- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Mint akkoris irtuk, problemas darabod volt. Annyira "xar" nalam az UI, hogy en egy Note8-at dobtam 2 honap utan. AZ M10Pro-m mar lassan a 4. honapja megy ugy, hogy rendszerujrahuzast nem latott.
------------------------
Jol nez ki ez a telo, csak az ara huzos. Ha a M20Pro is ezt azbiranyt tartja, akkor leszek dillemmaban.. -
Továbbra is jót mosolygok a "tapasztalatodon" a Huawei telefonokkal kapcs, főleg ezen a "nemszeretemszarakad" véleményezésen. Van még itthon Samu S7E telefon, nem véletlen cseréltem le Mate 10Pro-ra! Az UI szerintem az S7-éhez képest sokkal testreszabhatóbb, számomra gyorsabb, vagy legalább ugyanolyan gyors. Sehol nem tapasztalok (és sok más fórumos sem) általad említett akadást/dadogást. A samu bezzeg: Akkuja 1-1,5 év után kuka, egy napot nem bír ki szinte. Az edge kijelző kinyírt, muszáj tokban tartani, vagy állandóan belenyúlsz a kijelzőbe, ellenben pluszt nekem nem ad. A samsung híresenjó TW-ét már reflexből cseréltem nova-ra, mert agyrákot kaptam a butaságától, ez a Huawei-nél még nem akaródzik és még sorolhatnám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest