- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plateus
csendes tag
Nem vittem vissza mert többet nem csinálta a keverést......a mai napig.Telepítettem az áruházon keresztül 3 alkalmazást.(Chrome,háttérlépek) No utána megint megkergült.Lehet a telepítések miatt bekeveredik ?Nem hinném hogy ez természetes lenne.Ma van a 3.napom.Ha délutánig produkálja az önálló életet akkor visszaviszem,egyben tesztelve lesz az extrémdigitál is.
-
Plateus
csendes tag
Nem csak a töltőn csinálta tegnap az önállósítást.Ma eddig hibátlanul működött..Még van 1 napom eldönteni hogy visszaviszem-e.A GPS továbbra sem működik.. Elméletileg van hozzá frissítés de nem merem rárakni hátha belekötnek a boltban.
Sok telefont nézegettem.Eddig csak Samsung telóim voltak ,azokkal nem volt gond de 150-et nem akartam kiadni egy telefonért..A telefon maga tetszik,nem csak külsőre .Ha felmerül még vele gond visszaviszem cserére .Remélem csak véletlenül kaptam ki egy hibás telót és a másikkal nem lesz gond..
-
Plateus
csendes tag
Köszi. Már az első bekapcsolása után 10 perccel ezt csinálta 20-30 mp-ig .Szombat lévén akkor már zárva volt a bolt így nem tudtam rögtön visszavinni.Félnap teszteltem.Este raktam töltőre akkor is megismételte.Még nincs 24 órája nálam a teló. Tegnap csináltam pár tesztfotót, felakartam rakni a gépre na akkor is okozott gondot mert utána magától bekapcsolt a bluetooth és mindig felakart menni a gépemre..... van elméletileg képtársítási opciója hanghíváshoz..Na akkor is bekergült össze-vissza ugrált a képek között.Kicsit csalódott vagyok.Tudom hogy nem egy "drága" teló de eddig több volt a negatívum .Azért választottam ezt mert jókat olvastam róla (mobilaréna/Plecsni) .Most több fórumban is olvasom hogy gond van a GPS-el is. Pécsi vagyok ez az egy darab volt csak,ha visszaviszem várhatok napokat mire kapok másikat mert benne vagyok a 3 napban.Kérdésem az lenne hogy valaki tapasztalt -e hasonlókat evvel a modellel vagy márkával.
-
Plateus
csendes tag
Igen,ott is, autóban is és a csillagos ég alatt sem talál semmit.
-
Plateus
csendes tag
vagyis azt hittem hogy jól működik.Bekapcsolása után 2 sim-mel kezdtem tesztelni és akkor úgy 20-30 mp-re önállósította magát.Össze-vissza ugrált.Most töltőn van ,ránéztem ,kiakartam kapcsolni a wifit,akkor elkezdett villogni a blut és a GPS ikon majd össze.vissza ugrált az üzenetek,névjegyek e-book között.de igen rövid időre.Tapasztalat? ..valakinél előfordult már?
-
Plateus
csendes tag
Hosszas tanakodás és összehasonlítás után ma vettem egy POP 5000-est.Eddig minden jól működik rajta viszont a GPS......az nem . Keres-keres de nem talál.......Hálózaton megy a google navi és pontos is. .Vigyem vissza vagy van rá más megoldás.?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest