- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
Először is bocs, hogy eltértem a topic témától, bár a hardver felépítés talán kicsit indokolja hogy ide sorolhassam. Nem is akarok többet csak még annyit, hogy ebben a tabletban van 3G kapcsolat és használja is, A-GPS van benne és le is tölti az infókat, a szoftver iGo Primo és valóban számít, hogy útra illesztést használok vagy sem. A HTC egy egyzserű Desire, nem a legjobbak közül vagyok, és csak azért írtam be mert felmerült a szinte azonos hardverű telefon GPS tudása és eddig a topicban erről nem volt szó. Mióta megvettem (és már cseréltettem is) a tablettet, szenvedek a GPS-sel és keresem az infókat mit és hogy lehetne rajta javítani. A hasonló hardver miatt gondoltam kapok tanácsot, amit tudnék hasznosítani. De valóban kis felépítésbeli módosításokkal főleg antenna elhelyezéssel sokat lehet javítani-rontani a működésen így tényleg nem lehet a fizikai felépítést kizárólag egyedül figyelembe venni.
A cserénél egy Prestigio tablet is de pont ugyanilyen felépítés miatt nem mertem megpróbálni.
Ennyit tudok felhozni a mentségemre.....
ÖregMackó -
ÖregMackó
tag
válasz
Csirkejozsi #147 üzenetére
Szia!
Nekem egy GoClever M713G tabletem van ami ugyanilyen hardverrel rendelkezik mint a fórum témája. Sajnos a GPS-ről nagyon negatív a véleményem, sok-sok perc eltelik mire megtalálja a holdakat és a pontossága a legjobb esetben 20 méter körüli de általában 50-60. A HTC telefonom 2 métert tud. A tablettel mint navigációs eszközzel eléggé bonyolult az élet, nem nagyon találja az utat ha csak arra kapcsolom ba, hogy szóljon ha gyorsan megyek. Bejárja a környező utcákat miközben én a pályán megyek Törökbálint mellett. Ugyanaz a hardver nem igazán hiszem hogy a telefonba jobban teljesítene. Ez a tablet már a második mert azt hittem az elsőre hogy hibás. De ez ugyanolyan csapnivaló.
MT 6620-as MediaTek chip, ez kezeli a GPS-t a BT-t a Wifit és a rádiót ha jól tudom. -
ÖregMackó
tag
Közben nézegettem egy kicsit és rájöttem, hogy más nyelveken nincs hiba, tehát valamilyen magyar string megfeleltetési xml állományt kellene találni, ahol mondjuk egy kacsacsőr rosszul lett kirakva.
https://picasaweb.google.com/111962922749870550413/GoClever?authkey=Gv1sRgCOri6pLh34qcNg#
Hogy miért csak a magyar rossz?
-
ÖregMackó
tag
válasz
djvoyager #109 üzenetére
Szia!
Most találtam ide, egy GoClever Tabletet vettem a napokban és azon szintén 4.0.4 rendszer van, az akkumulátor fogyasztásnál a program által felhasznált kapacitásnál nekem is ez a string van amiről a 104 hozzászólásnál csegu ír, nem találtál még rá megoldást? Ettől még ki lehet hámozni a felhasználást de kicsit nyögvenyelős. Megjegyzem teljesen kopasz vagyok az Android-ban :-(
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest