- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Nem felejtettem el, csak nem ismétlem magam percenként. Mindig azt hiszem, hogy aki beírogat egy forumba, az legalább kicsit követi a fórum (elő)életét, és legalább az adott oldalon visszaolvas kicsit, hogy mit írtak mások.
És még valami, szerintem kicsit másról beszélünk. GPS logger tudtommal egy "profi" több csatornás valami, ami precíz helymeghatározásra való.
Ellenben egy mobiltelefon valami egyszerű aGPS- el felruházott ketyere, ami ugyan használható navigálásra, de pontos helymeghatározásra nem igazán alkalmas.
Léteznek programik mobiltelefonra, de ezek az aGPS kapcsán 3G kapcsolatot használnak a pontosabb helymeghatározáshoz. Ha valaki egy okostelefont akar használni navi helyett, az ne 3G nélkül akarja ezt megtenni, mert úgy nem fog sikerülni.Amúgy pl ez is lehetett a probléma az előbbi Tablettel kacsolatban, hogy az valszeg nem használt 3G-t, a telefon viszont igen. Vagyis nem a chippel van a baj, hanem user error.
Nem véletlenül mondjuk mindig. Aki okostelefont teljeskörűen ki akar használni, annak szüksége van egy net előfizura akár tetszik akár nem.
Szerk: A myTracks-et én a saját mobilomon használom (alca 995) ott is 3g-vel tökéletes
Ki fogom próbálni ezzel a Prestigio-val is, csak pár nap türelmet kérek. A lányom osztálykiránduláson van a telójával együtt. -
haris
őstag
válasz
ÖregMackó #148 üzenetére
"Bejárja a környező utcákat miközben én a pályán megyek Törökbálint mellett. Ugyanaz a hardver nem igazán hiszem hogy a telefonba jobban teljesítene."
Na mivel ugyanezen a helyeken járok én is, úgyhogy cáfolom. Én Érdi vagyok, és mint mondtam amikor megvettük, folyamatosan ment rajta a navi, akkor is ha tudtam hova megyek, mert ha nem jó, ki akartam cseréltetni. A pályán is mentem vele át Budakeszire, be Budapestre, Budapesten is a belvárosban és Érd belterületén is. Ha a pályán voltam, de volt mellette utca, nem akart az utcára navigálni, egyszer sem tett át másik utcába, mint ahol voltam, nem gondolkodott az utcasarkokon, hogy most hol is vagyok stb.
Én nem azt mondom, hogy ez a telefon a leglegleg királyabb, rábeszélni sem akarom, de azért ne egy HTC-hez hasonlítsuk már.
Az mennyi volt? Kezel 2 SIMet? Akkor nincs miről beszélni.
És egy tabletet se hasonlítsunk már egy telefonhoz még akkor sem, ha azonosnak tűnik a hardver bennük. Sőt én még 2 telefont sem hasonlítanék egymáshoz akkor sem, ha azonos chip van bennük, mert minden gyártó másként oldja meg az antennák elhelyezését, máshol van a kamera, máshol futnak a vezetékek, kismillió dolog lehet, amikor két egyformának tűnő készülék mégsem ugyanúgy teljesít.Mindenesetre várom a többiek hozzászólását, hogy csak mi fogtunk ki egy tökéletes példányt, és mások is szenvednek a GPS-el, vagy nekem van igazam, és nem lehet 2 tök különböző terméket (tablet vs telefon) egy kalap alá venni csak azért, mert egyforma chip az alapjuk.
-
haris
őstag
válasz
Csirkejozsi #145 üzenetére
A GPS nálunk is tökéletes, amikor megvettük, folyamatosan nyúzva volt, Sygic és Google Navi ment rajta, hogy ha probléma van, cserélhessük. Nem volt.
A giro-szenzort személyesen nem próbáltam, nem játszom, de a lányom éjjel nappal Subway Surferrel (vagy mi a neve) és TempleRunnal játszik, így gondolom az is tökéletes, mert ezek nem igen játszhatók nélküle.
-
haris
őstag
Root? hát arról gőzöm sincs, bár szerintem nincs rootolva.
A lányomé a teló, én csak kipróbáltam párszor, de Ő sem panaszkodik, rendszerint zenét hallgat, meg facebookozik rajta. A telefon funkció nála "sokadlagos" képesség
Szerintem simán vállalható készülék, pedig féltem a felbontás miatt (mert ma már HD a divat). Viszont ez a felbontás nagyon fekszik a SoC-nak, nem fogja meg a procit.
Pörgős kis gép - legalábbis az én 1magos Alcatelemhez képest. -
haris
őstag
1., Nincs egyel több gombja a fehérnek, rossz a fotó mindenhol.
Mint mondtam, a mienk fehér, azon ugyanúgy 3 gomb van, mint a feketén.
Majd holnap teszek fel képet.2., Amúgy a feketékben 2db CortexA9 mag van 1GHz-en, a fehérekben 2db Cortex A7 mag 1,2 GHz-en.
Egykutya, semmi különbség köztük, parasztvakítás stb.
(vagy ha nagyon akarom, akkor inkább az A9-es mag jobb egy hangyaf@sznyit nem az újabb A7es)3., Szerintem a JB 4.1 vs ICS 4.0 kb szintén egykutya
.dora77
Én ajánlom. Szerintem remek kis készülék. A lányomnak vettünk egy fehéret, de nekem is annyira bejön, hogy kacérkodom a gondolattal, kell nekem is egy ilyen két magos tepsi. Talán csak a felbontás, ami miatt kritika érheti, de emiatt pörgős, a vas simán elbír vele, illetve több RAM jobb lenne, de ezért a pénzért még így is jó.
(Az én mostanim egy Alcattel OT995, annál minden szempontból jobb.) -
haris
őstag
Aha, köszi, jó tudni.
Viszont én is molyoltam kicsit a készülékkel, és próbaképp beállítottam egy ébresztést 2 perc múlvára, majd kikapcsoltam a telót.
És lássatok csodát, ébresztett.
3 lehetőségenm volt
- szundi
- ébresztés lezárása a készülék bekapcsolásával együtt
- ébresztés lezárása a készülék bekapcsolása nélkül.Úgy olvastam, Android készülékek nem nagyon tudnak ilyet. Tapasztalataim nem nagyon vannak, csak tavaly októberben lettem "droidos". (Ha rosszul tudtam, akkor bocs.)
-
haris
őstag
Pénteken került a családba ez a Prestigio PAP5000 modell.
Fehér, ICS helyett gyárilag JB 4.1.1, nem 1GHz hanem 1,2 Ghz-es proc.
A lányom szeretett volna egy tepsimobilt, és szóba került a héten "tesco-akciós" aTab 5 (40ezer most).
Kicsit utánaolvasva találtam erre készülékre, és az eDiditalban 50ezerért elhozható, így ez lett a befutó, mert...
előnyei
+ létezik fehérben
+ 1 helyett 2 év gari
+ tokot is adnak hozzá (jó ez nem volt szempont a döntésben)
hátrány
-ennek a fényes anyaga rosszabb, mint az aTab-é, de az nincs fehérben (és ugye lánynak lett véve)...
-nincs állapotjelző led#9 vimes
ki tudom varázsolni valahogy azt a hátteret a telóból? ha igen, elküldöm neked.#10 batai15
szerintem így is vállalható. egy 13 éves lánynak pedig maga a kánaán.
Pénteken este vette, éjjel töltőn volt. Tegnap reggeltől estig bekapcsolva. Először belaktuk, beállítottuk, teszteltük amit lehet, elnavigáltunk a nagyihoz, aztán folyamatosan játszott rajta, csak amíg evett, addig tette le. Este 6kor kezdett sírni a teló, hogy 10% akku, kér enni.A többi komolytalan kommentelőnek csak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkoholista nevelde
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Renault, Dacia topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest