Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djvoyager

tag

válasz amoba #100 üzenetére

Az Android 4.1 és az 1,2Ghz processzor nem csak a fehérek sajátja! :-)

Kétféle telefon létezik, azonos cikkszámon, az egyikben 1.0GHz-en fut a processzor, és gyárilag Android 4.0 van rajta, az újabbakban 1,2GHz-en fut a processzor, és már gyárilag Android 4.1 van rajta, legyen fehér vagy fekete kivitel. (Turbo verzió - A telefonról menüpontban PAP5000T a jelölése)

Április folyamán várhatóan a "régebbiekre" is megérkezik a frissítés, az OTA funkción keresztül. (Értesít róla a telefon.) Hogy a régiek processzorát is"felhúzza" e a firmware frissítés, arról még nincsen pontos infó.

Az akku használtnál milyen karakterek jelennek meg? Magyar beállításoknál? Milyen firmware verziónál? A "sima" 5000-es 1.0.7-nél tart jelenleg, a Turbo 1.0.17-nél. A firmware frissítések is folyamatosank, és tartalmaznak ezirányú javításokat, nem csak az Android főverzió váltás.

• haris

őstag

válasz amoba #97 üzenetére

1., Nincs egyel több gombja a fehérnek, rossz a fotó mindenhol.
    Mint mondtam, a mienk fehér, azon ugyanúgy 3 gomb van, mint a feketén.
    Majd holnap teszek fel képet.

2., Amúgy a feketékben 2db CortexA9 mag van 1GHz-en, a fehérekben 2db Cortex A7 mag 1,2 GHz-en.
    Egykutya, semmi különbség köztük, parasztvakítás stb.
    (vagy ha nagyon akarom, akkor inkább az A9-es mag jobb egy hangyaf@sznyit nem az újabb A7es)

3., Szerintem a JB 4.1 vs ICS 4.0 kb szintén egykutya
    .

dora77
    Én ajánlom. Szerintem remek kis készülék. A lányomnak vettünk egy fehéret, de nekem is annyira bejön, hogy kacérkodom a gondolattal, kell nekem is egy ilyen két magos tepsi. Talán csak a felbontás, ami miatt kritika érheti, de emiatt pörgős, a vas simán elbír vele, illetve több RAM jobb lenne, de ezért a pénzért még így is jó.
    (Az én mostanim egy Alcattel OT995, annál minden szempontból jobb.)

• csegu

csendes tag

válasz amoba #95 üzenetére

Köszi, soha nem találtam volna meg... :)

Amúgy azt veszem észre, hogy a Prestigionál a fehér készülékeket favorizálják, JB van a fehéreken, a feketéknél meg mindenki azt írja (velem együtt), hogy ICS, és nem kínál fel frissítést. Pedig mennyit vaciláltam, hogy milyen színűt vegyek... :N

Amúgy ennek van valami gyári programja szgépre, olyasmi, mint pl. a Sony SEUS, vagy az LG PC suite? Nem találtam a Prestigio oldalán.

Új hozzászólás Aktív témák