- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirkejozsi
tag
válasz
RedCactus #158 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Bementem egy üzletbe, és megnéztem a 4505, 4500 és 5000 dobozát. Sajnos kibontani nem lehetett egyiket sem, de legalább a dobozra helyes specifikációt nyomtatnak ezek szerint, mert csak és kizárólag a 4500 dobozán szerepelt, hogy van mágneses szenzor. Hát akkor úgy néz ki, hogy csak abban van. Azért röhej, hogy a hivatalos honlapon sem tudják helyesen kiírni, pedig ahogy láttam pl a 4505 leírásában még pár napja szerepelt a "digital compass", de azóta már eltűnt, ennek a modellnek viszont még mindig ott van...
Na mindegy, köszönöm még egyszer. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #154 üzenetére
Az iránytűt nem tudná kipróbálni valaki, mert most sorban derül ki a Multiphone-okról, hogy valójában nincs is bennük. Gondolkodom ezen a típuson is, de amíg nem tudom, hogy az iránytű működik vagy sem, addig nem tudok lépni. Köszönöm!
-
Csirkejozsi
tag
Na, örülök, hogy a GPS témát sikerült beindítanom, mert nagyon érdekel tényleg, hogy a MyTracks mit produkál ezzel a készülékkel. A Prestigio 4055-ön borzasztó volt, konkrétan tényleg utcákkal arrébb mutatott, és vagy 10 perc volt, mire jelet talált, plusz meg is szakadt. Eddig egy Samsung Galaxy Minim volt, ami szintén nem egy csúcskészülék, de azzal soha nem volt hasonló problémám, az kb 5 méteres pontossággal behatárolta, hogy hol vagyok. Ellenben a 4055 az egész rögzítés során 30-40 méteres pontosságot produkált.
Még valaki meg tudná nézni az iránytűt? Mert nekem fontos lenne, de eddig sehol nem kaptam rá választ. Nagyon köszönöm!
-
Csirkejozsi
tag
Köszi szépen. Ez jól hangzik. Most ez a típus is felkeltette az érdeklődésem. Még azt ki tudná próbálni valaki egy iránytűs alkalmazással, hogy az működik-e benne? Mert az a 4055-ben sem volt, a 4505-ről meg hallottam olyan infót, hogy nem működik, holott elvileg van benne szenzor. Köszönöm!
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Én egy 4055-ös készüléket most vittem vissza, mert a GPS harmat gyenge volt. Alig talált jelet, és miután megvolt, folyton megszakadt, és a pontossága is kritikán aluli volt. Nem tudom, hogy ez csak annak a készüléknek/típusnak a hibája volt, vagy a többi Prestigio is ilyen. Most nézegettem ezt a típust is. Ebben van tényleg iránytű? És ennek mennyire pontos és megbízható a GPS vevője? Illetve lehet vele döntögetős játékokat játszani? Mert a 4055-ben a G-szenzor is csak a képernyő elfordítására volt jó, de pl egy Labyrinth Lite már nem müködött.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest