- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dami
tag
Szerintem én imádom ezt a telót, ám annyit hozzáfűznék, hogy a média markt-ban már nem tudtam megvenni, mert a 6 darabos készletet eladták, és bármennyire is szerettem volna rendelni nem volt a válasz, mert hogy nagyon limitált, és ennyit volt több nem is lesz, viszont a 95 km odébb lévő saturn-ban volt még 2 darab ott rendeltem meg, és ott is vettem 1.699 € ért.
-
gti16v
őstag
gondoltam,beleolvasok milyen tapasztalatok vannak a telefonról,de egy tulaj sem írt...ez szomorú...csak unatkozó netes usereket olvastam,meg a nocs baromságról írt a fele...nekem is van a telefonomban és egy nap után azt sem tudom mi az... megszoktam észre sem veszem,"pedig kis is kapcsolható" ( aki azt a fenti 4mm-ert bámulja beteg....)a telefon nem drága,csak mi keresünk keveset az nem ugyan az...a barátom németbe,csak a kisebb tárhelyeset tudta megvenni a media marktba,mert az összeset elkapkodták.... "szegény" semmit nem tud magyarul olvasni,csak azt a sok xart amit össze hordtok....
-
zozoo83
tag
Nekem 5 ujjlenyomat olvasós kellene, de azzal is csak az a baj, hogy csak az egyik kezemre lenne elég. kamerából pedig már minimum 10-nél kellene tartani, haladjunk már a korral...
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi #129 üzenetére
Dehogy is!
Ilyen negatív nem lehetsz. Csak kifutottak a költségvetésből, és a kicsípett kijelzővel tudták kompenzálni
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi #126 üzenetére
Kérsz popcornt? 😂
-
Drp81
aktív tag
Olyan deja-vu érzése lehet az embernek, ha az utolsó huszon-pár hozzászólást olvassa...
-
Parallaxis
addikt
válasz
#16820480 #122 üzenetére
csak két sík kijelző, amiből az egyik notchos, a másik nem, de kijelzőarány pont ugyanolyan.
A különbséghez semmi köze a notch-nak és ezt te is pontosan tudod, csak magyarázod a bizonyítványt (a képarány egyébként nem azonos).
A különbség azért van, mert a P20 Pro-nál van alul egy ujjlenyomat érzékelő, ami a Mi Mix 2S-nél nincs.Nem fér ki egymás mellé az akku, térerő, Wifi, BT és ébresztő ikonja.
Ühümmm....
Egymás mellé valóban nem, de attól még elfér minden
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #121 üzenetére
Nincs igazad.
Bűvészkedés a számokkal? Láthatóan nem tudod miről beszélsz. Itt nincs edge, nincs semmi, csak két sík kijelző, amiből az egyik notchos, a másik nem, de kijelzőarány pont ugyanolyan. Jó reggelt.
Nem az értesítések nem férnek ki, hanem az állapotjelzők sem. Nem fér ki egymás mellé az akku, térerő, Wifi, BT és ébresztő ikonja. Nem is beszélve arról ha valakinek 2 SIM van, esetleg használ hotspotot, vagy egyéb funkciókat, ami nem árt, ha megjelenik amikor aktív.
-
Parallaxis
addikt
válasz
#16820480 #119 üzenetére
ha ennyivel több kijelző lenne a Mix 2S-ben, akkor azon ennyivel több tartalom kiférne
De nincs nagyobb kijelzője, szóval akkor elég lenne annyi, hogy elismerd, hogy tévedtél.
Ha meg már utánajárásról beszélsz, akkor nézd már meg, hogy az előlap-kijelző arányuk azonos
Az számomra nem érdekes, mert csak bűvészkedés a számokkal (a Porsche Design is jobb arányú, csak az edge kijelző ügyeskedése miatt).
csak közben a Mix 2S-en kifér a teljes állapotsáv tartalma, nem takarja ki a közepét egy sziget.
Ennek semmi jelentősége. Ha annyi értesítésed van, hogy nem fér ki, azt jelzi és úgyis lehúzod, hogy megnézd mik azok, nem a sávban olvasod el.
-
ilor14
tag
Ebbe azért rakhattak volna már inkább Snapdragon 845-t a Kirin 970 helyett, ha már a teljesen csúcs telefon akarnak lenni
500 ezer ft és nem is a legerősebb hardver van benne, ami szerintem kicsit gáz :/
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #118 üzenetére
A P20 Pro úgy fél centivel magasabb is, szóval nyilván ha ennyivel több kijelző lenne a Mix 2S-ben, akkor azon ennyivel több tartalom kiférne, nem gondolod?
Ha meg már utánajárásról beszélsz, akkor nézd már meg, hogy az előlap-kijelző arányuk azonos, csak közben a Mix 2S-en kifér a teljes állapotsáv tartalma, nem takarja ki a közepét egy sziget.
-
Parallaxis
addikt
válasz
#16820480 #117 üzenetére
A Mix 2s pedig kitolja a kijelzőt egy olyan területre, ahol eddig notch volt, akkor mégis több tartalom látszik rajta, nem gondolod?
A Mi Mix 2S simán feltolja a 18:9-es kijelzőt, a látható kép pont ugyanolyan, mint bármelyik 18:9-es képarányú készüléknél, nincs 1 pixelnyi plusz terület sem.
A Mi Mix 2S felbontása 1080x2160, a képaránya 18:9 és 403 PPI-s
A P20 Pro felbontása 1080x2240, a képaránya 18,7:9 és 408 PPI-s
Az utóbbinak a kép aránya és felbontása is nagyobb, szóval több infót tud megjeleníteni.Mint írtam, előbb olvass, utána véleményezz.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #116 üzenetére
Az első Mix kompromisszumos volt, a második már nem az. Az Apex még szintén lehet egy-két dologban inkább tech demó, de ott is elég pozitívak a tesztek amúgy. Szóval nem tudom miről beszélsz.
A Mix 2s pedig kitolja a kijelzőt egy olyan területre, ahol eddig notch volt, akkor mégis több tartalom látszik rajta, nem gondolod?
Arról amúgy nem is beszélve, hogy ami eddig elfért az állapotsávon, annak most a felét le kell hagyni, mert a sem az értesítések, sem az állapotjelző ikonok nem tudnak olyan kis területen megjelenni. iX esetén ez még markánsabb, de még a kisebb notchot használó telefonoknál is problémát jelent (4 azaz négy darab ikon fér ki az enyémen, pedig még az órát is átrakták a baloldalra). -
Parallaxis
addikt
válasz
#16820480 #114 üzenetére
Mindkét készülék elég kompromisszumos megoldás, szóval nem emlegetném.
Egyébként mindkettőn kevesebb infó látszik, mint egy szigetes készüléken.
Hihetetlen, hogy még mindig nem képes valaki felfogni (hisz már kézbe veheti, fotók, videók mutatják be), hogy a notch-al kiterjeszti a gyártó a készülék képernyőjét. A státuszsort szépen kitolja egy olyan területre, ahol eddig csak a haszontalan káva volt.
A Mi Mix 2S és a Vivo Apex is pont egy státusz sorral kevesebbet jelenít meg, mint bármelyik notch-os készülék. Esetleg megnézhetnéd a készülékek specifikációját, különös tekintettel a képarányra és felbontásra.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
Több infó kifér egy Mi Mix 2s-en vagy Vivo Apexen? Akkor mégse kell az a notch olyan nagyon.
-
Parallaxis
addikt
Muszáj ebben a topikban is elkezdeni a hülye térítést?
Muszáj itt is félrebeszélni?
Több infó fér el a P20 Pro-n, vagy sem?
Ha igen, akkor ez nem térítés, hanem ténymegállapítás.Téríteni meg az térít, aki a tényekkel szembemenve valami elképzelésre, meg hitre hivatkozik, ami nem kézzelfogható. Jelen esetben ezt nem én teszem, szóval hátrább az agarakkal.
-
Drp81
aktív tag
Hát ez nem lett csúnya…
Kár hogy ilyen drága... -
akooos
veterán
válasz
Parallaxis #108 üzenetére
Muszáj ebben a topikban is elkezdeni a hülye térítést? Elég belinkelni a notchos topikot, ahol prédikáltál róla.
-
Parallaxis
addikt
válasz
#95561216 #106 üzenetére
A noccs nekem olyan, mintha a moziban egy két méteres raszta ülne elém
Apró gond, hogy egy szigetes kijelzőn többet látsz, mint a simán [link] szóval a példád nagyon nem áll meg.
mert úgy szocializálódtam, hogy a képernyő az egy szabályos téglalap
Akkor te nagy nagyon fiatal lehetsz, mert egy CRT-s kijelző minden csak nem téglalap és még csak nem is szabályos négyszög
-
törölt tag
Van pár egy rossz pixel sem zavar, van aki egytől megőrül. A noccs nekem olyan, mintha a moziban egy két méteres raszta ülne elém, mert úgy szocializálódtam, hogy a képernyő az egy szabályos téglalap. Másik bajom vele, hogy nekem ujjlenyomat olvasó kell, nem faceid. Ha pedig ingyen kapnék noccsos telefont nyilván hogy eladnám
-
gthomma
senior tag
Ezért az árét 32GB RAM és 4TB háttértár járna
-
enginev3.0
félisten
Nahát, nem értem hogy maradt ki nekem ez a teszt eddig
Ez valami brutál és szép telefon, bár a porsche design feliratot elöl és logót hátul addig kaparnám míg le nem jön, de ez eszméletlen szép
-
atike
nagyúr
...mert örülnek (örülünk) neki, hogy nincs...? Mi ebben a gáz...?
Lassan annak van hírértéke, hogy ha nincs egy telón...
Ennyire erővel az nem gáz, hogy sokan meg a jacket hiányolják telókról...?
Miért gáz az, ha valaki hangot ad a véleményének....?
Különbözőek vagyunk - van akinek ez tetszik, van akinek nem.
-
Tkulcsar
kezdő
-
jilian
addikt
Azért az már nagyon gáz, hogy a "noccs" - ról áradozika fél fórum...Nekem is olyan telefonom van....
De most őszintén, azok akik ezt a szigetet fikázzák, mi a jó büdös f@szt néznek a telefonon?
A képernyő felső fél-egy centijét? Amióta megvan a teló egyszer sem pillantottam oda, és szerintem senki sem, a tartalmát nézed ami eléd tárul nem?
Normális ember nem a telefon tetejét bámulja egyfeszt, vagy mi van ott amit annyira lehet bámulni?
A szenzorok? Eddig is a sarokban volt az óra meg az akku, térerő....
1 évvel ezelőtt még bő 1cm le volt vágva felül akkor is azt bámulatátok vagy mi?
Ha ingyen kapnátok bármelyik ilyen "sziget"-es telót meg sem mukkanátok tuti.... -
dz1989
senior tag
válasz
thebear007 #95 üzenetére
Alap esetben úgy szoktam hogy ha olyan szitu lesz, viszek dslr-t. De a telefon olyan váratlan helyzetben ott lehet ahol a rendes fényképezőgép nem. Mert nem számít arra az ember hogy fotozni fog.
-
Pompi
nagyúr
válasz
thebear007 #95 üzenetére
Vagy egy milc
-
x_o_n
veterán
válasz
<Adamsky> #36 üzenetére
Igazábol a szenzor sziget lényege az un kikapcsolt állapotban látható,a kis ikonkák nem a képernyöt foglalják el hanem az amugy haszontalan területre kerültek,hiszen normál esetben ugye káva lenne ott,igy viszont a kis állapot stb jelző ikonok vannak ott ,teljesen jó dolog csak félre értelmezik sokan
kikapcsolva nagyon állatt
-
dz1989
senior tag
válasz
thebear007 #92 üzenetére
+1 nekem sem... Túl mű.
Sajnos a P20 tud olyat amit a Note8 nem. A hosszú gyújtóssal manuális/professzionális üzemódot. De ugyan ez az S9+ is... -
dz1989
senior tag
válasz
RRamstein #90 üzenetére
Persze hogy nem ugyan az.
Meg a GPU-un több múlik. Csak nálam az is a kiindulási pont hogy eleve Fhd-t (kb 1,9 millió képpontot) kell neki mozgania amihez ram is kell és a 2gb arányaiban nem olyan szükös(Legalább is tudtommal).
Meg anno az sima S5 nem volt gyenge teló.Ja a Rammstein a kedvenc zenekarom.
-
dz1989
senior tag
Szeritem ez egy problámás darab volt.
Mert ami nekem van cm1, az akuja nem 100%-os
amúgy ennyire nem vészes. Ilyen hadverral túlvészes ahogy ilyen gondok legyenek. Lehet hogy volt valami app ami ennyire ki készítette és 444Mhz nem vette észre. Legalább is nekem teljesen rendben van a vas. Persze az más egy kicsit de használtam s5 neo-t az is hasoló nem Snapi 801 hanem Examors... Éreztem hogy fulHD hoz 2GB ram de elfogadható volt, kifejezetten meg is kedveltem.
(Amig a Note 4em volt szervízben, addig volt nekem csere tefonom.) szóval a CM1 és az S5neo között az akkut leszámitva nem volt érezhető külömbség.
[kép] -
Cyberpunk
félisten
Nem rossz, de vastagon fog a toll az árcédulán.
-
törölt tag
Szóljatok, ha majd újra a használható telefonokat terveznek, nem öncélú designerkedés, specifikáció versengés lesz. Bár elnézve ezt a telefont nagyon közel van már az alja.
-
hemaka
nagyúr
Rettento gagyin nez ki, es meg buszken rateszik azt az ocsmany logot. Ingyen se kellene.
-
Tkulcsar
kezdő
A Mate RS Kékeres
Brutal teló, de ilyen árcédulával legyen is brutál. Amugy szerintem majd év végén a Mate 20-nak is hasonló paraméterekkel kell rendelkeznie, kevesebb pénzért. Ja, hogy azon nem lesz Porsche Designe felirat és azért lesz olcsóbb... kibirjuk
-
Forest48
aktív tag
2017-ben váltottam Oneplus-ról Honorra. Gondoltam megnézem mit tudnak, én is ajánlgattam sokaknak, hogy dícsérik a honorokat, biztos jók. Azóta egyre jobban kiábrándulok a márkából Huaweiestől... nagyon nem vagyok megelégedve a Honor 8-al, sokszor dadogós a felület, tele van hányva mindennel. Múltkor újrahúztam és utána fél napig törölgettem az ökör játékokat róla.
Most meg kiadják ezt rétegtelefonnak olyan dolgokkal, ami miatt esetleg adtam volna még egy esélyt a brandnek.Polgárpukkassztás szaga van.
Megvárom az Apex-et(Nex-et), aztán vagy az, vagy a O+6. A huawei meg foglalkozzon csak magával a felhasználók helyett.
-
Jé, az s7 edge-em jack nélkül... Fergeteges innováció.
-
joey04
titán
a Panasonic cm1 ami hellyel-közzel mai használható okostelefon
hááát... [link]
"Átlagos használat esetén különösebb probléma nincs a sebesség terén, viszont 4 alkalmazás párhuzamos futtatása már ki tudja akasztani a rendszert – ilyenkor eltűnik minden, kivéve a háttérképet, majd fél perc múlva betöltődik a kezdőképernyő. A honlapok is gyakran töltődnek újra."
"a néma módnál a bejövő hívások sokszor még értesítésként sem jelennek meg, ami azért valljuk be, nagy probléma. Állandóan meg kell nyitnom az androidos gyári telefonalkalmazást, hogy lássam, hívott-e valaki. a néma módnál a bejövő hívások sokszor még értesítésként sem jelennek meg, ami azért valljuk be, nagy probléma. Ráadásul nincs lehetőség a SIM kártyara vagy a telefonra menteni az új kapcsolatokat."
"A zseblámpa pedig egy különdíjas történet. A vaku annyira mélyen bele van építve a kameraalkalmazásba, hogy ha a kapcsolópanelen bekapcsoljuk a fényt, a háttérben gyakorlatilag az egész fényképező és hozzá a program is elindul. Ezt onnan tudhatjuk, hogy bár a képernyőn nem jelenik meg semmi, a telefon mozgatásával együtt a hátlapi kamera őrületesen el kezd vinnyogni – vagyis próbál fókuszálni."
"A mobilnet egy kicsit problémás, nemritkán az egész hálózatról úgy, ahogy van, lecsatlakozik, így sokszor telefonhívást sem lehet kezdeményezni."
"a negatív rekord 3 óra üzemidő volt.
3 óra a teljes töltöttségtől a totális lemerülésig."Szerintem telefonként egy hulladék ezek alapján...
-
kristof83
aktív tag
Oké hogy szép és jó....meg persze drága is....
De könyörgöm nálunk hol lehet kapni????Megláttam hogy végre teszt, erre na mondom...Végre megtudom hogy honnan kapták tesztelésre, melyik gsm-től van, de egy árva szó nem esett róla
-
GuineaPigMan
tag
-
dz1989
senior tag
Ha a jelenlegi...
Persze a 3 közül a Panasonic cm1 ami hellyel-közzel mai használható okostelefon, egy Samsung galaxy S5 teljesítménye. Kb. . A Symbian régota KO a Windows Phone 8.1 sem igazi sajna.
Még persze a CM1 jó vastag (ami nálam legalább is nem gond) mert kell a hely az 1" szenzornak. -
dz1989
senior tag
Hohó. A Nokia 808 megtaposta rendesen nem 100%-osan de meg. + ott a 1020 és a Panasonic cm1.
[P20pro VS 808pv ]Amúgy Én is nagyon, nagyon kíváncsi vagyok vagyok.
-
Halkow.
senior tag
Ez baromi vicces, hogy fél milláért hajlandóak voltak kihagyni az Apple notch-t
Akkor további fél milláért Snapdragon 845 fog sűvíteni benne?
-
Mr.Silkó
veterán
"Az, hogy P20 Pro és a Mate RS megegyező, tripla hátlapi kamerarendszere a legjobb-e ma a piacon, vagy valamelyik másik szereplő a kamerás király, olyan kérdés, amit nyáron, egy részletes összehasonlítás formájában igyekszem majd megválaszolni."
Ez a teszt legfontosabb mondata, várjuk az idei nagy kamera összehasonlítást! 😎
Egyébiránt kimaradt a kameránál a szelfi fotók és a 'szuperlassított' felvétel linkje is, bár ha hasonlóan lehangoló eredmények születtek, mint a tesztbe bekerült fotókon, akkor nem is baj a hiányuk.
-
Mans20
addikt
Kár a kameráért, a sima P20-ra kevesebb negatívumot írtatok, de az 8 pontot kapott a kamerára.
-
jacis
nagyúr
Veletech-en megnéztem ezt a telefont. Full s8+ ránézésre.
-
Hallosz
senior tag
Ilyenkor az a kérdés cirkulál a fejemben, hogy az Almának, vajon miért nincs (szüksége?) ilyen PD editionra?
-
Pompi
nagyúr
Nem tudom, nekem ettől az igen hangsúlyos márkajelzéstől az előlapon olyan bazári hatása van, hiába a többi külcsín és belbecs. Nem mondom, hogy ha az nem lenne, akkor rohannék megvenni, de ettől függetlenül kár érte.
-
golyós
addikt
Végre középre rendezett kamerák
Pont emiattnem cserélnék P20 szériára, nem tudom elviselni a szélre tolt kamerákat. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nagyon szép készülék! Talán az egyik legszebb most a világon! Nyilván, ha az aktuális "sima" zászlóshajó (nevezzük így) így nézne ki, akkor ezt ki venné meg? Direkt "rondábbra" van tervezve, ez "csak" üzlet.
-
domerator
veterán
Touché...
Maxxx egyetértek! Említeném még a fotók minőségét, a jack hiányát, meg a 120000HUF/256GB tárhelyet.
Tök felesleges űrtechnikába csomagolni egy zöldségboltot... az androiddal kellene már valamit kezdeni (ugyanez igaz az ios jelenlegi dizájnjára is).
Maga a telefon jól néz ki és biztosan erőmű van benne, csak éppen a droid cseszi el.
A teszthez: fél milláért akadozik, de azért tetszett... nabazz
-
GEIL
addikt
Remélem a Mate20 Pro is ezt a kameraelrendezést és a kijelzős ujjlenyomatolvasót ( is ) kapja. az oldalt elhelyezett kamerasziget P20 és P20 Pro esetén nagyon nem jön be.....
-
válasz
Roland861010 #48 üzenetére
Esetleg inkább olcsóbb...
Mindenesetre - sokkal egyedibb az biztos.
-
dz1989
senior tag
A PD feliratot leszámitva elölről olyan mint az S9+.
Hátulról sem egy kiemelkedő dizájn.
Az ikonok pedig gáz mivel nem mindegyik PD ikon.
Szánalom a PD.Tudásra amúgy egész jó(A szokásos alapvetőket leszámitva:nincs rádió, beépitett az aku) . A dupla újlenyomat olvasó is frankó.
Csak a PD-al lett elrontva és a hozzá tartozó árral. -
Roland861010
veterán
Nem tudom mit vagytok úgy oda az árától.
Anno a BB -nek is volt Porsche kiadása 400k-ért .
Pedig az már lassan 4 éves hanem több.
Használtan még mindig 200ezer. -
Szakiii
addikt
Na es akkor itt egyertelmuen latszik h mennyite bena a szenzorsziget.. mennyire gyonyoru ez a telo..
-
Sebhelyes
senior tag
PORSCHE DESIGN = +250eFt (~19eFt / betű)
-
borand
aktív tag
ha ezt a formát csinálták volna meg a P20-nak és mondjuk 5,4-5,8 colos lenne, akkor szerintem sokkal nagyobb réteget fogtak volna meg vele.
-
BReal
addikt
Tehát szép, de legalább akad fél millió forintért? Ez komoly?
Egyébként aki benne van a témában, kérem világosítson már fel arról, hogy mit jelent a szépség egy okostelefonnál? Komolyan érdekel. Oké, van lekerekített, szögletes, vékonyabb-vastagabb, alul-felül nagyobb káva.
-
arn
félisten
samsung rip, az elejen a felirat meg baromi ronda.
-
törölt tag
Ezt felirat nélkül 240-ért kellett volna P20 Pro néven..
-
joey04
titán
válasz
HUNNIA1920 #20 üzenetére
Az iPhone X 256GB-os verziója 1320 euro, ez meg 1700. Azért bőven drágább. Nem beszélve a 512GB-os verzióról, ami 2100 euro. Ez az egyik. A másik pedig, hogy az Apple is kapott ezért savazást a tesztben is, meg a fórumban is. Még jóval többet s.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
MolnárKrisz #32 üzenetére
"A P20 Pro-nak ilyennek kellett volna lennie...."
Ugyan miért? A PH!-s hírek szerint az emberek így is veszik / viszik, mint a cukrot. Főleg, mert a Huawei jó érzéssel nem mutatta meg nekik, milyen lesz a PD-s verzió
Így a sok látens iPhone-os is megkapta, amit akart és most az is talál számára megfelelő készüléket, aki szép telefont szeretne -
Napfénysüti
nagyúr
Tényleg nagyon szép telefon lett bár szerintem a Porsche Design felirat az elején már picit sok. Viszont az ára eléggé sokkoló, a szépségért itt tényleg keményen kell fizetni.
Ez az első készülék kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval vagy volt már ilyen?#2 .LnB: feleségem pont most vett egy Mi Mix 2-est, az se csúnya és ennek a telefonnak csak a negyedébe került.
-
Aryon87
félisten
Az edge kijelzo hiaba mutat jol ha ertelme nincs. Vedelem nulla ra (facen minden masodik poszt torott kijelzorol szol a konkurens markanal)
Nekem 2x volt olyan telom, hat...
Bar a 2.5D se szeretem, de meg mindig jobb..A notch a Huaweinel okosan van megcsinalva, igy nem is zavaro, de azert remelhetoleg a Mate szeriat nem fertozi meg..
-
MolnárKrisz
csendes tag
A P20 Pro-nak ilyennek kellett volna lennie.....
-
narobik
tag
Ez tetszetős lett!
Porsche logó nélkül ezt kellet volna kiadni a p20 pro árán! -
LordAxwell
senior tag
Ha normális ára lenne, akkor ezt kipróbálnám iphone helyett.
-
Én sok HTC és sok LG után mentem át samura. Most az EMUI jön be a legjobban, de az LG rendszere valahogy mindig is tetszett, és már akkor testre szabható volt, mikor a TW még szinte egyáltalán nem. Sajnos az S7E sem érte el, hogy samu fan legyek, habár összességében a Samsung termékek nagy részét kiválónak tartom, de az általuk választott út: dizájn, edge forma, nyúlánkság, TW nem én vagyok.
Asszony meg boldog az S7E-vel, valamikor megkapja az akkucserét és akkor örömbódottág!Bocsánat az offért!
(#27) Aryon87: Rémes árcédula van minden PD cuccon, én csak Parndorf-ban voltam ilyen boltban, de 2 perc után fordultam ki vörös fejjel, hogy most nagyon nem ott vagyok, ahol kellene. Pedig kinézetre még nem is rosszak!
Én sem szeretném, hogy elmenjenek lekerekített kijelzőbe, mert akkor megint keresnem kell egy másik gyártót, a notch érdekes módon nem okoz idegrángást nálam, de ez igen
-
Aryon87
félisten
Mint akkoris irtuk, problemas darabod volt. Annyira "xar" nalam az UI, hogy en egy Note8-at dobtam 2 honap utan. AZ M10Pro-m mar lassan a 4. honapja megy ugy, hogy rendszerujrahuzast nem latott.
------------------------
Jol nez ki ez a telo, csak az ara huzos. Ha a M20Pro is ezt azbiranyt tartja, akkor leszek dillemmaban.. -
Továbbra is jót mosolygok a "tapasztalatodon" a Huawei telefonokkal kapcs, főleg ezen a "nemszeretemszarakad" véleményezésen. Van még itthon Samu S7E telefon, nem véletlen cseréltem le Mate 10Pro-ra! Az UI szerintem az S7-éhez képest sokkal testreszabhatóbb, számomra gyorsabb, vagy legalább ugyanolyan gyors. Sehol nem tapasztalok (és sok más fórumos sem) általad említett akadást/dadogást. A samu bezzeg: Akkuja 1-1,5 év után kuka, egy napot nem bír ki szinte. Az edge kijelző kinyírt, muszáj tokban tartani, vagy állandóan belenyúlsz a kijelzőbe, ellenben pluszt nekem nem ad. A samsung híresenjó TW-ét már reflexből cseréltem nova-ra, mert agyrákot kaptam a butaságától, ez a Huawei-nél még nem akaródzik és még sorolhatnám...
-
lexter00
őstag
Egyszer NO-ban bementem egy PD-boltba/futurisztikus kamion pótkocsi...Mondjuk azt hogy majdnem rosszul lettem,amilyen árak vannak az hihetetlen és ott is inkább csak nézelődők voltak
-
HUNNIA1920
őstag
Miért is annyira drága?
Ha jól emlékszem az ájfontíz bizonyos kiadása (talán a legnagyobb tárhelyes) is fél milláért ment, amikor megjelent, mégis mára sok fiatal azt szorongat a kezében.
-
haxiboy
veterán
Őszintén? Az első porsche design ami bejön..de ez tényleg szép. bár a felirat kerülhetett volna hátulra, nem vagyok oda az előlapi feliratokért.
-
HUTCHDB
nagyúr
Ami hosszu ido utan vegre leirasra kerult egy itteni tesztben az az, amire te is utaltal, vagyis a huawei UI-ja igencsak elmarad a tobbi csucskeszulektol.(Korabban nem igy volt, pl. egy mate 8 sajat koraban az egyik legszebben futo kezelofeluletet adta.)
De az uj, ujabb modellek szinte mindenhol dadognak, akadnak.
Igaz a 20 pro -t mar nem vettem meg (bar ugyanaz), de a mate 10 pro"bizonyitott" nalam.
Nyilvan van aki erre immunis, de egyszeruen a mai vilagban ez mar nem megengedheto.
Hasonlot erzek, mint anno a samsungnal, hogy amig nem futott a szeker annyira (s1,s2, s3) addig a TW siman versenykepes volt, de utana szinte ugyanez a jelenseg utotte fel a fejet.
Az utobbi samsung csucsok, mar megint jobbak, de meg ott is van mit csiszolni, de az, hogy egy ilyen aru telefon, m8nt ez a PD, egy s7-s8-tol is gyenguszabb e teren...na az mar kritikan aluli. -
SkyLine3000
addikt
Egyik rosszabb, mint a másik.
Notch, edge. Mindkettőt utálom... Csinálhatnának olyat is, amelyiken mindkettő van...
-
atike
nagyúr
Na ez nagyon bejönne... És ráadásnak notch nélkül jobb kijelző aránnyal... Hát na. Tudnak valamit.
-
tixem
addikt
Minek ilyen kijelző ha az EMUI buta hozzá. Ráadásul ilyen vassal akadások... Ciki.
A kamera meg a szokásos hüvely. Béna szoftver és kiábrándító kepminőség az észbontó specifikáció ellenére. Vakulj paraszt.
-
Wesder
titán
Mennyi az annyi?
-
Csapoati
nagyúr
Végre! Kezdtem már hülyén érezni magam a golfklubban a sok iPhone X között, a Rolexemhez és a Teslámhoz is jobban passzol egy ilyen drágább, exkluzívabb motyó.
-
batai15
félisten
Felirat nélkül szép készülék lenne.
-
RRamstein
tag
Itt hogy a túróba sikerült notch mentesen megoldani a dolgot vajon?
még mennyi bőrt húznak le a 970ről?
kamera szokásos trágya, emui helyett mehetett volna valami használható android onet is rá
-
rdt89
addikt
Szerintem a 2 ujjlenyomat olvasó mellé egy Jack is beleférhetett volna, egyébként szinte minden technológia megtalálható benne, amitől azt tudom mondani, hogy full extra a telefon. Nagy akkumulátor, infra, sztereó hangzás, jó kamera, szép kijelző, ha ebből is kijönne egy Porsche név nélküli verzió, mint régen a Mate 9 Pro tört áron nem lenne rossz.
-
törölt tag
na, csak jöjjön ma a lottó
-
FroZone99
aktív tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy az utolsó képen ha a feliratot nem látnám tiszta Note 8 lenne??
-
joey04
titán
Tehát sebességben érezhetően elmarad a többi csúcsmodelltől, a véletlen érintéseket még annyira sem szűri mint a samu, pedig páran még annál is panaszkodnak, a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó használható ugyan, de még most is bétásnak tekinthető és továbbra is lassabb és pontatlanabb. De legalább prémium árazást kapott a cucc.
-
RandomGosu
senior tag
ha az árat nem vesszük figyelembe, szerintem ez eddig leges legjobb telefon ami Huawei márka nevet visel.
Az árral kapcsolatosan, egyes piacokon valószínűleg hiánycikk lesz...
-
.LnB
titán
Annyira imádnám ezt a telefont! Ha lenne ennyi pénzem..
Borzasztóan haragszom a Huawei-re a P20 okádék kinézete miatt, főleg, hogy ilyet is tudnak.Addig nem veszek telefont míg ez a notch divat ki nem fut. Jó lenne szolgáltatónál mondjuk egy mi mix2 vagy apex, azokkal is ellennék.
-
novinyul
veterán
Remélem a Mate 20 ilyen lesz, mert ez igen jól sikerült! Az ára meg tényled durva lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Napelem
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest