- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
Először is bocs, hogy eltértem a topic témától, bár a hardver felépítés talán kicsit indokolja hogy ide sorolhassam. Nem is akarok többet csak még annyit, hogy ebben a tabletban van 3G kapcsolat és használja is, A-GPS van benne és le is tölti az infókat, a szoftver iGo Primo és valóban számít, hogy útra illesztést használok vagy sem. A HTC egy egyzserű Desire, nem a legjobbak közül vagyok, és csak azért írtam be mert felmerült a szinte azonos hardverű telefon GPS tudása és eddig a topicban erről nem volt szó. Mióta megvettem (és már cseréltettem is) a tablettet, szenvedek a GPS-sel és keresem az infókat mit és hogy lehetne rajta javítani. A hasonló hardver miatt gondoltam kapok tanácsot, amit tudnék hasznosítani. De valóban kis felépítésbeli módosításokkal főleg antenna elhelyezéssel sokat lehet javítani-rontani a működésen így tényleg nem lehet a fizikai felépítést kizárólag egyedül figyelembe venni.
A cserénél egy Prestigio tablet is de pont ugyanilyen felépítés miatt nem mertem megpróbálni.
Ennyit tudok felhozni a mentségemre.....
ÖregMackó -
Csirkejozsi
tag
Na, örülök, hogy a GPS témát sikerült beindítanom, mert nagyon érdekel tényleg, hogy a MyTracks mit produkál ezzel a készülékkel. A Prestigio 4055-ön borzasztó volt, konkrétan tényleg utcákkal arrébb mutatott, és vagy 10 perc volt, mire jelet talált, plusz meg is szakadt. Eddig egy Samsung Galaxy Minim volt, ami szintén nem egy csúcskészülék, de azzal soha nem volt hasonló problémám, az kb 5 méteres pontossággal behatárolta, hogy hol vagyok. Ellenben a 4055 az egész rögzítés során 30-40 méteres pontosságot produkált.
Még valaki meg tudná nézni az iránytűt? Mert nekem fontos lenne, de eddig sehol nem kaptam rá választ. Nagyon köszönöm!
-
moli.hu
őstag
-az agps mindig tobb, mint a gps, sose kevesebb.
-a gps logger egy butabb eszkoz, mint egy gps-es okostelefon (szamitogep), mert csak annyit csinal, hogy az epp kiszamitott poziciot letarolja, esetleg bluetoothon tovabbitja (gps mouse). az en altalam hasznalt gps logger csak 20 csatornas, merete 70*41mm (antenna). -
moli.hu
őstag
azert a legeslegfontosabbat, azt amin valojaban mulik, hogy kornyezo utcara tesz-e az algoritmusa, a navigacios szoftver nevet elfelejtettetek leirni.
az en tapasztalatom egy masik alsokategorias mobiltelefonnal hasonloan rossz. (telefonon a szoftver: GoogleMyTracks)
-
Csirkejozsi
tag
Köszi szépen. Ez jól hangzik. Most ez a típus is felkeltette az érdeklődésem. Még azt ki tudná próbálni valaki egy iránytűs alkalmazással, hogy az működik-e benne? Mert az a 4055-ben sem volt, a 4505-ről meg hallottam olyan infót, hogy nem működik, holott elvileg van benne szenzor. Köszönöm!
-
dora77
csendes tag
hehe...itt törlik a nem "istenítő"kommenteket????nem...nem adok olyan cégnek újabb esélyt aki arra nem méltatja a vásárlót,hogy a telefont felvegye...eléggé gáz ez a mai világban.szerintem nem is él az a szervizes telefonszám...és a duma a legjobb..."fontos a hívásod számunkra"...a telószámlád had pörögjön...mi úgysem vesszük fel!!!
-
amoba
tag
Tehát a két készülék nem csak színben tér el. A proci még nem is zavar, de a jelenlegi android rendszer több helyen bugos.(4.0.4)
Pl.:
Az akkuhasználatnál mindenféle oda nem illő karakter jelenik meg.
Az kezdőképernyőre minden bekapcsolás után visszatelepülnek a Prestigio-s ikonok. Gondolom ezeket már javították 4.1-en, ezért bosszantó hogy fehérre már van de feketére sehol semmi frissítés.Ezeken az apróságokon kívül, imádom.
Üdv. Csaba.
-
csegu
csendes tag
A 3g-ben.
Viszont a probléma megoldódott, leírom okulásul, hátha valakinek segítségére lesz: t-mobil kártya (bár gondolom, a többinél is így van), és mint kiderült, miután beléptem a t-mobil online felületére, a számelküldés tiltása kb. 4 éve be volt kapcsolva! Kikapcsoltam, egyből jó lett. Magyarázat: eddig olyan telefonjaim voltak, amiknek ezt a menüjében is lehetett állítani, és mikor azoknál szembesültem a számelküldés hiányával, egyszerűen csak bekapcsoltam a funkciót a készüléken, és ez felülírja a szolgáltató oldalán lévő beállítást (erre a t-mobil fel is hívja a figyelmet, mikor az adott funkcióhoz léptem, onnan tudom). Így hát meg voltam lőve, mikor a 5000DUO-ban nem találtam ezt a beállítási lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest