- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dora77
csendes tag
hehe...itt törlik a nem "istenítő"kommenteket????nem...nem adok olyan cégnek újabb esélyt aki arra nem méltatja a vásárlót,hogy a telefont felvegye...eléggé gáz ez a mai világban.szerintem nem is él az a szervizes telefonszám...és a duma a legjobb..."fontos a hívásod számunkra"...a telószámlád had pörögjön...mi úgysem vesszük fel!!!
-
dora77
csendes tag
válasz
djvoyager #108 üzenetére
Az az igazság,hogy a resetet megpróbáltuk,nem változott a helyzet,tegnap felhívtam egy okosteló szervizet,azt mondták,hogy softver hiba...mondtam,hogy mindkét teló ezt csinálta.végül is újra kel húzni ezeket a telókat. mivel ez még nekem 3 napon belül volt,visszacserélik.
-
dora77
csendes tag
Sziasztok!!!!megkaptam ma a telót és sajnos,most már a második készülékkel járok pórul.(a másik myaudio phone 5 pluszos volt).azt a mediába vettem,a prestigiot pedig netről rendeltem.mindkét készülék bekapcsolásnál a következőt írta ki:sajnos a com.phone.android rendszer leállt...látszólag minden működik rajt,de felhívtam a szervizt azt,mondták küldjem vissza,mert softver hibás....Nagyon szomorú vagyok...amikor megláttam azt hittem ez csak v.mi vicc...nem lehet,hogy kettőből kettő hibás...nekem sikerült beleválasztanom.jövőhéten küldik a harmadik áldozatot
))
-
dora77
csendes tag
Köszönöm,a válaszokat..megrendeltem,holnap érkezik!!!nagyon várom.
-
dora77
csendes tag
szisztok!!! épp azt akartam kérdeni,hogy mi a különbség a fekete és a fehér közt,mert azt láttam,hogy eggyel több gomb van rajt.
tényleg a két év garancia futárküldő szolgálattal működik?
3 hete vettem myaudio telót a mediában,de sajna rossz volt 3 napon belül visszavittem.most a két készülék közt vacilálok...aki tud róla írni v.mi tapasztalatot!!!???azt szívesen venném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest