Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haris

őstag

válasz ÖregMackó #148 üzenetére

"Bejárja a környező utcákat miközben én a pályán megyek Törökbálint mellett. Ugyanaz a hardver nem igazán hiszem hogy a telefonba jobban teljesítene."

Na mivel ugyanezen a helyeken járok én is, úgyhogy cáfolom. Én Érdi vagyok, és mint mondtam amikor megvettük, folyamatosan ment rajta a navi, akkor is ha tudtam hova megyek, mert ha nem jó, ki akartam cseréltetni. A pályán is mentem vele át Budakeszire, be Budapestre, Budapesten is a belvárosban és Érd belterületén is. Ha a pályán voltam, de volt mellette utca, nem akart az utcára navigálni, egyszer sem tett át másik utcába, mint ahol voltam, nem gondolkodott az utcasarkokon, hogy most hol is vagyok stb.

Én nem azt mondom, hogy ez a telefon a leglegleg királyabb, rábeszélni sem akarom, de azért ne egy HTC-hez hasonlítsuk már.
    Az mennyi volt? Kezel 2 SIMet? Akkor nincs miről beszélni.
    És egy tabletet se hasonlítsunk már egy telefonhoz még akkor sem, ha azonosnak tűnik a hardver bennük. Sőt én még 2 telefont sem hasonlítanék egymáshoz akkor sem, ha azonos chip van bennük, mert minden gyártó másként oldja meg az antennák elhelyezését, máshol van a kamera, máshol futnak a vezetékek, kismillió dolog lehet, amikor két egyformának tűnő készülék mégsem ugyanúgy teljesít.

Mindenesetre várom a többiek hozzászólását, hogy csak mi fogtunk ki egy tökéletes példányt, és mások is szenvednek a GPS-el, vagy nekem van igazam, és nem lehet 2 tök különböző terméket (tablet vs telefon) egy kalap alá venni csak azért, mert egyforma chip az alapjuk.

Új hozzászólás Aktív témák