- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Hát persze a sony xperia minijéröl, és a live with walkmanröl meg is feledkeztem.
Feltételezem, akkor csak nálad optimalizálási probléma miatt volt ekkora gond.(viszi a blade 3, pedig nem jobb a hardvere, nomeg vitte az összes mtk6575-ös is)Nekem sem származik igazán elöny ebböl, csakhát látni szerettem volna mit tud egy 2 éves telón a rendszer. A blade is a 2.3.4.-es verziók körül van csúcson(még a gta3-at is elviszi).
Itt épp számít azért valamit, mert hát a 4.1 gyorsítja a telót, mert ott a project butter(bár itt nem lesz elég ram, hogy érzékelni lehessen annyira több program futásakor), meg rengeteg pici dolog. Azért ez szerintem is túlzás, hogy emiatt szidni kell a telót, mert sok program még 2.2-ig visszamenöen támogat telefonokat, de azért meg lehet jegyezni ezt.
-
blade zte
őstag
Drága, a hardvere a 512mb ram miatt gagyi, a képernyöje messze elmarad a többi telóétól...
Miért ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest