- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibu99
tag
Játék + ha úgy adódik kép készítése + sok zenehallgatás (fülessel), illetve szeretném e-book-ra is használni, utóbbiban nem vagyok biztos, hogy adja-e a megfelelő élményt, vagy inkább vegyek egy tabletet...
No meg ha már van, akkor a diktafon, a böngészés és út közben sorozatok nézése sem hátrányos dolog...
(De mindig valami eltántorít, mikor már azt hiszem megvan az "igazi"... most pl.Prestigio PA4500 DUO ami eltántorított az 1GB RAM miatt... viszont kisebb a masina és az aksija is...)
-
csibu99
tag
Hát én nagyon agyalok rajta. Első okostelefonom lenne (bár informatika terén azért otthon vagyok) és az elmúlt hetet végigolvastam, számtalan telefont megnéztem, tulajdonságokról nagyobb képet kaptam....
Az, hogy 60e mellé 24 hónapos garanciát is kapok a telefonért, nagyon elgondolkoztatott. Beérném én olcsóbbal is, de max. 20-25-ért vennék kis telót, amiért azonban nincs független vagy vodás értelmes okostelefon. Azaz min. 40-45-nél járok árban, amikor már olyan okostelefont találok amit azért már lehet is használni nem csak telefonálásra... Ha meg már 40-45-nél járok árban a legalsó szinten, miért ne ruházzak be egy olyanra, ami már nem csak belépő szint... (Bár ha az említett árkategóriákban tudtok ajánlani telót, akkor hajrá!!)
Kérdésem, hogy e-book olvasásra mennyire használható ez a Prestigio Multiphone 5000? És miért sokalljátok az árát? Esetleg megérné várnom 1-2 hónapot a teló vásárlással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest