- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djvoyager
tag
Az Android 4.1 és az 1,2Ghz processzor nem csak a fehérek sajátja! :-)
Kétféle telefon létezik, azonos cikkszámon, az egyikben 1.0GHz-en fut a processzor, és gyárilag Android 4.0 van rajta, az újabbakban 1,2GHz-en fut a processzor, és már gyárilag Android 4.1 van rajta, legyen fehér vagy fekete kivitel. (Turbo verzió - A telefonról menüpontban PAP5000T a jelölése)
Április folyamán várhatóan a "régebbiekre" is megérkezik a frissítés, az OTA funkción keresztül. (Értesít róla a telefon.) Hogy a régiek processzorát is"felhúzza" e a firmware frissítés, arról még nincsen pontos infó.
Az akku használtnál milyen karakterek jelennek meg? Magyar beállításoknál? Milyen firmware verziónál? A "sima" 5000-es 1.0.7-nél tart jelenleg, a Turbo 1.0.17-nél. A firmware frissítések is folyamatosank, és tartalmaznak ezirányú javításokat, nem csak az Android főverzió váltás.
-
haris
őstag
1., Nincs egyel több gombja a fehérnek, rossz a fotó mindenhol.
Mint mondtam, a mienk fehér, azon ugyanúgy 3 gomb van, mint a feketén.
Majd holnap teszek fel képet.2., Amúgy a feketékben 2db CortexA9 mag van 1GHz-en, a fehérekben 2db Cortex A7 mag 1,2 GHz-en.
Egykutya, semmi különbség köztük, parasztvakítás stb.
(vagy ha nagyon akarom, akkor inkább az A9-es mag jobb egy hangyaf@sznyit nem az újabb A7es)3., Szerintem a JB 4.1 vs ICS 4.0 kb szintén egykutya
.dora77
Én ajánlom. Szerintem remek kis készülék. A lányomnak vettünk egy fehéret, de nekem is annyira bejön, hogy kacérkodom a gondolattal, kell nekem is egy ilyen két magos tepsi. Talán csak a felbontás, ami miatt kritika érheti, de emiatt pörgős, a vas simán elbír vele, illetve több RAM jobb lenne, de ezért a pénzért még így is jó.
(Az én mostanim egy Alcattel OT995, annál minden szempontból jobb.) -
csegu
csendes tag
Köszi, soha nem találtam volna meg...
Amúgy azt veszem észre, hogy a Prestigionál a fehér készülékeket favorizálják, JB van a fehéreken, a feketéknél meg mindenki azt írja (velem együtt), hogy ICS, és nem kínál fel frissítést. Pedig mennyit vaciláltam, hogy milyen színűt vegyek...
Amúgy ennek van valami gyári programja szgépre, olyasmi, mint pl. a Sony SEUS, vagy az LG PC suite? Nem találtam a Prestigio oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OTP Bank topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Mikrotik routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest