- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plateus
csendes tag
Nem vittem vissza mert többet nem csinálta a keverést......a mai napig.Telepítettem az áruházon keresztül 3 alkalmazást.(Chrome,háttérlépek) No utána megint megkergült.Lehet a telepítések miatt bekeveredik ?Nem hinném hogy ez természetes lenne.Ma van a 3.napom.Ha délutánig produkálja az önálló életet akkor visszaviszem,egyben tesztelve lesz az extrémdigitál is.
-
Plateus
csendes tag
Nem csak a töltőn csinálta tegnap az önállósítást.Ma eddig hibátlanul működött..Még van 1 napom eldönteni hogy visszaviszem-e.A GPS továbbra sem működik.. Elméletileg van hozzá frissítés de nem merem rárakni hátha belekötnek a boltban.
Sok telefont nézegettem.Eddig csak Samsung telóim voltak ,azokkal nem volt gond de 150-et nem akartam kiadni egy telefonért..A telefon maga tetszik,nem csak külsőre .Ha felmerül még vele gond visszaviszem cserére .Remélem csak véletlenül kaptam ki egy hibás telót és a másikkal nem lesz gond..
-
Plateus
csendes tag
Köszi. Már az első bekapcsolása után 10 perccel ezt csinálta 20-30 mp-ig .Szombat lévén akkor már zárva volt a bolt így nem tudtam rögtön visszavinni.Félnap teszteltem.Este raktam töltőre akkor is megismételte.Még nincs 24 órája nálam a teló. Tegnap csináltam pár tesztfotót, felakartam rakni a gépre na akkor is okozott gondot mert utána magától bekapcsolt a bluetooth és mindig felakart menni a gépemre..... van elméletileg képtársítási opciója hanghíváshoz..Na akkor is bekergült össze-vissza ugrált a képek között.Kicsit csalódott vagyok.Tudom hogy nem egy "drága" teló de eddig több volt a negatívum .Azért választottam ezt mert jókat olvastam róla (mobilaréna/Plecsni) .Most több fórumban is olvasom hogy gond van a GPS-el is. Pécsi vagyok ez az egy darab volt csak,ha visszaviszem várhatok napokat mire kapok másikat mert benne vagyok a 3 napban.Kérdésem az lenne hogy valaki tapasztalt -e hasonlókat evvel a modellel vagy márkával.
-
haris
őstag
Nem felejtettem el, csak nem ismétlem magam percenként. Mindig azt hiszem, hogy aki beírogat egy forumba, az legalább kicsit követi a fórum (elő)életét, és legalább az adott oldalon visszaolvas kicsit, hogy mit írtak mások.
És még valami, szerintem kicsit másról beszélünk. GPS logger tudtommal egy "profi" több csatornás valami, ami precíz helymeghatározásra való.
Ellenben egy mobiltelefon valami egyszerű aGPS- el felruházott ketyere, ami ugyan használható navigálásra, de pontos helymeghatározásra nem igazán alkalmas.
Léteznek programik mobiltelefonra, de ezek az aGPS kapcsán 3G kapcsolatot használnak a pontosabb helymeghatározáshoz. Ha valaki egy okostelefont akar használni navi helyett, az ne 3G nélkül akarja ezt megtenni, mert úgy nem fog sikerülni.Amúgy pl ez is lehetett a probléma az előbbi Tablettel kacsolatban, hogy az valszeg nem használt 3G-t, a telefon viszont igen. Vagyis nem a chippel van a baj, hanem user error.
Nem véletlenül mondjuk mindig. Aki okostelefont teljeskörűen ki akar használni, annak szüksége van egy net előfizura akár tetszik akár nem.
Szerk: A myTracks-et én a saját mobilomon használom (alca 995) ott is 3g-vel tökéletes
Ki fogom próbálni ezzel a Prestigio-val is, csak pár nap türelmet kérek. A lányom osztálykiránduláson van a telójával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged