- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz
djvoyager #109 üzenetére
Szia!
Most találtam ide, egy GoClever Tabletet vettem a napokban és azon szintén 4.0.4 rendszer van, az akkumulátor fogyasztásnál a program által felhasznált kapacitásnál nekem is ez a string van amiről a 104 hozzászólásnál csegu ír, nem találtál még rá megoldást? Ettől még ki lehet hámozni a felhasználást de kicsit nyögvenyelős. Megjegyzem teljesen kopasz vagyok az Android-ban :-(
Köszi -
csegu
csendes tag
válasz
djvoyager #116 üzenetére
Kipróbáltam (félig-meddig) mindkét verziót.
1.: ez nekem is csak a meglévőket akarta kimenteni
2.: itt meg elsőre nem is találtam a leírásban szereplő backup lehetőséget, és nem volt vele humorom tovább szórakozni.
Viszont egy harmadik megoldással sikerült a PAP5000-re felvarázsolni az időkép apk-t: letöltöttem egy másik telóra, azon a save apk-val kimentettem, majd egyszerűen átküldtem. Sajnos hiába, nem akarja telepíteni... -
dora77
csendes tag
válasz
djvoyager #108 üzenetére
Az az igazság,hogy a resetet megpróbáltuk,nem változott a helyzet,tegnap felhívtam egy okosteló szervizet,azt mondták,hogy softver hiba...mondtam,hogy mindkét teló ezt csinálta.végül is újra kel húzni ezeket a telókat. mivel ez még nekem 3 napon belül volt,visszacserélik.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest