- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bisti79
tag
válasz
Laca1212 #3225 üzenetére
Nos, hátlap levételig semmi probléma nincs. Utána - nagyon óvatosan - aprókat mozdítva kell kivenni a készülékházból az óratestet. Tényleg nagyon odafigyelve, mert körben az óratesten fóliakábel van, melyen a gombok, a háttérvilágítás, a töltőcsatlakozó és a bluetooth antenna csatlakozik az alaplaphoz. Ha sikerült kivenni sérülés nélkül, akkor az óratestet átfordítva meglátjuk a vezetőszivacs pogácsát, amelyen az alaplap kommunikál a kijelzővel, óvatosan vegyük ki ezt is. Takarítsuk meg óvatosan egy alkalmas eszközzel (pl. tiszta, NEM vegyszeres, alkoholos fültisztító pálca) a vezetőszivacsot, az aranyozott érintkezősort, és a kijelző felgőzölt érintkezőit! Lehetőleg ezután ne nagyon taperoljuk a megtisztított dolgokat! A vezetőszivacsot a jobb kontakt érdekében fordítsuk meg, és a szétbontással ellentétes sorrendben rakjuk össze az órát!
A művelet alatt tartsuk észben a következőket végig:
- ha valami megsérül, mert kapkodunk, akkor az órának annyi.
- az óráról az akkut nem tudjuk leválasztani, tehát végig bekapcsolt állapotban lesz.És - gondolom mondanom sem kell - nem vállalok felelősséget a "balesetekért"! Mindenki saját felelősségre csinálja!
-
bisti79
tag
válasz
Laca1212 #3221 üzenetére
Mindenki két módszert ajánlgat, pedig mindkettő annyit ér, mint a vizesborogatás...
1. Hideg-melegvizes fürdő (no comment - láz ellen esetleg használ),
2. A "kitömős" módszer. (ezzel csak annyi a probléma, hogy azon a csatlakozón, amit kiékelni igyekeznek a következő funkciók vannak kivezetve: gombok, háttérvilágítás, bluetooth antenna, töltő bemenet...)Szóval lehet hinni bennük erősen, de semmit nem érnek! Ugyanis a kijelző és az óra alaplapja között a jelek egy kékes-fehéres színű vezetőszivacson mennek (hasonló van a kvarcórákban és a számológépekben). A hibajelenséget az anyag szennyezettsége, vagy alakvesztése okozza.
Tehát, aki biztosra akar menni, az szépen, óvatosan kiveszi a szivacsot, még óvatosabban megtisztítja, és átfordítva visszateszi. (Majd örül, ha sikerült...)
-
zezoka
őstag
-
sajo13
senior tag
válasz
Laca1212 #2548 üzenetére
Ma töltöttem én is, nekem sem zöldül. Ez egy bug sajna, reméljük mihamarabb javítják. Eddig legalább elég volt félóránként rápillantani, zöld színű-e a led.
A Time felületnek(past and future) nem sok értelmét látom egyelőre, meg tudom nézni milyen névnap volt tegnap és mi lesz holnap. Na bumm!
A kibővített menü és a 8 slot megszűnése viszont jó dolog. -
sajo13
senior tag
válasz
Laca1212 #2502 üzenetére
Ezt a menüpontot én is megtaláltam, azt írják rá a Pebble fórumon, hogy ha 30 percig nem mozog az óra, akkor standby módba teszi magát, lekapcsolja a bluetooth-t. Ezzel aksi időt lehet spórolni. Elsősorban éjszaka hasznos, amikor az óra asztalon fekszik. Ha felveszed, megmozdítod, újra aktív lesz.
Én arra lennék kiváncsi, hogy híváskor csak elutasítani lehet a hívást? Némítani vagy felvenni(kihangosítva) nem? Ha már itt az új csilli-villi firmware, akkor igazán lehetett volna a hívás eseményt is normálisabban kezelni, ne kelljen már 3rd party app.
-
-
-
-
BalanceR
addikt
válasz
Laca1212 #2369 üzenetére
Csak egy példa: Pebble Classic
-
válasz
Laca1212 #2173 üzenetére
Azt jelenti, hogy meg kell billennie kell az órának ahhoz, hogy bekapcsolja a fényt. Ha a csuklódon van az óra és a közepére tenyerelsz rá, akkor nem fog eléggé megbillenni, viszont ha az alsó szélére nyomsz rá, akkor jó lesz.
Én mondjuk mindig úgy kapcsoltam be a fényt, hogy ráztam egyet a csuklómon
-
B.F.G.
senior tag
-
-
-
-
doongoo
addikt
válasz
Laca1212 #2156 üzenetére
ha még bontatlan, akkor már csak a kérdés, hogy meddig él a garanciája. Nyilván az új áránál kevesebbet ér, de hogy mennyivel? Én most adtam el áron alul az enyémet (már lejárt az 1 év USA garanciám júniusban) 30.000-ért. Nézz körül, hogy pl. ebayen, erre-arra mennyiért mennek
-
doongoo
addikt
válasz
Laca1212 #2153 üzenetére
bekapcsolod, lépkedsz a menüben, váltasz számlapokat és közben figyelsz:
minden gomb reagáljon a nyomásokra rendesen, a váltásoknál ne csíkozódjon a képernyő, legyen jó a háttérvilágítás, telefonnal párosítva teszteled az értesítéseket(#2154) Laca1212 - amennyiért sikerül eladni
-
válasz
Laca1212 #2115 üzenetére
Rengeteg olyan Write-Only üzemmódban lévő fórumozó van aki egy lusta disznó és sem a fórum keresőt, sem pedig a google keresőt nem ismeri. Ezek naponta spammelik a topikokat olyan kérdésekkel, amit akár csak néhány hozzászólással azelőtt más már feltett.
Ezen felhasználók kiszolgálása nem kihívás, átszoktatása a gondolkodásra, olvasásra már sokkal nagyobb! -
-
scream
veterán
válasz
Laca1212 #2105 üzenetére
Mert olyat árulok.
Garancia S/N alapján van, EU-s órákra 2 év, kintiekre 1 év. PEbble Support-nak kell írni egy mail-t a problémával kapcsolatban, akik elég gyorsan felveszik a kapcsolatot.
Ha úgy találják jogos a garancia, akkor küldenek egy teljesen újat a régi helyett a rosszat meg megtarthatod.
(#2104) TOZ:
Nem tudom, nem követtem ezt figyelemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- BestBuy topik
- Google Chrome
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest