hibátlanul működött..Még van 1 napom eldönteni hogy visszaviszem-e.A GPS továbbra sem működik.. Elméletileg van hozzá frissítés de nem merem rárakni hátha belekötnek a boltban.
Sok telefont nézegettem.Eddig csak Samsung telóim voltak ,azokkal nem volt gond de 150-et nem akartam kiadni egy telefonért..A telefon maga tetszik,nem csak külsőre .Ha felmerül még vele gond visszaviszem cserére .Remélem csak véletlenül kaptam ki egy hibás telót és a másikkal nem lesz gond..
-
moli.hu
őstag
leirasodbol nem vilagos, hogy amikor a hibak vannak, rajta van-e a tolton a gep. Nem vilagos, hogy igazoltal-e engem.
En nem lustulnam el a dolgot, ha nem tetszik, visszavinnem, annyi mas mobiltelefon kaphato, nem vagy koteles egy hibasat vasarolni/hasznalni. Foleg, ha neked sokba kerult. -
Plateus
csendes tag
Köszi. Már az első bekapcsolása után 10 perccel ezt csinálta 20-30 mp-ig .Szombat lévén akkor már zárva volt a bolt így nem tudtam rögtön visszavinni.Félnap teszteltem.Este raktam töltőre akkor is megismételte.Még nincs 24 órája nálam a teló. Tegnap csináltam pár tesztfotót, felakartam rakni a gépre na akkor is okozott gondot mert utána magától bekapcsolt a bluetooth és mindig felakart menni a gépemre..... van elméletileg képtársítási opciója hanghíváshoz..Na akkor is bekergült össze-vissza ugrált a képek között.Kicsit csalódott vagyok.Tudom hogy nem egy "drága" teló de eddig több volt a negatívum .Azért választottam ezt mert jókat olvastam róla (mobilaréna/Plecsni) .Most több fórumban is olvasom hogy gond van a GPS-el is. Pécsi vagyok ez az egy darab volt csak,ha visszaviszem várhatok napokat mire kapok másikat mert benne vagyok a 3 napban.Kérdésem az lenne hogy valaki tapasztalt -e hasonlókat evvel a modellel vagy márkával.
-
Plateus
csendes tag
Igen,ott is, autóban is és a csillagos ég alatt sem talál semmit.
-
Plateus
csendes tag
vagyis azt hittem hogy jól működik.Bekapcsolása után 2 sim-mel kezdtem tesztelni és akkor úgy 20-30 mp-re önállósította magát.Össze-vissza ugrált.Most töltőn van ,ránéztem ,kiakartam kapcsolni a wifit,akkor elkezdett villogni a blut és a GPS ikon majd össze.vissza ugrált az üzenetek,névjegyek e-book között.de igen rövid időre.Tapasztalat? ..valakinél előfordult már?
-
Plateus
csendes tag
Hosszas tanakodás és összehasonlítás után ma vettem egy POP 5000-est.Eddig minden jól működik rajta viszont a GPS......az nem . Keres-keres de nem talál.......Hálózaton megy a google navi és pontos is. .Vigyem vissza vagy van rá más megoldás.?Előre is köszi.
-
moli.hu
őstag
From: WM R&D Prestigio Alexander Zubkov <a.zubkov@>
CC: WT Prestigio CEE Ales Utrata <a.utrata@>, WT Prestigio CEE Andrej Isakov <a.isakov@>
Subject: RE: custommer support 4055 hardware specifications - compass?
Hello,
4322 compass -YES, G-sensor 3 axis
4044 compass - YES, G-sensor 3 axis
4055 compass -N/A, G-sensor 2 axis
Best regards
Alexander -
Csirkejozsi
tag
válasz
RedCactus #158 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Bementem egy üzletbe, és megnéztem a 4505, 4500 és 5000 dobozát. Sajnos kibontani nem lehetett egyiket sem, de legalább a dobozra helyes specifikációt nyomtatnak ezek szerint, mert csak és kizárólag a 4500 dobozán szerepelt, hogy van mágneses szenzor. Hát akkor úgy néz ki, hogy csak abban van. Azért röhej, hogy a hivatalos honlapon sem tudják helyesen kiírni, pedig ahogy láttam pl a 4505 leírásában még pár napja szerepelt a "digital compass", de azóta már eltűnt, ennek a modellnek viszont még mindig ott van...
Na mindegy, köszönöm még egyszer. -
djvoyager
tag
válasz
Csirkejozsi #156 üzenetére
Az újabb modellekben (PAP4055DUO, PAP4322DUO és PAP4505DUO) nincsen digitális iránytű. A régebbiekben van: PAP4040DUO, PAP4300DUO, PAP4500DUO és PAP5000DUO.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #154 üzenetére
Az iránytűt nem tudná kipróbálni valaki, mert most sorban derül ki a Multiphone-okról, hogy valójában nincs is bennük. Gondolkodom ezen a típuson is, de amíg nem tudom, hogy az iránytű működik vagy sem, addig nem tudok lépni. Köszönöm!
-
ÖregMackó
tag
Először is bocs, hogy eltértem a topic témától, bár a hardver felépítés talán kicsit indokolja hogy ide sorolhassam. Nem is akarok többet csak még annyit, hogy ebben a tabletban van 3G kapcsolat és használja is, A-GPS van benne és le is tölti az infókat, a szoftver iGo Primo és valóban számít, hogy útra illesztést használok vagy sem. A HTC egy egyzserű Desire, nem a legjobbak közül vagyok, és csak azért írtam be mert felmerült a szinte azonos hardverű telefon GPS tudása és eddig a topicban erről nem volt szó. Mióta megvettem (és már cseréltettem is) a tablettet, szenvedek a GPS-sel és keresem az infókat mit és hogy lehetne rajta javítani. A hasonló hardver miatt gondoltam kapok tanácsot, amit tudnék hasznosítani. De valóban kis felépítésbeli módosításokkal főleg antenna elhelyezéssel sokat lehet javítani-rontani a működésen így tényleg nem lehet a fizikai felépítést kizárólag egyedül figyelembe venni.
A cserénél egy Prestigio tablet is de pont ugyanilyen felépítés miatt nem mertem megpróbálni.
Ennyit tudok felhozni a mentségemre.....
ÖregMackó -
Csirkejozsi
tag
Na, örülök, hogy a GPS témát sikerült beindítanom, mert nagyon érdekel tényleg, hogy a MyTracks mit produkál ezzel a készülékkel. A Prestigio 4055-ön borzasztó volt, konkrétan tényleg utcákkal arrébb mutatott, és vagy 10 perc volt, mire jelet talált, plusz meg is szakadt. Eddig egy Samsung Galaxy Minim volt, ami szintén nem egy csúcskészülék, de azzal soha nem volt hasonló problémám, az kb 5 méteres pontossággal behatárolta, hogy hol vagyok. Ellenben a 4055 az egész rögzítés során 30-40 méteres pontosságot produkált.
Még valaki meg tudná nézni az iránytűt? Mert nekem fontos lenne, de eddig sehol nem kaptam rá választ. Nagyon köszönöm!
-
moli.hu
őstag
-az agps mindig tobb, mint a gps, sose kevesebb.
-a gps logger egy butabb eszkoz, mint egy gps-es okostelefon (szamitogep), mert csak annyit csinal, hogy az epp kiszamitott poziciot letarolja, esetleg bluetoothon tovabbitja (gps mouse). az en altalam hasznalt gps logger csak 20 csatornas, merete 70*41mm (antenna). -
haris
őstag
Nem felejtettem el, csak nem ismétlem magam percenként. Mindig azt hiszem, hogy aki beírogat egy forumba, az legalább kicsit követi a fórum (elő)életét, és legalább az adott oldalon visszaolvas kicsit, hogy mit írtak mások.
És még valami, szerintem kicsit másról beszélünk. GPS logger tudtommal egy "profi" több csatornás valami, ami precíz helymeghatározásra való.
Ellenben egy mobiltelefon valami egyszerű aGPS- el felruházott ketyere, ami ugyan használható navigálásra, de pontos helymeghatározásra nem igazán alkalmas.
Léteznek programik mobiltelefonra, de ezek az aGPS kapcsán 3G kapcsolatot használnak a pontosabb helymeghatározáshoz. Ha valaki egy okostelefont akar használni navi helyett, az ne 3G nélkül akarja ezt megtenni, mert úgy nem fog sikerülni.Amúgy pl ez is lehetett a probléma az előbbi Tablettel kacsolatban, hogy az valszeg nem használt 3G-t, a telefon viszont igen. Vagyis nem a chippel van a baj, hanem user error.
Nem véletlenül mondjuk mindig. Aki okostelefont teljeskörűen ki akar használni, annak szüksége van egy net előfizura akár tetszik akár nem.
Szerk: A myTracks-et én a saját mobilomon használom (alca 995) ott is 3g-vel tökéletes
Ki fogom próbálni ezzel a Prestigio-val is, csak pár nap türelmet kérek. A lányom osztálykiránduláson van a telójával együtt. -
moli.hu
őstag
azert a legeslegfontosabbat, azt amin valojaban mulik, hogy kornyezo utcara tesz-e az algoritmusa, a navigacios szoftver nevet elfelejtettetek leirni.
az en tapasztalatom egy masik alsokategorias mobiltelefonnal hasonloan rossz. (telefonon a szoftver: GoogleMyTracks)
-
haris
őstag
válasz
ÖregMackó #148 üzenetére
"Bejárja a környező utcákat miközben én a pályán megyek Törökbálint mellett. Ugyanaz a hardver nem igazán hiszem hogy a telefonba jobban teljesítene."
Na mivel ugyanezen a helyeken járok én is, úgyhogy cáfolom. Én Érdi vagyok, és mint mondtam amikor megvettük, folyamatosan ment rajta a navi, akkor is ha tudtam hova megyek, mert ha nem jó, ki akartam cseréltetni. A pályán is mentem vele át Budakeszire, be Budapestre, Budapesten is a belvárosban és Érd belterületén is. Ha a pályán voltam, de volt mellette utca, nem akart az utcára navigálni, egyszer sem tett át másik utcába, mint ahol voltam, nem gondolkodott az utcasarkokon, hogy most hol is vagyok stb.
Én nem azt mondom, hogy ez a telefon a leglegleg királyabb, rábeszélni sem akarom, de azért ne egy HTC-hez hasonlítsuk már.
Az mennyi volt? Kezel 2 SIMet? Akkor nincs miről beszélni.
És egy tabletet se hasonlítsunk már egy telefonhoz még akkor sem, ha azonosnak tűnik a hardver bennük. Sőt én még 2 telefont sem hasonlítanék egymáshoz akkor sem, ha azonos chip van bennük, mert minden gyártó másként oldja meg az antennák elhelyezését, máshol van a kamera, máshol futnak a vezetékek, kismillió dolog lehet, amikor két egyformának tűnő készülék mégsem ugyanúgy teljesít.Mindenesetre várom a többiek hozzászólását, hogy csak mi fogtunk ki egy tökéletes példányt, és mások is szenvednek a GPS-el, vagy nekem van igazam, és nem lehet 2 tök különböző terméket (tablet vs telefon) egy kalap alá venni csak azért, mert egyforma chip az alapjuk.
-
ÖregMackó
tag
válasz
Csirkejozsi #147 üzenetére
Szia!
Nekem egy GoClever M713G tabletem van ami ugyanilyen hardverrel rendelkezik mint a fórum témája. Sajnos a GPS-ről nagyon negatív a véleményem, sok-sok perc eltelik mire megtalálja a holdakat és a pontossága a legjobb esetben 20 méter körüli de általában 50-60. A HTC telefonom 2 métert tud. A tablettel mint navigációs eszközzel eléggé bonyolult az élet, nem nagyon találja az utat ha csak arra kapcsolom ba, hogy szóljon ha gyorsan megyek. Bejárja a környező utcákat miközben én a pályán megyek Törökbálint mellett. Ugyanaz a hardver nem igazán hiszem hogy a telefonba jobban teljesítene. Ez a tablet már a második mert azt hittem az elsőre hogy hibás. De ez ugyanolyan csapnivaló.
MT 6620-as MediaTek chip, ez kezeli a GPS-t a BT-t a Wifit és a rádiót ha jól tudom. -
Csirkejozsi
tag
Köszi szépen. Ez jól hangzik. Most ez a típus is felkeltette az érdeklődésem. Még azt ki tudná próbálni valaki egy iránytűs alkalmazással, hogy az működik-e benne? Mert az a 4055-ben sem volt, a 4505-ről meg hallottam olyan infót, hogy nem működik, holott elvileg van benne szenzor. Köszönöm!
-
haris
őstag
válasz
Csirkejozsi #145 üzenetére
A GPS nálunk is tökéletes, amikor megvettük, folyamatosan nyúzva volt, Sygic és Google Navi ment rajta, hogy ha probléma van, cserélhessük. Nem volt.
A giro-szenzort személyesen nem próbáltam, nem játszom, de a lányom éjjel nappal Subway Surferrel (vagy mi a neve) és TempleRunnal játszik, így gondolom az is tökéletes, mert ezek nem igen játszhatók nélküle.
-
csegu
csendes tag
válasz
Csirkejozsi #143 üzenetére
Az enyém tökéletes.
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Én egy 4055-ös készüléket most vittem vissza, mert a GPS harmat gyenge volt. Alig talált jelet, és miután megvolt, folyton megszakadt, és a pontossága is kritikán aluli volt. Nem tudom, hogy ez csak annak a készüléknek/típusnak a hibája volt, vagy a többi Prestigio is ilyen. Most nézegettem ezt a típust is. Ebben van tényleg iránytű? És ennek mennyire pontos és megbízható a GPS vevője? Illetve lehet vele döntögetős játékokat játszani? Mert a 4055-ben a G-szenzor is csak a képernyő elfordítására volt jó, de pl egy Labyrinth Lite már nem müködött.
Előre is köszönöm! -
ÖregMackó
tag
Közben nézegettem egy kicsit és rájöttem, hogy más nyelveken nincs hiba, tehát valamilyen magyar string megfeleltetési xml állományt kellene találni, ahol mondjuk egy kacsacsőr rosszul lett kirakva.
https://picasaweb.google.com/111962922749870550413/GoClever?authkey=Gv1sRgCOri6pLh34qcNg#
Hogy miért csak a magyar rossz?
-
ÖregMackó
tag
válasz
djvoyager #109 üzenetére
Szia!
Most találtam ide, egy GoClever Tabletet vettem a napokban és azon szintén 4.0.4 rendszer van, az akkumulátor fogyasztásnál a program által felhasznált kapacitásnál nekem is ez a string van amiről a 104 hozzászólásnál csegu ír, nem találtál még rá megoldást? Ettől még ki lehet hámozni a felhasználást de kicsit nyögvenyelős. Megjegyzem teljesen kopasz vagyok az Android-ban :-(
Köszi -
moli.hu
őstag
gyarilag nem, csak ha van rajta videotelefonalo app (google hangouts, google+, wechat), es egy kompatibilis appal hivod fel a celszemelyt.
a 2GB azert nem olyan sok videotelefonalasra, ~15 ora egy honapban, napi fel ora, de ugy, hogy akkor semmi mas nincs se bongeszes, se semmi, csak videotelefonalas. -
moli.hu
őstag
ha felrakod a skype appot, akkor igen.
a videobeszelgetes ugyanolyan adatfolyam, mint a bongeszes vagy letoltest, az adatfolyamnak mindegy, hogy milyen csatornan aramlik. ha eleg szeles a sav, akkor meg szakadozni se fog. kerdes az, hogy a mobilszolgaltatod engedi-e a videotelefonalast (asszem igen, a hanghivast (voip) viszont a normal csomagoknal nem).
-
Kali30
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de nem tudom a választ.
Skype-on lehet beszélni a telóról? Videobeszélgetés megy net kapcsolattal?
Köszi! -
haris
őstag
Root? hát arról gőzöm sincs, bár szerintem nincs rootolva.
A lányomé a teló, én csak kipróbáltam párszor, de Ő sem panaszkodik, rendszerint zenét hallgat, meg facebookozik rajta. A telefon funkció nála "sokadlagos" képesség
Szerintem simán vállalható készülék, pedig féltem a felbontás miatt (mert ma már HD a divat). Viszont ez a felbontás nagyon fekszik a SoC-nak, nem fogja meg a procit.
Pörgős kis gép - legalábbis az én 1magos Alcatelemhez képest. -
Armi5
tag
A telefon képes megosztani a mobilnetet wifin? hotspot funkció van benne? wifis megosztás
-
Laybee
őstag
Sziasztok ismét! Hátteret hogy lehet beállítani? Letöltöttem felbontással megegyező képet, de csak kivágni lehet a képből, az egészet nem állítja be. Köszönöm.
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Valaki nem tudja, honnan lehet hozzá kapni akkut? Köszi!
-
csegu
csendes tag
Anyaghasználata elfogadható. Lakkfekete (vagy fehér), tehát az a csúszósabbnak mondott fajta, és van is egy olyan érzés, mikor megfogja az ember, de nekem még soha nem akart kicsúszni a kezemből. Az ujjlenyomatokat gyűjti, de nem sokat nézegetem a hátlapot, nem zavar, elől viszont azért gyakrabban, főleg napsütésben láthatóak az ujjnyomok. Recsegés szerencsére nincs, jól össze van rakva, masszív.
A kijelző anyagát nem tudom biztosan megállapítani, műanyagra tippelek. -
memoril
aktív tag
Sziasztok ! A telefon anyaghasználata és összeszerelése milyen ? A kijelzöje müanyag vagy üveg vagy milyen ? sehol nem látok róla informáciot . Köszi a választ elöre is !
-
sipkasapka
csendes tag
Köszi szépen.
Akkor nektek sem megy az iránytű, pedig a tájoló szenzor bent van. Nem lehet egy csomó progit telepíteni sztem ok nélkül. A bluetooth-on keresztül hallgatva zenét, kicsit torzít mintha túlvezérelt lenne, pedig sima headsettel és fülessel tökéletes, a headset más telóval baró.
Nektek milyen?
Írtam a szervíznek, szerintem csütörtökön viszem be, kíváncsi vagyok mit mondanak és csinálnak.
-
csegu
csendes tag
válasz
djvoyager #116 üzenetére
Kipróbáltam (félig-meddig) mindkét verziót.
1.: ez nekem is csak a meglévőket akarta kimenteni
2.: itt meg elsőre nem is találtam a leírásban szereplő backup lehetőséget, és nem volt vele humorom tovább szórakozni.
Viszont egy harmadik megoldással sikerült a PAP5000-re felvarázsolni az időkép apk-t: letöltöttem egy másik telóra, azon a save apk-val kimentettem, majd egyszerűen átküldtem. Sajnos hiába, nem akarja telepíteni... -
djvoyager
tag
válasz
sipkasapka #106 üzenetére
Az Időkép válasza az MT6577-es problémára:
"Egyes készülékekre a Play Store nem engedélyezi a telepítést, ennek egyelőre mi is keressük az okát.
Google segítségével ugyanakkor az "apk from play store" kulcsszóra keresve számos találat írja le részletesen, hogy hogy lehet a telepítőfájlt letölteni és kézzel telepíteni az eszközre."Android: Save your apk files from Google Play Store
Method 1: Use SaveAPK + OI File Manager
Install OI File Explorer from Google Play Store
Install SaveAPK from Google Play Store
Run SaveAPK and select the application(apk) you want to save, then select the directory to store the apk (on SD card)Method 2: Use Astro File Manager
Install Astro File Manager from Google Play Store
Start Astro File Manager then select Application Backup, backup the applications and the apk files will be store in backups/ directory on SD card. -
dora77
csendes tag
hehe...itt törlik a nem "istenítő"kommenteket????nem...nem adok olyan cégnek újabb esélyt aki arra nem méltatja a vásárlót,hogy a telefont felvegye...eléggé gáz ez a mai világban.szerintem nem is él az a szervizes telefonszám...és a duma a legjobb..."fontos a hívásod számunkra"...a telószámlád had pörögjön...mi úgysem vesszük fel!!!
-
csegu
csendes tag
Igen.
-
dora77
csendes tag
válasz
djvoyager #108 üzenetére
Az az igazság,hogy a resetet megpróbáltuk,nem változott a helyzet,tegnap felhívtam egy okosteló szervizet,azt mondták,hogy softver hiba...mondtam,hogy mindkét teló ezt csinálta.végül is újra kel húzni ezeket a telókat. mivel ez még nekem 3 napon belül volt,visszacserélik.
-
djvoyager
tag
Android gyári bug. Egy-két megoldási javaslat itt.
Egyébként szerviz előtt egy firmware frissítést és egy factory resetet javasolnék. (A telefonról menü alatt frissítések keresése internet kapcsolat mellett, majd a frissítés telepítése / gyári beállítások visszaállítása. Ez utóbbi mindent beálítást és telepített programot töröl!!!) -
dora77
csendes tag
Sziasztok!!!!megkaptam ma a telót és sajnos,most már a második készülékkel járok pórul.(a másik myaudio phone 5 pluszos volt).azt a mediába vettem,a prestigiot pedig netről rendeltem.mindkét készülék bekapcsolásnál a következőt írta ki:sajnos a com.phone.android rendszer leállt...látszólag minden működik rajt,de felhívtam a szervizt azt,mondták küldjem vissza,mert softver hibás....Nagyon szomorú vagyok...amikor megláttam azt hittem ez csak v.mi vicc...nem lehet,hogy kettőből kettő hibás...nekem sikerült beleválasztanom.jövőhéten küldik a harmadik áldozatot
))
-
sipkasapka
csendes tag
Sziasztok!
A playből nem lehet telepíteni az időkép, köpönyeg, telvira, meg egy jó pár egyéb alkalmazást. Valakinek sikerült már megoldani? Olvastam más MTK6577 procis telóknál leírást, de nekem valahogy nem sikerült.
-
dora77
csendes tag
Köszönöm,a válaszokat..megrendeltem,holnap érkezik!!!nagyon várom.
-
djvoyager
tag
Az Android 4.1 és az 1,2Ghz processzor nem csak a fehérek sajátja! :-)
Kétféle telefon létezik, azonos cikkszámon, az egyikben 1.0GHz-en fut a processzor, és gyárilag Android 4.0 van rajta, az újabbakban 1,2GHz-en fut a processzor, és már gyárilag Android 4.1 van rajta, legyen fehér vagy fekete kivitel. (Turbo verzió - A telefonról menüpontban PAP5000T a jelölése)
Április folyamán várhatóan a "régebbiekre" is megérkezik a frissítés, az OTA funkción keresztül. (Értesít róla a telefon.) Hogy a régiek processzorát is"felhúzza" e a firmware frissítés, arról még nincsen pontos infó.
Az akku használtnál milyen karakterek jelennek meg? Magyar beállításoknál? Milyen firmware verziónál? A "sima" 5000-es 1.0.7-nél tart jelenleg, a Turbo 1.0.17-nél. A firmware frissítések is folyamatosank, és tartalmaznak ezirányú javításokat, nem csak az Android főverzió váltás.
-
amoba
tag
Tehát a két készülék nem csak színben tér el. A proci még nem is zavar, de a jelenlegi android rendszer több helyen bugos.(4.0.4)
Pl.:
Az akkuhasználatnál mindenféle oda nem illő karakter jelenik meg.
Az kezdőképernyőre minden bekapcsolás után visszatelepülnek a Prestigio-s ikonok. Gondolom ezeket már javították 4.1-en, ezért bosszantó hogy fehérre már van de feketére sehol semmi frissítés.Ezeken az apróságokon kívül, imádom.
Üdv. Csaba.
-
haris
őstag
1., Nincs egyel több gombja a fehérnek, rossz a fotó mindenhol.
Mint mondtam, a mienk fehér, azon ugyanúgy 3 gomb van, mint a feketén.
Majd holnap teszek fel képet.2., Amúgy a feketékben 2db CortexA9 mag van 1GHz-en, a fehérekben 2db Cortex A7 mag 1,2 GHz-en.
Egykutya, semmi különbség köztük, parasztvakítás stb.
(vagy ha nagyon akarom, akkor inkább az A9-es mag jobb egy hangyaf@sznyit nem az újabb A7es)3., Szerintem a JB 4.1 vs ICS 4.0 kb szintén egykutya
.dora77
Én ajánlom. Szerintem remek kis készülék. A lányomnak vettünk egy fehéret, de nekem is annyira bejön, hogy kacérkodom a gondolattal, kell nekem is egy ilyen két magos tepsi. Talán csak a felbontás, ami miatt kritika érheti, de emiatt pörgős, a vas simán elbír vele, illetve több RAM jobb lenne, de ezért a pénzért még így is jó.
(Az én mostanim egy Alcattel OT995, annál minden szempontból jobb.) -
dora77
csendes tag
szisztok!!! épp azt akartam kérdeni,hogy mi a különbség a fekete és a fehér közt,mert azt láttam,hogy eggyel több gomb van rajt.
tényleg a két év garancia futárküldő szolgálattal működik?
3 hete vettem myaudio telót a mediában,de sajna rossz volt 3 napon belül visszavittem.most a két készülék közt vacilálok...aki tud róla írni v.mi tapasztalatot!!!???azt szívesen venném... -
amoba
tag
Ez így van a fehér jobb! a Feketének csak 1 ghz-en megy a procija, míg a fehérnek 1,2...A fehéren gyárilag 4.1 van, a feketére sehol semmi frissítés, ráadásul ami érdekessé teszi a dolgot a fehérnek egyel több gombja van az elején.
Így marad a kérdés hogy a fehér teljesen más modell? Nem csak a szín tér el....
Ha elegen feltesszük ezeket a kérdéseket a Prestigio facebook oldalán, talán lesz válasz. de addig is semmi info sehol.
Üdv.
-
csegu
csendes tag
Köszi, soha nem találtam volna meg...
Amúgy azt veszem észre, hogy a Prestigionál a fehér készülékeket favorizálják, JB van a fehéreken, a feketéknél meg mindenki azt írja (velem együtt), hogy ICS, és nem kínál fel frissítést. Pedig mennyit vaciláltam, hogy milyen színűt vegyek...
Amúgy ennek van valami gyári programja szgépre, olyasmi, mint pl. a Sony SEUS, vagy az LG PC suite? Nem találtam a Prestigio oldalán.
-
amoba
tag
Sziasztok!
A hívószám kijelzés elérhető a következő helyen:
Tárcsázó->(Menü gomb)Beállítások->Beszédhívás->További beállítások-Hívóazonosító
menüpont alatt.Kellett egy kis idő míg ráleltem.
Sok sikert mindenkinek.
Érdekes, én a múlthéten vettem a telefont, gyárilag 4.0.4 droiddal, és nem találok hozzá frissítést.
-
haris
őstag
Aha, köszi, jó tudni.
Viszont én is molyoltam kicsit a készülékkel, és próbaképp beállítottam egy ébresztést 2 perc múlvára, majd kikapcsoltam a telót.
És lássatok csodát, ébresztett.
3 lehetőségenm volt
- szundi
- ébresztés lezárása a készülék bekapcsolásával együtt
- ébresztés lezárása a készülék bekapcsolása nélkül.Úgy olvastam, Android készülékek nem nagyon tudnak ilyet. Tapasztalataim nem nagyon vannak, csak tavaly októberben lettem "droidos". (Ha rosszul tudtam, akkor bocs.)
-
csegu
csendes tag
A 3g-ben.
Viszont a probléma megoldódott, leírom okulásul, hátha valakinek segítségére lesz: t-mobil kártya (bár gondolom, a többinél is így van), és mint kiderült, miután beléptem a t-mobil online felületére, a számelküldés tiltása kb. 4 éve be volt kapcsolva! Kikapcsoltam, egyből jó lett. Magyarázat: eddig olyan telefonjaim voltak, amiknek ezt a menüjében is lehetett állítani, és mikor azoknál szembesültem a számelküldés hiányával, egyszerűen csak bekapcsoltam a funkciót a készüléken, és ez felülírja a szolgáltató oldalán lévő beállítást (erre a t-mobil fel is hívja a figyelmet, mikor az adott funkcióhoz léptem, onnan tudom). Így hát meg voltam lőve, mikor a 5000DUO-ban nem találtam ezt a beállítási lehetőséget. -
csegu
csendes tag
Hol tudom bekapcsolni, hogy elküldje a számom a hívott félnek? Sehol nem találom. (A szolgáltatónál tuti be van kapcsolva, mert az előző Xperia Mini-ből tettem át a kártyát, abban elküldte.)
-
haris
őstag
Pénteken került a családba ez a Prestigio PAP5000 modell.
Fehér, ICS helyett gyárilag JB 4.1.1, nem 1GHz hanem 1,2 Ghz-es proc.
A lányom szeretett volna egy tepsimobilt, és szóba került a héten "tesco-akciós" aTab 5 (40ezer most).
Kicsit utánaolvasva találtam erre készülékre, és az eDiditalban 50ezerért elhozható, így ez lett a befutó, mert...
előnyei
+ létezik fehérben
+ 1 helyett 2 év gari
+ tokot is adnak hozzá (jó ez nem volt szempont a döntésben)
hátrány
-ennek a fényes anyaga rosszabb, mint az aTab-é, de az nincs fehérben (és ugye lánynak lett véve)...
-nincs állapotjelző led#9 vimes
ki tudom varázsolni valahogy azt a hátteret a telóból? ha igen, elküldöm neked.#10 batai15
szerintem így is vállalható. egy 13 éves lánynak pedig maga a kánaán.
Pénteken este vette, éjjel töltőn volt. Tegnap reggeltől estig bekapcsolva. Először belaktuk, beállítottuk, teszteltük amit lehet, elnavigáltunk a nagyihoz, aztán folyamatosan játszott rajta, csak amíg evett, addig tette le. Este 6kor kezdett sírni a teló, hogy 10% akku, kér enni.A többi komolytalan kommentelőnek csak
-
Medve81
tag
Az itteni fórumozók közül van már valakinek ilyen telefonja?
-
Cynicelectro
aktív tag
Először is ki kellene próbálnod. Nem olyan rossz az! Én még emlékszem az első színes kijelzős telomra, 3510i 4096 színű 96 x 65pixelen sem esett ki az ember szeme. Máskülönben nem ilyenen szoktak novellákat olvasni, ez nem arra készült. Arra ott az E-Ink kijelző.
Az első tabletem Huawei Ideos S7 Slim volt, ugyanekora felbontás de 7 collon! És azon is olvastam! De ha neked retina kijelzős iPhone-od van akkor megértelek, nem lehet egy napon említeni a két kijelző minőségét! -
haypro
senior tag
Ilyen pixelsűrűség mellett olvasáskor kifolyik a szemed. Ekkora mérete HD kellene az olvasáshoz...
-
ktp
csendes tag
Szia,
Ha van már egy jó fülesed, akkor azzal teljesen jó hangminőséget lehet elérni a Prestigion, a gyári az sajnos nem valami jó zenehallgatásra.
A Prestigionak egyébként van egy e-book olvasó alkalmazása is, amiből most jött ki egy új verzió, ami már Adobe DRM-et is támogat, tehát a Prestigio Plazan kívül (ahol egyébként 800 magyar könyv ingyen is elérhető) a nagy könyváruházakból pl. Amazonról is tudsz könyveket letölteni vele.
Betűméret, szín, sűrűség, háttér színe, fényerősség és kijelző ébrenléti ideje is állítható az alkalmazáson belül. Lehet kijelölni, jegyzetet készíteni, könyvjelzőzni, stb. Tehát teljes értékű e-könyv olvasót kapsz vele.
Igaz, ez elérhető bármilyen Androidra, tehát ez nem feltétlenül csak a MultiPhone 5000 mellett szól, de a nagy kijelző miatt mindenképp megfelel ez is könyvolvasásra
Ami viszont mellette szól mindenképpen, az az, hogy a 2 év gyártói garancia futárszolgálattal működik. Tehát ha gondod van a készülékkel, hívod a szervízt, küldik a futárt és 5 munkanapon belül nálad a javított/cserélt készülék!
-
csibu99
tag
Játék + ha úgy adódik kép készítése + sok zenehallgatás (fülessel), illetve szeretném e-book-ra is használni, utóbbiban nem vagyok biztos, hogy adja-e a megfelelő élményt, vagy inkább vegyek egy tabletet...
No meg ha már van, akkor a diktafon, a böngészés és út közben sorozatok nézése sem hátrányos dolog...
(De mindig valami eltántorít, mikor már azt hiszem megvan az "igazi"... most pl.Prestigio PA4500 DUO ami eltántorított az 1GB RAM miatt... viszont kisebb a masina és az aksija is...)
-
cs.zs.
veterán
Itt csak az a kérdés, hogy az első okostelefonodat mire akarod használni.
Zenehallgatás ? (keress olyat, amihez jó minőségű füles van dobozolva)
Fényképezés, videó ? (autófókuszos lencse, villanóval)
FACEBOOK ? NET ? FILMEK NÉZÉSE ? (lehető legnagyobb kijelző - csakis 16m színnel - az ez alattiak fakók)
Játékok, fingatás ? (kétmagos proci, minimum 1 GB RAM)Mindenkinek más a fontos, 40-60 ezer Ft-ból pedig már lehet válogatni.
-
csibu99
tag
Hát én nagyon agyalok rajta. Első okostelefonom lenne (bár informatika terén azért otthon vagyok) és az elmúlt hetet végigolvastam, számtalan telefont megnéztem, tulajdonságokról nagyobb képet kaptam....
Az, hogy 60e mellé 24 hónapos garanciát is kapok a telefonért, nagyon elgondolkoztatott. Beérném én olcsóbbal is, de max. 20-25-ért vennék kis telót, amiért azonban nincs független vagy vodás értelmes okostelefon. Azaz min. 40-45-nél járok árban, amikor már olyan okostelefont találok amit azért már lehet is használni nem csak telefonálásra... Ha meg már 40-45-nél járok árban a legalsó szinten, miért ne ruházzak be egy olyanra, ami már nem csak belépő szint... (Bár ha az említett árkategóriákban tudtok ajánlani telót, akkor hajrá!!)
Kérdésem, hogy e-book olvasásra mennyire használható ez a Prestigio Multiphone 5000? És miért sokalljátok az árát? Esetleg megérné várnom 1-2 hónapot a teló vásárlással?
-
total90
veterán
Kíváncsi vagyok mi lesz pár hónapnyi használat után a telóval... A Prestigio mint gyár, hát nem sok jót ad ki, vagy is az anyaghasználat minden terméknél egy nagy rakás...
-
Medve81
tag
Rusi, van állapotjelző LED a telefon elején?
-
haypro
senior tag
Hogy kaphatott ez a "telefon" AJÁNLOTT plecsnit?!
Kifejezetten csúnya, ramaty kijelző, kevés RAM, ráadásul r*hadt drága! 35-ért még oké lenne...
Ennyiért 60.000Ft-ért Kínából 4magos, 720p IPS kijelzős, 2500mah-s 2simes telót lehet kapni. -
cs.zs.
veterán
válasz
blade zte #61 üzenetére
Mindenkinek más és más a fontos egy készülékben, különbözőek vagyunk, mindenkinek más tetszik meg, ez így van rendben. Ezáltal mindenki más szemszögből értékel - én pl azt tartom jó telefonnak , sőt jó rendszernek, ahol bőven van tartalék kapacitás. Ezt elég jól mutatják a videózási képességek : 640x480 (VGA) , vagy 800x480 (WVGA) , sőt akár a 854x480 (FWVGA) videók készítésénél kb 2 Mbit adatmennyiséggel kell a procinak megküzdenie másodpercenként. 720p HD videók esetén ez már 6-10 Mbit/sec. Egy rendszer vagy tudja ezt kezelni, vagy nem.
Az Xperia Mini , vagy a WT19i 2.3.4. rendszerrel, 1GHz -egymagos- procival , 512 Rammal tudja ezt . Ha egy ugyanilyen procihoz és RAM-hoz 4.0 rendszer van telepítve , akkor már csak VGA felbontással bírnak megküzdeni . Ilyen pl az LG L7 , a Sony Xperia J , HTC Desire X , és biztosan lehetne még sorolni. 4.0-s telefonok leginkább 2 magos procival tudnak HD videót készíteni, tehát az én olvasatomban semmivel sem jobb a rendszer (nincs szabad kapacitás), nem értem hogy hol itt az előrelépés.
Legkevésbé sem kötekszem, ezért tettem fel az első kérdést Rusinak, hiszen Ő és a kollégái több száz, vagy ezer készüléket teszteltek, valószínűleg Ők azok akik meg tudják mondani, miért is jobb (konkrét példával) egy 4.1 , mint egy 4.0.Pl a 2.1 rendszer -Xperia X8- hatalmas hibája, hogy a letöltött alkalmazások kizárólag a telefon memóriájába tárolhatók, nincs lehetőség a kártyára pakolásra. Ezt (is) orvosolták a 2.2 rendszer megjelenésével -pl Samsung Galaxy Mini- , ahol az alkalmazások már átmásolhatók a memokártyára , és így nem fogy el a belső memória
Ilyen jellegű lett volna a kérdésem , tényleg bocsi az offért
-
fojuzer
aktív tag
Hm_Hm mondjuk 62.000.-HuFt-ért ha forgalmazzák,meg éri,nem kell sok Luxus használhatalan vacak,De telefonálásra legyen kitünö,mert ezt ara kéne használni//Ki ilyeneken akarja a PhD-t irogatni az szenvedjen/Kávét nem föz ? Nos kiki eldöntheti használná,megvenné? Igaz sajna a RAM már kevés.((Normálisan a Telefont _Telefonálásra kell,akarom használni)) ott viszont mindent bele alapon,jó hang átvitel stb,Más marhaság csak pénzráforditás!Fényképezés?,Vegyen rá kütyüt,.Más csak bla-bla
-
devast
addikt
válasz
blade zte #61 üzenetére
Az egy hatalmas tévedés, hogy minden 4.1-ben működik a project butter. Sőt, a legtöbb ilyen frissített készülékben nem működik. Az csak egy lehetőség, amit a gyártó a rom készítésekor simán kikapcsolhat, és a legtöbb ki is kapcsol. 4.1-el kompatibilis hwcomposer kell hozzá, amit a "régebbi" készülékeknél b*sznak újraírni, inkább használják a régit...
-
blade zte
őstag
Hát persze a sony xperia minijéröl, és a live with walkmanröl meg is feledkeztem.
Feltételezem, akkor csak nálad optimalizálási probléma miatt volt ekkora gond.(viszi a blade 3, pedig nem jobb a hardvere, nomeg vitte az összes mtk6575-ös is)Nekem sem származik igazán elöny ebböl, csakhát látni szerettem volna mit tud egy 2 éves telón a rendszer. A blade is a 2.3.4.-es verziók körül van csúcson(még a gta3-at is elviszi).
Itt épp számít azért valamit, mert hát a 4.1 gyorsítja a telót, mert ott a project butter(bár itt nem lesz elég ram, hogy érzékelni lehessen annyira több program futásakor), meg rengeteg pici dolog. Azért ez szerintem is túlzás, hogy emiatt szidni kell a telót, mert sok program még 2.2-ig visszamenöen támogat telefonokat, de azért meg lehet jegyezni ezt.
-
Medve81
tag
Állapotjelző (SMS, hívás, stb.) LED található elől fent?
Mert ha igen, akkor a tokból ki sem kell venni és látja a tulaj, hogy jött-e valami. -
cs.zs.
veterán
válasz
blade zte #57 üzenetére
Szia !
Mint mondottam, nem a név hanem a jelenség a fontos.
Ez egy 2012 májusában vásárolt SE WT19i Live vith Walkman , T-Mobile , 24 hó garanciával. Most 10 hónapos.
Épp ezért semmiféle root , meg hack , pár hónaposan SONY PC Companion programmal frissítve 4.0-ra, aztán pár hét szívás után vissza a T-Mobilba , ahol visszarakták rá a 2.3.4-et.
Most is tökéletesen működik (10 hónapos telefonnak illik is jól működnie), szeretjük.A T-Mobile szervizes kollégája által elmondottak (van amit nem kell frissíteni, mert nem lesz jobb - pl ez sem) után tettem fel a kérdést , hogy akkor ugyan miért jó ez a frissítési mánia ?
A telefon dobozán rajta van hogy frissíthető 4.0-ra, de az nincs leírva hogy az miért is jobb.
Miért jobb ?
Valaki elmondhatná hogy mik a tényleges előnyök, valószínűleg sokan kíváncsiak vagyunk rá. -
cs.zs.
veterán
Szia Rusi !
Miért írjátok minden cikkben, hogy "sajnos csak android "... ..." , de már várható a frissítés" ?
Hát nem tökmindegy hogy hanyas android van rajta, ha a rendszer össze lett hangolva, és tökéletesen működik ?Ezt azért kérdezem, mert olyan telefonom van (nem a név hanem a jelenség a fontos), amin gyárilag 2.3.4 rendszer fut -hibátlanul- , 1GHz, 512 Ram, és fissíthető 4.0-ra. Frissítettük, mert feltételeztük hogy az újabb az jobb, és sokkal szarabb lett. Rosszabb wifi vétel, rövidebb üzemidő, rengeteg akadás. Vihettük vissza a T-Mobilba, ahol rátették vissza a 2.3.4-et, és mosolyogva közölték hogy mindenki így jár, aki a 2.3.4-et 4.0-ra frissíti...
A frissítés egyetlen kézzel fogható , látható eredménye az volt, hogy olyan alkalmazások is megjelentek a Market-ben, amik 2.3.4-nél nem elérhetők. De még ezt sem nevezném előnynek, inkább csak "más"-nak.
Üdv
Cs Zs -
=Mentor=
őstag
Érthetetlen, hogy miért nem IPS kijelzőt raktak bele, a 40 ezer alatti táblagépekbe már simán belerakják, az 512 MB RAM szintén zenész.
-
Nem rossz ez csak nekem már nagy.Nem baj ha jönnek a kinaiak.
-
kovee01
tag
Kicsit olyan ZTE hatása van a dolognak...
-
pufferzóna
tag
válasz
fornettisuti #39 üzenetére
"Note2 dual sim eléggé csucsmodell?"
Csakhogy nem lehet sehol kapni. Ígéret van, telefon nincs. Eredetileg én is azt akartam venni...
Számomra egyébként az egyik legnagyobb meglepetés, hogy a tesztbeli készülékhez hasonló, de már JB-t futtató kínai telefonom mennyire jól működik. Többen írják, hogy kevés az 512 MB RAM. Őszintén szólva fel sem tűnik, pedig több dolog is online kapcsolatot igényel (a Google Talk, a FB-chat, a Viber, a Skype, az Időkép, a Gmail, az Outlook, szinkronizálja a feladatlistám és a naptáram is). Beállítom rajta az automatikus kikapcsolást és újraindulást (na igen, a flash mellett ezt is tudja
) és estig sok használattal is megmarad a szükséges mennyiségű RAM.
-
kromatika
veterán
jó teló.tetszik.csak az 512mb ram elég kevés ma már szerintem.
-
nicu71
addikt
nekem ez tetszik...jójó,nem egy csúcs gép...de kipróbálnám!
/imádom a tepsiket/ -
zdanee
őstag
Hát ennyiért már 720p-s kijelző (sőt, néha 1080p pl iOcean X7), quad-core MediaTek proci és 1GB RAM jár Kínában (esetenként 2GB). Persze a vám meg az áfa meg a szállítás, de akkor is jobban megéri.
-
Rusi
senior tag
Ezt nem illesztési hézagnak hívják, hanem nem volt rápattintva a hátlap rendesen (sajnos ez ritkán előfordul, mert a fotózásnál szét kell szednem). Megnyugtatlak, hogy ha ez alapból ilyen lenne, akkor azt nem hagyom szó nélkül a cikkben sem. Nem volt semmilyen hézag, korrektül össze van rakva, nem lötyög, nem nyikorog semmi, még ha műanyag is az egész.
-
Cynicelectro
aktív tag
Tetszett a cikk!
Nekem is kínai a telóm és nagyon meg vagyok elégedve vele, úgy, hogy előtte LG Optimus 3D-m volt. Ami zavar a cikkben az az én butaságom amit már többször, több cikk kapcsán tapasztaltam: nekem semmit nem jelent a WVGA felbontás, tudom, h. sokkkal több karaktert kell bepötyögni ahhoz, h. 800x480-as, de azt még én is érteném!
Jó kütyü ez! -
luke.
aktív tag
Én egy plecsnizett mobiltól legelsőként azt várnám, hogy ne legyen illesztési hibás olyan, mint ami a videóban szerepel. Nálam ennél a pontnál leírja magát!
-
tolts.hu
őstag
A 997d eddig a legjobb dualsimes telóm.
-
turbulencia8
őstag
Szerintem tök jó ez a telefon, nekem is hasonló van (Myaudio S5+). A nagy akku, két SIM nagyon sokat ér, és tabletként is teszi a dolgát.
-
fornettisuti
veterán
válasz
dreamdancer #24 üzenetére
Note2 dual sim eléggé csucsmodell?
-
törölt tag
-
djvoyager
tag
válasz
blade zte #34 üzenetére
"...de ezeket nem lehet itthon kapni."
És akkor ezzel rövidre is zártuk a kérdéskört
blade zte: Ez röviebb: google a barátod.
Jajj te szegény, valamiért picit meg kell dolgozni, és 2m-re lévö bolt helyett 10-et kell menni a postáig hogy jobb legyen. Ilyen hozzáállást...Szerintem te nem érted.
Az emberek többsége nem vállalja be, hogy rendel a vakvilágból valamit ekkora értékben, "ismeretlen" kínai gyártótól, garancia és mindenféle támogatás nélkül. Aki meg bevállalja, az vsz. tisztában van a kockázatokkal, vagy nem érdekli, vagy nem számít a pénz...stb. :-)Nálunk az átlag vevő elolvassa a teszteteket és / vagy megkérdezi az ismerőst, bemegy a boltba, "megtapogatja" a _demót_, majd ha tetszik, megveszi a _bontatlant_.
-
Fritz Teufel
addikt
Hát, nem is tudom... valamire hasonlít. Esetleg Galaxy Nexus... Egyébként a 60.000 Huf igen csak sok érte. Ebben a magasságban már kell némi minőségi garancia. Bár csak ne láttam volna, hogy hol és hogyan állítják őket elő. Minőségbiztosítás még az ipari parkban sem nagyon lehet, ahol faragják ezeket. Már ha nem éppen dzsunkában készülnek.
-
ktp
csendes tag
-
bagkri01
őstag
A felbontás és a RAM elég ciki. Egy QHD kijelző+1G RAM simán elfért volna benne. Így sem rossz de úgy best best buy lenne.
-
blade zte
őstag
Drága, a hardvere a 512mb ram miatt gagyi, a képernyöje messze elmarad a többi telóétól...
Miért ajánlott? -
dreamdancer
őstag
Én csak azt nem értem, a valódi csúcsmodellekből SGS3-tól a Lumia 920-on át az iPhone-ig miért nem csinálnak két kártyás verziót? Miért fáj ez a gyártóknak?
-
Bóti
senior tag
Tudod mennyi haszna van, ha 2 tel számod van?
Nekem van egy előfizu, meg egy feltöltős, amire évente 3000 Ft-ot költök.
Az előfizust csak az ismeri, akit hívok/hív.
A feltöltőst meg nyugodtan megadom bárhova (vagy olyanoknak, akiknek valójában nem akarom megadni a számom), aminek meg is van az eredménye: rengeteg köcsög borotvareklám, stb.
De a lényeg, egy ilyen készülékkel mindkét sim párhuzamosan nálam lenne, mert azért azt a számomat is sokan tudják.Bár én e-mailnél is ezt csinálom, van egy, amit szétspammelhetnek, meg van egy, ami privát.
-
devast
addikt
Akinek kell normális internet, de nincs szükséges 100-200-500 percre/smsre egy hónapban, egyszerűen nincs más lehetősége. Nekem most teljesen oké a helyzet, bluemobile sim telefonálásra, és nordtelekom(vodafone) sim adatkapcsolatnak. Olcsóbban jövök ki mint azelőtt a djuice előfizummal, pedig abba 100mb internet volt most meg 2gb van....
-
kelly416
veterán
Akku téren tanulhatnának Tőlük a nagyok...
-
persil
nagyúr
Mindenkinek szól a válasz itt felettem.
Persze, értem én az előnyeit, egyszerűen csak számomra meglepő, hogy erre ekkora kereslet van és, hogy - ezek szerint nagyon helyesen - kapcsoltak is a gyártók.
Azért sokáig eléggé fehérholló számba ment a kétkártyás buli, most meg hetente van egy teszt új készülékről és egyre jobbak.(értsd: nem csak céleszköz két simmel, hanem komoly hardver, komoly kijelző) -
ktp
csendes tag
-
persil
nagyúr
Komolyan ekkora a kereslet a kétkártyás készülékekre? Komolyan kérdem. Én eddig azt hittem, hogy ez teljesen rétegigény, de egyre több - és szerencsére egy jobb - készüléket tolnak ki kétkártyás kivitelben.
-
gzbotii
nagyúr
En lassan egy honapja azt hasznalom, vannak hibak de elegedett vagyok vele.
Es szerintem az FX520 szebb ennel...de hat izlesek es...
-
grafnet
veterán
Kicsit kevesebb pénzért ott az Alca OT-992Dje 4"-on, igaz 1 év garival. Kicsit többért meg az OT-997D 4,3"-on, 1GB RAMmal.
De, ha valakinek a tepsi kell, hát vegye és vigye.grafnet
-
batai15
félisten
az 512 ramnál abba hagytam az olvasást. amugy egész vállalható lenne.
-
vimes
senior tag
Ezt a hátteret ami a tesztben van hol lehet megszerezni? Már egy korábbi prestigio tesztben is szerepelt, de egyszerüen nem tudom megszerezni, leszedni sehonnét!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Huhh az elejéről egyből a Samsung Galaxy Nexus jutott eszembe. A kijelzőre mehetett volna a qHD felbontás, de így se olyan vészes még. Az akksi meg jó pont, legalább nem 1500mAh került bele
A JB frissítés is jó, több gyártó is tanulhatna...
-
atike
nagyúr
Nem feltétlenül jól sikerült a megfogalmazásom, de az ilyen mennyiségű és "minőségű" kínai dömpingre próbáltam célozni...
-
atike
nagyúr
Nekem soknak tűnik a 60 érte...
De nem rossz amúgy, sőt sok kétkártyás jöhet még... Mármint a "normál" telefonok közül nem a kínai klón-csodákból...
-
satz18
őstag
Én megvettem az fx520-at az asszonynak, de úgy látom jól döntöttem, mert ez sem tud többet, és nekem valahogy a JB az fontos, és azon gyárilag az van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest