- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
csegu
csendes tag
válasz
Csirkejozsi #143 üzenetére
Az enyém tökéletes.
-
csegu
csendes tag
Anyaghasználata elfogadható. Lakkfekete (vagy fehér), tehát az a csúszósabbnak mondott fajta, és van is egy olyan érzés, mikor megfogja az ember, de nekem még soha nem akart kicsúszni a kezemből. Az ujjlenyomatokat gyűjti, de nem sokat nézegetem a hátlapot, nem zavar, elől viszont azért gyakrabban, főleg napsütésben láthatóak az ujjnyomok. Recsegés szerencsére nincs, jól össze van rakva, masszív.
A kijelző anyagát nem tudom biztosan megállapítani, műanyagra tippelek. -
csegu
csendes tag
válasz
djvoyager #116 üzenetére
Kipróbáltam (félig-meddig) mindkét verziót.
1.: ez nekem is csak a meglévőket akarta kimenteni
2.: itt meg elsőre nem is találtam a leírásban szereplő backup lehetőséget, és nem volt vele humorom tovább szórakozni.
Viszont egy harmadik megoldással sikerült a PAP5000-re felvarázsolni az időkép apk-t: letöltöttem egy másik telóra, azon a save apk-val kimentettem, majd egyszerűen átküldtem. Sajnos hiába, nem akarja telepíteni... -
csegu
csendes tag
Igen.
-
csegu
csendes tag
Köszi, soha nem találtam volna meg...
Amúgy azt veszem észre, hogy a Prestigionál a fehér készülékeket favorizálják, JB van a fehéreken, a feketéknél meg mindenki azt írja (velem együtt), hogy ICS, és nem kínál fel frissítést. Pedig mennyit vaciláltam, hogy milyen színűt vegyek...
Amúgy ennek van valami gyári programja szgépre, olyasmi, mint pl. a Sony SEUS, vagy az LG PC suite? Nem találtam a Prestigio oldalán.
-
csegu
csendes tag
A 3g-ben.
Viszont a probléma megoldódott, leírom okulásul, hátha valakinek segítségére lesz: t-mobil kártya (bár gondolom, a többinél is így van), és mint kiderült, miután beléptem a t-mobil online felületére, a számelküldés tiltása kb. 4 éve be volt kapcsolva! Kikapcsoltam, egyből jó lett. Magyarázat: eddig olyan telefonjaim voltak, amiknek ezt a menüjében is lehetett állítani, és mikor azoknál szembesültem a számelküldés hiányával, egyszerűen csak bekapcsoltam a funkciót a készüléken, és ez felülírja a szolgáltató oldalán lévő beállítást (erre a t-mobil fel is hívja a figyelmet, mikor az adott funkcióhoz léptem, onnan tudom). Így hát meg voltam lőve, mikor a 5000DUO-ban nem találtam ezt a beállítási lehetőséget. -
csegu
csendes tag
Hol tudom bekapcsolni, hogy elküldje a számom a hívott félnek? Sehol nem találom. (A szolgáltatónál tuti be van kapcsolva, mert az előző Xperia Mini-ből tettem át a kártyát, abban elküldte.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest