- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cynicelectro
aktív tag
Először is ki kellene próbálnod. Nem olyan rossz az! Én még emlékszem az első színes kijelzős telomra, 3510i 4096 színű 96 x 65pixelen sem esett ki az ember szeme. Máskülönben nem ilyenen szoktak novellákat olvasni, ez nem arra készült. Arra ott az E-Ink kijelző.
Az első tabletem Huawei Ideos S7 Slim volt, ugyanekora felbontás de 7 collon! És azon is olvastam! De ha neked retina kijelzős iPhone-od van akkor megértelek, nem lehet egy napon említeni a két kijelző minőségét! -
Cynicelectro
aktív tag
Tetszett a cikk!
Nekem is kínai a telóm és nagyon meg vagyok elégedve vele, úgy, hogy előtte LG Optimus 3D-m volt. Ami zavar a cikkben az az én butaságom amit már többször, több cikk kapcsán tapasztaltam: nekem semmit nem jelent a WVGA felbontás, tudom, h. sokkkal több karaktert kell bepötyögni ahhoz, h. 800x480-as, de azt még én is érteném!
Jó kütyü ez!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wake on lan hogyan?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest