- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
djvoyager
tag
Az Android 4.1 és az 1,2Ghz processzor nem csak a fehérek sajátja! :-)
Kétféle telefon létezik, azonos cikkszámon, az egyikben 1.0GHz-en fut a processzor, és gyárilag Android 4.0 van rajta, az újabbakban 1,2GHz-en fut a processzor, és már gyárilag Android 4.1 van rajta, legyen fehér vagy fekete kivitel. (Turbo verzió - A telefonról menüpontban PAP5000T a jelölése)
Április folyamán várhatóan a "régebbiekre" is megérkezik a frissítés, az OTA funkción keresztül. (Értesít róla a telefon.) Hogy a régiek processzorát is"felhúzza" e a firmware frissítés, arról még nincsen pontos infó.
Az akku használtnál milyen karakterek jelennek meg? Magyar beállításoknál? Milyen firmware verziónál? A "sima" 5000-es 1.0.7-nél tart jelenleg, a Turbo 1.0.17-nél. A firmware frissítések is folyamatosank, és tartalmaznak ezirányú javításokat, nem csak az Android főverzió váltás.
-
haris
őstag
1., Nincs egyel több gombja a fehérnek, rossz a fotó mindenhol.
Mint mondtam, a mienk fehér, azon ugyanúgy 3 gomb van, mint a feketén.
Majd holnap teszek fel képet.2., Amúgy a feketékben 2db CortexA9 mag van 1GHz-en, a fehérekben 2db Cortex A7 mag 1,2 GHz-en.
Egykutya, semmi különbség köztük, parasztvakítás stb.
(vagy ha nagyon akarom, akkor inkább az A9-es mag jobb egy hangyaf@sznyit nem az újabb A7es)3., Szerintem a JB 4.1 vs ICS 4.0 kb szintén egykutya
.dora77
Én ajánlom. Szerintem remek kis készülék. A lányomnak vettünk egy fehéret, de nekem is annyira bejön, hogy kacérkodom a gondolattal, kell nekem is egy ilyen két magos tepsi. Talán csak a felbontás, ami miatt kritika érheti, de emiatt pörgős, a vas simán elbír vele, illetve több RAM jobb lenne, de ezért a pénzért még így is jó.
(Az én mostanim egy Alcattel OT995, annál minden szempontból jobb.) -
csegu
csendes tag
Köszi, soha nem találtam volna meg...
Amúgy azt veszem észre, hogy a Prestigionál a fehér készülékeket favorizálják, JB van a fehéreken, a feketéknél meg mindenki azt írja (velem együtt), hogy ICS, és nem kínál fel frissítést. Pedig mennyit vaciláltam, hogy milyen színűt vegyek...
Amúgy ennek van valami gyári programja szgépre, olyasmi, mint pl. a Sony SEUS, vagy az LG PC suite? Nem találtam a Prestigio oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Suzuki topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Proxmox VE
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest