Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
beyruth82 #541 üzenetére
Igen, az előzetes véleményemmel nem meglepő ezek után, hogy meggyezik a real life tapasztalatom, csak tényleg baromi fura, hogy a mai világban, amikor a hasonlóan erős telefonok 3-400 ezernél vannak, az ember húzza a száját, hogy 115-ért ez meg az nem fért bele. És valóban nagyon jó ár/érték aránnyal bír. Mégsem vennem meg így. Vagy 65-ért Note 5, vagy 145-ért Mi 8, ha márkán belül akarunk maradni. Érdekes.
539: Na ez gyors volt
Pedig eskü nem dobtalak fel, ha olvasod majd. Tudod jól, hogy nekem sok éve elég komoly nézeteltérésem volt az itteni moderációs elvekkel és ez azóta sem változott, szóval nem segítem ezzel a munkájukat, hogy feldobok egy troll regisztrációt. Kivéve ha széttrollkod egy topikot, de itt csak beszóltál, az meg nem érdekel.
-
válasz
beyruth82 #541 üzenetére
Hát én a kamerát nem mondanám annak, és az aksit sem.
Én a rendszersebességet jónak találtam, Mi8 külsőleg biztos minőségibb, de nekem az ujjlenyomat gyűjtő hátlap nem jön be. Fehérben esetleg, de azt annyira nem díjazom.
Nálam amúgy is tokban van a készülék, az én esetemben teljesen mindegy a hátlap anyaga
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged