Új hozzászólás Aktív témák

• ÖregMackó

tag

válasz haris #151 üzenetére

Először is bocs, hogy eltértem a topic témától, bár a hardver felépítés talán kicsit indokolja hogy ide sorolhassam. Nem is akarok többet csak még annyit, hogy ebben a tabletban van 3G kapcsolat és használja is, A-GPS van benne és le is tölti az infókat, a szoftver iGo Primo és valóban számít, hogy útra illesztést használok vagy sem. A HTC egy egyzserű Desire, nem a legjobbak közül vagyok, és csak azért írtam be mert felmerült a szinte azonos hardverű telefon GPS tudása és eddig a topicban erről nem volt szó. Mióta megvettem (és már cseréltettem is) a tablettet, szenvedek a GPS-sel és keresem az infókat mit és hogy lehetne rajta javítani. A hasonló hardver miatt gondoltam kapok tanácsot, amit tudnék hasznosítani. De valóban kis felépítésbeli módosításokkal főleg antenna elhelyezéssel sokat lehet javítani-rontani a működésen így tényleg nem lehet a fizikai felépítést kizárólag egyedül figyelembe venni.
    A cserénél egy Prestigio tablet is de pont ugyanilyen felépítés miatt nem mertem megpróbálni.
    Ennyit tudok felhozni a mentségemre.....
    ÖregMackó

Új hozzászólás Aktív témák