- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
A specifikációknál (utolsó oldal) szabálytalanság. Nem 65 nanométeres, hanem 28 nm-es csíkszélességgel készül az MTK MT6572.
-
Apollo94
csendes tag
Üdv.van egy Overmax Vertis plus 02 telefonom.
Lehet rá tenni másik ROM-ot ? esetleg MIUI-t vagy CWM recovery-t ?
Hogyan lehet rootolni ?
Szeretném kicsit Változatosabbá tenni a telefont.Kezemet már hagyta el pár rom felrakás más telefonoknál.
Segitséget előre is köszönöm. -
COPA
tag
Kijelzőt keresek, vagy van egy eladó repedt kijelzővel (amúgy működik, csak esztétikai hibás) PÜ-ben lehet érdeklődni.
-
hunadamxd
újonc
Sziasztok én is vettem márciusba még egy ilyen csoda "kínai" lengyel telefont és így fél év után tudok róla egy objektív véleményt mondani.
Szerintem egy nagyon jó telefon semmibaja nincsen (ha feketébe veszed)
-Teljesítménye nagyon jó a bár a ramot kevésnek találom de ha nem nyomunk minden appot egyszerre akkor az is elfogadható. 3D játékok is simán mennek vele és semmi megtorpanás vagy fagyás nincs a telefonba soha vagy csak nagyon ritkán.Fénykép/Videó: Hááát a képek és a videók nem a legjobb minőségűek. de ezzel számolni kell láttam ebbe az árkategóriába sokkal rosszabbat is. Van rajta egy led villanó is de az semmit nem ér.
Üzemidő: Nagyon jó 2 nap simán megvan.
Kijelző: Átlagos IPS jó fényerővel.
Strapabíróság: Egész jó nem karcosodik kijelzője sem sem a hátlap pedig az egy érzékeny dolog ezen a telefonon
Ergonómia: Tetszik a gumírozott hátlap és a fémes keret. a gombok jó helyen vannak kicsit lötyögnek de hát istenem a célját ellátja.
Hang: Egész tisztán szól de rohadt halkan de ez a frissítésben már kilett javítva ép hogy elég
Negatívum: Nekem nem működött a GPS de megcsináltam így már az is jó rosszat nem tudok mondani erről a telefonról, egyszerűen nagyon jó
de a fehéret azt érdemes kerülni mert annak a hátlapja nagyon letud hámlani
Hát így ennyi lenne a véleményem erről a 27.580 ft telefonról, akinek ennyi pénze van az vegye meg mert megéri
-
hatenvagyok
csendes tag
Mennyi a készülék képernyőjének valós felbontása - 800x480-bol lejönnek az érintő gombok a kijelző alján, nem?
-
COPA
tag
Sziasztok! Hogyan tudom rootolni ezt a jószágot? (vertis 2 plus)
-
ivatti10
aktív tag
Overmax Vertis You-ról van valakinek tapasztalata? Ő is kevésbé érzékel a képernyő szélein? Root, cwm ugyanaz, mint a 02Plusnál?
-
-
kisspista
senior tag
válasz
ivatti10 #142 üzenetére
Az a helyzet, hogy várnod kellett volna, mert a Vertis-02 Plus forgalmazását befejezték, helyét a Vertis You fogja átvenni, ami ugyanúgy fog kinézni, csak kamerája lesz 8MP, de gyakorlatilag ugyanaz a kialakítás, talán ugyanannyiért.
4.2.2. van a Vertis-02 Plushoz, ha jól emlékszem, de ROM-ok még nincsenek! Rootolni egyszerűen lehet, s célszerű is, valamint a GL to SD programmal teljesen át lehet pakolni a programokat a fizikai SD kártyára (csatolással), így nem telik meg a memória!
-
ivatti10
aktív tag
Sziasztok!Rendeltem egy Overmax OV-Vertis-02Plus 4készüléket, csütörtökön érkezik. Frissítéseket, romokat lehet találni hozzá? A gyártó honlapján csak 4.1-es verzió van fenn, így gondolom, talán reménytelen ez a kérésem. Aki a kistesójára vágyik, Overmax Vertis Fame 3,5, ne tegye, most küldöm vissza. A belső tárhelye a közzétett 512 MB helyett csak 80 MB, így néhány program telepítése után, szinte azonnal megtelik, hiába van sdkártyára állítva.
-
..intel..
csendes tag
Szasztok! Vettem egy Overmax Vertis 02 plust nagyon jó meg minden de viszont a belső tárhely az 1.27gb nagyon kevés és hamar elfogyott.
Így vettem bele egy 16gb memóriakártyát viszont alkalmazást vagy játékot sehogyan se tudok rátelepíteni hiába állítom be a beállításokba hogy elsődleges írási lemez SD kártya igy is ha leakarok tölteni google play-ből mondjuk egy 1.3gb-s játékot nem engedi telepíteni azt írja,hogy nincs elég hely a külső tárolóeszközön pedig van a 12.4gb szabad hely rajta.
Esetleg tudtok valami megoldást amivel tudok SD kártyára telepíteni? -
airmax_2.0
tag
Én ajándékba vettem a feketét, és a tulaj, azóta is megelégedéssel használja...
Gyors kisfogyasztású processzor, ips panel, erős stabil gps, és wifi, mind javította az előző telefonja óta az elégedettségét...
a tok nem hámlik, sőt még csinosnak is mondanám a fémes kerettel. A tapintása is jó...Op.rendszere tekintetében pedig még a 4.2 is előrelépés volt.. Nem is akarja lecserélni (azt hiszen 4.2.2 volt telepítve...)
-
kisspista
senior tag
Lappang a topic nagyon, de ennek gondolom az a magyarázata, hogy lecsengett az aktuális teszt, amiben "ócsárolták" a készüléket. Én a mai napig hazsnálom, s nekem semmi bajom nincs vele, már megoldottam a MAC cím változás és GPS jelszakadás problémáját, valamint kicseréltem a LED-et erősebbre
Amit keresell, azt itt találod: [link]
-
Emerien
csendes tag
Egy kicsit mintha leült volna a topic. Ennek csak két oka lehet.. Mindenki megszabadult a telójától, vagy olyan jó, hogy senkinek nincs vele semmi problémája.. Hát nekem van, és ha valaki olvassa még egyáltalán, és tudja a választ, kérem segítsen. Az Overmax honlapján megtaláltam a frissítést, de nem tudok mit kezdeni vele. kéne egy leírás, hogy is lehet felrakni a telóra.Valahol találtam egy angol leírást, de nem jelöltem meg, így nem tudom hol van..Azóta sem találom. Nagyon megköszönnék egy magyar nyelvű, rövid leírást hozzá..
-
kisspista
senior tag
Tegnap kipróbáltam az Overmax Vertis-02 Plus telefonban a WiFi/BT/GPS antenna cseréjét, fóliásról fix, hajlított vezetékre (9cm hosszan), de sajnos az eredmény lelombozó: rosszabb WiFi és abszolút jel nélküli GPS. Ez sajnos lehangoló, s nem várt eredmény, így kénytelen voltam visszaállni a gyárira, már csak azt a problémát kell orvosolni, hogy menet közben ne szakadjon meg a vétel.... Valakinek ötlet erre?
-
hatenvagyok
csendes tag
Itt írom a szervíz menübe való belépés kódját. Csak saját felelősségre módosíts benne, mivel ha hibát okozol a garancia nem vonatkozik rá. A szervíz szerint ha a hangszóró hangerejét teljesen felveszed a hangszóró megfő, de javítani azért lehet.
Tehát a telefonszám beírásánál ezt gépeld be:
*#*#3646633#*#*
és már bent is vagy....Csak óvatosan!
-
Emerien
csendes tag
Eredetileg nem is hibaként említettem a beállítási problémát, hanem azért, mert nem találtam a helyes beállítást sehol..Aztán meg lett, és onnan ment a dolog a maga útján.
Rootolni az SRSRoot-al, a legújabb verzióval kb. 5 perc..Én már túl vagyok rajta. Busybox-ot utólag a system/bin-be kell telepíteni.
Különben a telóval elégedett vagyok, a minőségi gondok eddig nem jelentkeztek, kivéve a talán túl lazán álló bekapcs gombot. -
Rusi
senior tag
válasz
kisspista #127 üzenetére
Egész pontosan annyi az egész, hogy hiányoznak belőle a szükséges automatikus profilok, így nem állítja be magának a megfelelő Telenor/Telekom/Vodafone konfigurációt. Ezt manuálisan valóban 2 perc belőni és már megy is minden. Ilyet nem szoktam hibaként megemlíteni, mert ez a kínai eredetű készülékek egy részénél egyszerűen így működik. Mellesleg most van nálam egy Xiaomi Hongmi, amely bár nem egy régi típus, mégis az automatikus konfigurációnál az évekkel korábbi Telenor beállítások vannak eltárolva, ezért manuálisan módosítani kell, hogy működjön a net (de utána hasít rendben).
-
sanci777
tag
Nincs ilyen telóm, de cikk tanulsága alapján hozzá kell rendelni az egyik SIM csatornához a "beszédhívás, üzenetkezelés, adatkapcsolat" funkciókat mint ahogy ez le is van írva a 4. oldal alján. Androidos teló nekem eddig még minden esetben automatikusan beállította a mobilnetet, szerintem itt a SIM kezelés beállítás lesz a ludas.
-
Emerien
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy beállítom a mobil netet, melyik SIM, stb..,de nem működik. A SIM előfizetéses, tehát működnie kellene.( másik telóban működik is )
Volt-e ilyen gond valakinek, vagy valamilyen speckó beállítás kell hozzá hogy menjen?
Ötleteket kérek..Előre is köszönöm..( Amíg ez nem oldódik meg, nem tudom használni a telefont, mert az adatforgalom nélkülözhetetlen a munkámhoz..) -
sanci777
tag
válasz
pècsimunkás #121 üzenetére
Majd figyelek
Másrészt meg az idő nekünk dolgozik. A technika fejlődik, régebbi modellek árai csökkennek.
Nem is akartam személyeskedni. A lényeg más aspektusból: Nem mindenki árérzékeny. Lehet több pénzt keresnek egyesek azzal, hogy nem keresgetnek, inkább megveszik gyorsan boltból, és az ezen spórolt időben dolgoznak, vagy hasznosabb dologra fordítják. -
pècsimunkás
addikt
válasz
sanci777 #120 üzenetére
Nyugtával dicsérd a napot
! Majd ha kapható lesz a WCDMA-s változat,majd akkor nézzük meg mennyi lesz az ára . A kínai 3G-s telefonok mindig lényegesen olcsóbban nyitnak mint az európai változatok!
Amúgy én is Kínából rendeltem a telefonom,úgy,hogy az utolsó mondatod rám nem vonatkozik ! -
sanci777
tag
válasz
pècsimunkás #119 üzenetére
Sejtettem, hogy még ezt is le kellett volna írnom
Bár a cikk erre is kitér, ha végigolvasod.
Naszóval, amit Európába küldenek az WCDMA lesz, mint ahogy az eddigi összes Jiayu modellnél megvolt eme alternativa is.
És nem 27-28K, hanem feltehetően fele-kétharmada áron a tied minden fizetnivalóval együtt.
De aki keres, az talál, mert van bőven alternatíva. Persze könnyebb bemenni a mobilboltba, és megvenni azt amit elénk raknak. -
sanci777
tag
válasz
pècsimunkás #116 üzenetére
tessék:
[link]Ez kb. azt tudja mint a vertis, cirka 10500 Ft-ért.
Persze, hogy Kínában, még mielőtt valaki okosan megjegyezné.
De mire a kezedbe veheted, akkor is 20K alatt megúszod. -
zorzy4
addikt
Na sikerült segítséggel megoldani a frissítést. Így a hangerő probléma is megoldódót. A fekete hátlap tovább ra sem akar kopni, pedig a feleségem nem kíméli. Most vettem hozzá egy pirosat is 410ft-ért. Ez nem gumis, hanem az csillogó ujjlenyomatgyűjtő változat, de jól néz ki, főleg ennyi pénzért. Tehát továbbra is az a véleményem, hogy ez egy teljesen korrekt telefon főleg ennyi pénzért, szerencsére mtk procival. És ilyen erős akku nem szokott lenni ekkora telefonban.
-
sanci777
tag
Ha az ár számít Alcatel 875 vagy lánykori nevén voda smart mini, de ezt már előttem is írták. Ha a minőség, akkor ebben az árban kapsz Nokia Lumia 520-at, ami messze jobb cucc. Aztán sorolhatnám a hasonló paraméterekkel megáldott noname kínai mobilokat (jiayu, xiaomi, stb.), amik még mindig minőségibb darabok, és 20K körüli árral.
-
pulyka jocó
senior tag
tetszik ez a telefon,lehet benevezek rá
-
Csapoati
nagyúr
Hány darabot adtak el ebből a telefonból, illetve az iPhone-ból? A lemálló fólia ugyan nem akadályozza a mindennapi használatot, de ha egy nyamvadt hátlappal ez történik, mire számítson az ember a többi alkatrészénél? Alapból nem is értem minek fóliázták be.
De ahogy joey20 is írja, nem az árral meg az irreális elvárásokkal van itt gond. Azzal, hogy ennyi pénzért van olyan telefon is, ami ettől egész egyszerűen jobb. -
joey04
titán
a zte már csak 38 és ajánlott plecsnit kapott. vagy a 36k-s y300 is. volt valami full lowend cucc, majd előkotrom. az is jó értékelést kapott.
de tény, hogy kevés értékelhető telefon van 80-90k alatt.szerk.: meg is van. Vodafone Smart Mini 15k volt akkor, és különösen ajánlott plecsni. kiemelve: Emberek, ennyi pénzért ez ajándék. Még kicsit drágábban is QVGA kijelzős izéket találunk csupán, itt most az a nagyszerű, hogy bár a piac legolcsóbb okostelefonjáról beszélünk, mégsem akarja az ember minduntalan a falhoz csapni. az ember egyáltalán nem érzi, hogy egy bizonytalan, széthullós, döcögős, az Androidot megerőszakoló ipari hulladék lenne a kezében. hosszú idő után újra elővehetjük a Különösen Ajánlott minősítést, amit az Alcatel terméke azzal érdemelt ki, hogy semmi rosszat nem tudok erről a készülékről elmondani, viszont irgalmatlanul olcsó.
-
joey04
titán
az ájfonok és a sokadik galakszis kapcsán már megtapasztalta a tutit és az olcsóbb telefonokhoz nem tud úgy hozzáállni mint az aki 30 ezerért keresi az ennyiért elérhető legjobb telefont.
Overmax Vertis-01
ZTE Blade Q Mini
tesztek alapján azért megy nekik az értékelés alsóbb kategóriákban is. -
kisspista
senior tag
Én úgy gondolom, hogy a teszteknek nagy befolyása van a további értékesítésben, hiszen az olvasó nagyon sokszor ez alapján ítéli meg a készüléket, és nagy bizalmat fektet a tesztet végző "illető" hozzáállásához, ami sokszor nem a valóságot tükrözi. Ahogy te is mondtad, a drágább kategóriákhoz és nagy tudású telefonokhoz mérik a kínai verziókat és a cikk írás már olykor fikázós bloggá alakul át, aminek nem lenne szabad. Érződik ebből az aktuális tesztből is, hogy "elfogultság" volt úrrá a teszt írón, hiszen már a cikkből is kiderült, hogy a telefont nem éppen az aktuális oldaláról közelítette meg, vagyis nem arra tért ki, hogy 28.000 Ft-ból mennyi hasznos funkciót kapunk, hanem ekkora összegből mekkora "sz.." okostelefont vásárolhatunk! A különbség a két állítás között nem sok, de egy információt gyűjtő számára sorsdöntő kijelentés lehet!
Mivel a készüléket nem a hivatalos forgalmazótól kapta a Mobilarena, hanem egy viszonteladótól, így neki nem érdeke, hogy a készülék elkeljen, mert a megmaradt példányokat visszaszállítja (ez olyan, mint az el nem adott napilap). Ha a forgalmazó döntése alapján kerülhetett volna ki ez a cikk, akkor valószínűleg sosem jelent volna meg, mert az írásban fellelhető stílus nem igazán termékbarát; mondhatjuk, hogy a cikk úgy ahogy van: üzletromboló, akárhogy is nézzük! (És ilyenkor jönnek a nagyobb cégek bírósági perekkel és a vagyoni kártérítéssel, az eladásból kiesett haszon miatt, ami a cikk következménye...)
-
40641
csendes tag
válasz
kisspista #104 üzenetére
Egy ilyen kategóriájában vezető oldalnak azért csak kellene hogy telljen néhány ikea flottás előfizetésre, és akkor havi 3 eHuf/főből meg lenne oldva az ingyen telefonálás flottatagok között.
Emellett azért hálás is vagyok persze, mert ha nem lennének ilyen oldalak és tesztek akkor még nehezebb lenne a választás.
Ami számomra még fájó pont, az az hogy sokszor úgy érzem a cikkekből, hogy a szerző az ájfonok és a sokadik galakszis kapcsán már megtapasztalta a tutit és az olcsóbb telefonokhoz nem tud úgy hozzáállni mint az aki 30 ezerért keresi az ennyiért elérhető legjobb telefont.
A máladozó hátlap tényleg méreg, de 150-200ért állandő repülő mód az maga a cián.
Amúgy nagyon jó volt a korábbi felvetés miszerint akkor nézni kellett volna egy szervíz lebonyolítása tesztet is. Bár lehet a dolog már a fél év hardveres garanciával telefonokat kínáló kereskedőkön elbukna (van ilyen is, nem a konkrét esetre írom). -
kisspista
senior tag
Teljesen igazad van, s tényleg a hívási képességek kicsit háttérbe szorultak, mert elég sokat kéne telefonálni vele, na meg persze a rengeteg telefon tesztelése során bazi nagy lenne a telefonszámla is; arra pedig mi - tesztelők - nem várhatunk, hogy minket hívjanak fel! Én speciel nem rendelkezem ilyen "ingyen" számlával, szóval az én tesztjeimből azért hiányoznak, de amint látom, a Mobilarena sem erőlteti a témát. Ha valami egetrengető probléma van a készülékkel, akkor az a teszt során is elő fog jönni, illetve a használat során.
A fekete Overmax Vertis-02 Plus készülék hátlapja teljesen rendben van, így nem értem, hogy a fehér alapján miért ítélkeznek sokan a teljes készülék felett?! Van minden készüléknél típushiba, illetve selejt, ami forgalomba kerül, de ha valaki kifog ilyet, akkor azt úgyis visszaviszik és kicserélik. Az iPhone-t nem érdemes szintén hasonlítani a kínai telefonokkal már csak az árfekvés miatt sem! (Érdekes, hogy a tesztben is iPhone mellett hever a Vertis-02 Plus, bár csak a méretek szemléltetése végett tudom, de akkor is...)
-
zorzy4
addikt
Igen a hívási képességeket, már a telecom magazin idejében is általában hanyagolták. Én azt tapasztaltam, hogy én is jól hallom a másikat és engem is jó hallanak.
A billegésről meg annyit, hogy nokia 808asom van, ami ugye prémium kategória, és annak is billeg a kamera gombja. -
Lirion
addikt
Miért nincs tele az internet a szétesett Samu/Apple cuccok hírével? Pedig elhiheted, hogy biztos nagy dobra vernék őket.
A tesztelt telefon széteső hátlapjával sincs tele az internet. Viszont iphone-ról voltak hirek, robbanó aksikról, elmenő térerőről, repedező hátlapról, samsungnál elszíneződő kijelzőkről, lg g flexnél buborékos kijelzőkről... Tudod, nagyon érdekes, hogy az iphone 4-nél simán előidézték a tesztelés során is a térerő bakit és mégse húzták le miatta a telefont, pedig egy 200k-s cuccnál elég fontos az, hogy tudjon az ember vele telefonálni és netezni, mivel ez a kettő a legfontosabb tulajdonsága. A lemáló fólia nem akadályozza a mindennapi használatot, még ha csúnya is... Értem én, hogy szubjektív a tesztelés, de a kettős mérce sokaknál kiveri a biztosítékot és a MA tesztjeiben ez rendszeresen tetten érhető.
-
40641
csendes tag
Kb 1 hónapja vettem egy ilyet, tapasztalataim a következők:
A fekete hátlapja nem kopik. Olcsó eszközből fehéret venni amúgy is nagy hiba. Én még nem láttam eddig olyan fehér műanyagot ami idővel nem kezd sárgulni.
A bekapcsoló gomb kissé tényleg "lötyög", de ez szerintem inkább hasznos amennyiben a sarkát nyomja le valaki. A helyes szó nem is az, hogy lötyög, inkább billeg picit a gomb a mikrokapcsolón. Teljesen ok.
A kamera tényleg nem nagy szám, de én mondjuk rosszabbra számítottam. Előtte egy újkorában 130-ért vesztegetett fotózásra kihegyezett nokiám volt. Az némileg jobb fotókat lőtt nappal(sötétben egyértelműen jobbat), de ha a lencse méretét vesszük, akkor ennek azért sokkal rosszabbnak kéne lenni. És az ára se 130 ugye.
Ami viszont tényleg bosszantó az az, hogy hívás közben ha elveszem a fülemtől a telefont akkor 2mp késéssel kapcsol be a kijelző. A tesztben itt (és máshol sem) szokták elemezni a hívási képességeket, ami szerintem óriási hiba. -
szilacus
tag
Üdv. Mindekinek!
Elég sok fórumot olvasok, de olyan sok negatív hozzászólást csak itt a két overmax nál tapasztaltam.
Az én telefonom egy samsung galaxy s advance készülék de ez sem tökéletes, nem beszélve az áráról.
A feleségemnek akarok egy olcsó okostelefont a Viber alkalmazás miatt.
A vertis famy-t néztem ki , ráadásúl fehér szinben, de már nem merem megrendelmi a folyamatos omermax
ócsárolás miatt.
Esetleg a famy-ról valakinek van már tapasztalata, és azt megosztaná?
Az is lehet hogy a overmax legújabb telóját megvárom. -
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
válasz
kisspista #96 üzenetére
Március 30.-tól elérhető az OVERMAX VERTIS YOU okostelefon, ami szinte egy az egyben megfelel a Vertis-02 Plus készülék specifikációjának, a kamerája viszont 8MP:
System:Android 4.2
Processor: Mediatek MT6572 Dual Core Cortex A7
Display:4" IPS 2
Resolution:HVGA 480x800
RAM memory:512MB
Built-in memory: 4GB
Others: Camera: 2x (1,3MP, 8MP)
microUSB, miniJack
GPS, WiFi, Bluetooth
G sensor
microSD up to 32 GB
Dual Sim
Battery:1700mA
Dimensions:123.1mm x 64mm x 11.2mm -
kisspista
senior tag
-
Rusi
senior tag
válasz
kisspista #93 üzenetére
Írtam én a cikkben, hogy miért nem 16 megapixeles, 4k videós xenon vakus kamerája van? Vagy hiányoltam az NFC-t? Nem, viszont az autofókusz hiányánál sokkal nagyobb baj a totál használhatatlan fotók készítése, és az egyébként HD felbontású videó szintén harmatgyenge képminősége (akkor legyen már benne VGA, ahogy a dobozán írják, de az valami használhatóbb változatban). A vaku meg teljesen felesleges bele, vagy világítson normálisan (elsősorban zseblámpa miatt!) vagy hagyják ki. NFC-t senki se hiányolt, ahogyan LTE-t vagy 2 GB RAM-ot és hasonlókat sem. A 28 ezres ár abszolút jó is lenne, még a kamerára is legyintenék ennyiért, és immár kb. tizedjére leírom, hogy a hardver, szoftver, kijelző, akku rendben van, csak épp ez a hátlap vágja haza az összképet. Mellesleg eleve ott kezdődik a dolog, hogy a kivitelezés a hibás, ilyen fóliás megoldást én még sehol se láttam, amelyik telefonnak ilyen gumis felületű hátlapja volt, ott az anyagában volt így megcsinálva, ennek következtében nem is hámlott le. Itt feltettek rá egy gagyi fóliát, az egyébként látszólag teljesen normális hátlapra és ez szépen lefoszlik róla, meg durván be is koszolódik, mellesleg a tapintása sem olyan, mint más gyártók hasonló megoldásai. Azt hiszem, nem ez az első teszt, hogy keményebb kritikát fogalmazunk meg egy készülékkel szemben és noha az ország legolvasottabb telekommunikációs oldala vagyunk, ettől azért még nem vittünk csődbe egy gyártót sem (és nem is célunk az ilyesmi), és biztos vagyok benne, hogy olyanok is vettek az adott termékből, akik előzőleg olvasták a róla készített tesztünket.
-
kisspista
senior tag
Érdekes dolgok olvashatók a cikkből, érdekes megközelítésben! Biztosan örülni fog neki a forgalmazó - kedves Házigazda -, hogy ennyire leszóltad a termékét, most aztán egész biztosan rajta marad a készlet! de nem baj, mert a teszteknek ez a lényegük...
A fehér Vertis-02 Plushoz nem volt szerencsém, csupán a feketével dolgoztam, s a mai napig ezt használom telefonként. El kell mondanom, hogy a 28.000 Ft-os áráért cserébe a vásárló egy igen is jó készüléket kap, ami GPS-el, WiFi-vel, IPS kijelzővel és duplamagos processzorral rendelkezik; ebben az árfekvésben nem is kapni még csak hasonló készüléket sem! Ehhez mérten lett a kamera és a vaku a készülékbe szerelve, mert cél az olcsó készülék ár legyen, melynek alapfeltétele, hogy olcsó kiegészítők kerüljenek bele. Ne nézzük már ennyire kritikus szemmel ezt a készüléket, hiszen ebbe az árba nem fér bele a HD kamera, autofókusz, jó minőségű LED vaku vagy pl az NFC. Sokan olyan szemmel nézik a készüléket, mintha 150.000 Ft-ba kerülneahhoz az árhoz mérve nem kerültek volna bele minőségi cuccok...
Sajnos van probléma evvel a telefonnal is, mint minden mással, s csak bízni tudunk, hogy a gyártó a továbbiakban komolyabban veszi a minőségellenőrzést; értem ezalatt a bekapcsológomb lötyögését, vagy az oldalcsík kopásállóságát.Egy jó tanácsom van: az Overmax Vertis EXPI-t ne teszteljétek, ha erről a jó készülékről ilyen véleménnyel vagytok! a sok "fotelkommentelőnek" és díszhúszárnak üzenem, hogy amíg nem volt a kezében a telefon, nem tapogatta meg, nem próbálta ki, addíg ne írjon olyan kemény, alaptalan kritikát róla, amiről fogalma sincs...
-
RBJ
addikt
Amúgy ha valaki más tesztet olvas el és ott pozitív a leírás akkor melyik a hiteles? Én a rendszerigeny teszt alapján választottam nem bántam meg. Ők hogy van jobb kínai de nem mindenki vállalja be a külföldi rendelést. Ennyi pénzért vállalható. A hátlap utólagos lehet mert a gyári lapon csak overmax felirat van.
-
Csapoati
nagyúr
Nekem is kínaim van (ZTE), de ez így tényleg szar. Az ára jó, csak hát az önmagában még nem elég. Persze telefonálásra meg pár alapfunkcióra még úgy-ahogy elmegy, de azért ez már manapság kevés egy okostelefonnál - szerintem.
#88: Miért nincs tele az internet a szétesett Samu/Apple cuccok hírével? Pedig elhiheted, hogy biztos nagy dobra vernék őket. A fórumokat meg járja a kedves vásárló, nehogy már a tesztelőnek legyen ez a dolga. Meg ne vegye helyetted?
-
Lirion
addikt
Látod, most pont beletrafáltál. Igen, kvázi ők a hülyék, mert ha tényleg csináltak több száz vagy ezer példányon tartóssági tesztet, akkor hogy lehet, hogy a nálam járt darab olyan lett, amilyen??
Úgy, hogy a hibalehetőség minden gyártásban benne van. Samsungból vagy iphoneból vagy bármilyen más nagy cégtől is ki lehet fogni olyan példányt, ami szar, lötyög, szétesik, vagy éppen a kijelző kezd el foltosodni egy hét után.
Azt meg senki se gondolja komolyan, hogy majd minden tesztkészülékből 3-4-et fogunk beszerezni és használni?
Ha nem is megoldható, annyit mindenképpen lehet tenni, hogy legalább pár forumon utánajárni, mennyire gyakori a hiba.
ennek a konkrét példánynak csak a szerencséjén múlott, hogy hozzám került és nem egy gyanútlan vevő vásárolta meg, aki pontosan ugyanígy járt volna vele, mint én.
Akkor az a gyanútlan vásárló vitte volna vissza a boltba, hogy gariba cseréljék a hátlapot. Tényleg, te miért is nem tetted? Mindjárt letesztelhetted volna a supportot is.
-
Rusi
senior tag
Látod, most pont beletrafáltál. Igen, kvázi ők a hülyék, mert ha tényleg csináltak több száz vagy ezer példányon tartóssági tesztet, akkor hogy lehet, hogy a nálam járt darab olyan lett, amilyen?? És igen, ez a telefon egészen normális benyomást keltett, 28 ezerért meg főleg, de az, hogy kevesebb mint 24 órányi használat után lehámlik a hátlap (a koszolódásról nem is beszélve), hát bocsánat, de ez kurvagáz (igen, ennyi pénzért is). Még mindig nem értem, hogy ki az, aki tényleg el is olvasta a cikket, mert a hátlapos dolgon (és a kamerán, mert az egy fos, hiába magyarázza bárki is) kívül le van írva, hogy nem volna komolyabb baj vele, gyári droid, a hardver játékon kívül teljesen használható, nem egy péklapát, az akku is jól teljesít, tehát egyáltalán nincs lehúzva, csak mert a hátlapja szar. Azt meg senki se gondolja komolyan, hogy majd minden tesztkészülékből 3-4-et fogunk beszerezni és használni? Egyrészt ez kivitelezhetetlen (mind a bolti, mind a gyártótól való származás esetén), ráadásul hogy tesztelnénk egyszerre 3 darabot ugyanabból a készülékből? Mindenki vigyen magával egyet és akkor csak heti két cikk legyen, mert kvázi 1 helyett 3 ember ugyanazzal a telefonnal foglalkozik, de a cikket majd 1 ember írja meg? Örülök neki, hogy a fekete nem hámlik, de attól még ennek a konkrét példánynak csak a szerencséjén múlott, hogy hozzám került és nem egy gyanútlan vevő vásárolta meg, aki pontosan ugyanígy járt volna vele, mint én.
-
Lirion
addikt
-
-
Csapoati
nagyúr
Newsflash: 100%-ig objektív teszt nem igazán létezik, hisz nem robotok tesztelnek, illetve pár dolgot nehéz paraméterekkel mérni. Másrészt nem nagyon láttam olyan kinyilatkoztatást a MA részéről, hogy fiúk, mi csak 100%-ig objektív cikkeket adunk ki - nem erről szól az oldal.
-
joey04
titán
Mint ahogy a tied is. Szép öngól.
mert miért? saját magamat nem sorolom a birkák közé, és samura váltás után is tartom, hogy az ips jobb, a fémház jobb számomra, az android csúcsvason sem hoz ios szintű gördülékenységet, stb stb. csak kevesen tudnak ilyen objektívek maradni sajnos.nem szakmaiság, hogy egy példány alapján általánosan az összes ilyen telefon anyagminőségét lehúzza.
debtw hosszú évek óta hangoztatod, hogy milyen problémák vannak a tesztekkel, sokszor a cikk írójával is összekapva. mégsem történt semmi változás (szerencsére). miért olvasod továbbra is? hiszen láthatóan csak felhúzod az agyad rajta.
-
Lirion
addikt
ha meg gyártótól jönne, azok meg biztos egy olyat küldenének egy ilyen baki után, amit 6000x ellenőriznek. az sem igazán hiteles.
Pont annyira lenne hiteles, mivel az is csak 1 azaz egy darab telefon. Mint mondtam, nem lehet kétségbe vonni, hogy ennek az egynek lejött a fóliája, az viszont nem szakmaiság, hogy egy példány alapján általánosan az összes ilyen telefon anyagminőségét lehúzza.
user véleménye meg lényegtelen
Mint ahogy a tied is. Szép öngól.
-
joey04
titán
mert az csak természetes, hogy az xxl majd küld még x darab telefont. hát persze. ha meg gyártótól jönne, azok meg biztos egy olyat küldenének egy ilyen baki után, amit 6000x ellenőriznek. az sem igazán hiteles. user véleménye meg lényegtelen. szóval ez van.
73:Elnézést de ki kiváncsi a magán véleményetekre, különösen a cikk elején?
én. ezért olvasom. specifikációt én is le tudom vadászni a netről, ahhoz nem kell teszt. a személyes tapasztalatok és vélemények miatt születnek tesztek. ha meg nem tetszenek az itteni vélemények, lehet máshol olvasgatni, nem tiltja semmi és senki. -
Lirion
addikt
Fölösleges próbálkozni, a MA imidzse az, hogy ők eldöntik, melyik telefon jó és szimpatikus, illetve melyik nem.
Ez kb. olyan, mint amit a filmkritikusok csinálnak, velük is lehet egyetérteni meg nem érteni egyet. Tulajdonképpen nincs is ezzel probléma, amíg a tényszerű dolgoknál meg tudnak maradni tényszerűek, de ez nem mindig sikerül. Például senki nem kételkedik abban, hogy az általa használt telefonon feljött a hátlapról a fólia, de azon kívül van még pár ezer vagy pár tízezer telefon használatban, azok nagy részének lehet, hogy semmi baja. Lelkiismeretes tesztelő ilyenkor minimum beszerez még 1-2 példányt, és megnézi azokat is, hogy milyenek, a lustábbja meg csak kijelenti, hogy az összes ugyanilyen szar és mehet a kukába.
-
AMD Power
titán
Sok ipari hulladék. Szánalmasak mind.
-
calocsay
tag
"Rendkívül kedvező áron kínál kétmagos és kétkártyás okostelefont az Overmax, ami akár szimpatikus is lehetne. De nem az."
Esetleg egyszer az életben írhatnátok olyan cikket, ahol az olvasók majd eldöntik, mi szimpatikus nekik és mi nem. Elnézést de ki kiváncsi a magán véleményetekre, különösen a cikk elején? Az nem lehet, hogy objektíven kellene cikket írni, mentesen a magán véleményektől? Ennél nagyobb ostobaságot el se követhetnétek, hogy rögtön az első mondatban már arra tesztek utalást, hogy úgyse lesz jó. Mi van ha mégis? Erősen javaslom, hogy maradjatok meg a termék ismertetésnél, és az, hogy ez nekünk szimpatikus vagy sem, majd ki-ki maga eldönti.
-
RBJ
addikt
Nem kérdés volt hanem tényként írva. Hátlap meg van hozzá kemény 420Ft ért. Én megrendeltem mind a 3 at akksival együtt anno. Bírom mikor sok olyan fikkaza a telefont aki soha nem is látta. Nekem a Samsung young duos után előre lépés. Tudom mennyit fizettem érte és nem várok többet el a telefonról.
-
RBJ
addikt
Érdekes 3 hónapja használom és nincsenek ilyen gondjaim. Ennyi pénzért mit veszel?
A proci 1300 mghz. A fekete nem hamlik. Gyártó oldalán ott a frissítés és megjavul a hangero. Vagy engineer módban lehet állítani. -
puffadt
csendes tag
Pár ezerrel olcsóbban még jó vétel is lehetne sok embernek.
-
kcsa
veterán
Keresők sokat segítenek ám. Szájbarágósan, magyarul.
-
-
zorzy4
addikt
válasz
airmax_2.0 #58 üzenetére
Én is védtem, a készüléket de sajnos a legnagyobb hibáját kihagytad, a nagyon halk csengőhangot.
Duliee Support nélkül lehet élni. Egy ilyen telefon úgyis max 2 évig használ az ember.
-
válasz
airmax_2.0 #58 üzenetére
Meg nulla support, saját ROM és custom ROMok teljes hiánya, nemzetközi szinten is...
Nálam az ilyen vackok kiesnek... ha IPS ha nem, meg van lőve a user..
-
airmax_2.0
tag
Mondjuk még egy pozitívumokat kifejtő hozzászólást elejtenék... (mint olyan aki szintén kezébe vette a cuccot)
- IPS panel... nem láttam 35000 alatt olyan telefont amiben ips lett volna.
- 1700 MAh aksi ezzel az MTK processzorral kimondottan jó üzemidőt ad.
- Erős stabil wifi.
- erős stabil GPS.
- stock android (nálam ez is pozitivum)
- kétmagos proci aránylag jó böngészési eredményt ad illetve játékoknál is még azért minimális szinte használható)
- ár (nagyjából huawei ascentY300-as teljesítmény kb 7-8 ezer árelőnnyel ami százalékosan elég magas tekintve az alsó árkategóriát.Ezzel szemben áll a
- lehámló fólia a hátlapról (szerintem csak a fehér szériánál)
- lötyögő gombok (amik szintén nem minden esetben, de jócskán előfordulhatnak.ezek persze súlyos hiányosságok, de én pl olyannak vettem aki egy T-Mobil Pulse-t (huawei) használ (még mindíg) 2.1-es androiddal. Tehát neki maga lesz a menyország a jelly beannel... ips panellel, sőt még vakuja is van a (gagyi) fényképezőgépnek...
Szóval minden relatív... Amellett természetesen egyetértek, hogy egyszerűen értékelhetetlen kategória ilyen készüléket forgalomba hozni. amellett szerintem a xxl gsm is lábon lőte magát, hogy azt a fehér készüléket adta tesztre.. (ha belegondolok a fehér nekem is jobban tetszett, csak aztán mégis a fekete mellett döntöttem.. ami mázli..
)
-
válasz
pmikloska #54 üzenetére
Most erre mit mondjak, ha a szart becsomagolják szépen, az még attól szar marad...
A hátlap és a lötyögős gombok gáz... Akármennyibe is kerül egy készülék...
A hardver oké, ez egy jól sikerült MTK SoC. ár-értékben jóval jobb, mitn egy Cortex-A5-ös Snapdragon MSM8225
De valami kivitelezést akkor is vihettek volna bele...
-
pmikloska
aktív tag
Szerintem az a gond, hogy annak ellenére, hogy én is értettem a cikkből, hogy hardveresen a szintjéhez képes egészen elfogadható telefon, túlságosan kihangsúlyoztad, hogy mennyire, de mennyire rossz - a hátlap miatt.
A kamera szerintem sem olyan borzasztó, van rosszabb ennél (és van, amikor jobbnak értékeltek olyat, ami annyira nem is kiemelkedő).
Minden ember egy-egy új nézőpontot adhat. Szerintem a hátlap azért van fóliázva, mert lehet, hogy nem is a kínai gyártó matricázta, az Overmax-nak így még olcsóbban jött ki az egész, és házilag így tudták brendelni a készüléket, csak arra nem számítottak, hogy ez ennyire gyenge, és rövid életű lesz. Erre utal az is, hogy alatta fényes, szép fehér, tiszta felület található.
Jó példa a következő: van egy DVB-C beltéri egységem, aminek az elejéről és a távkapcsolójáról polírozással vették le az eredeti márkajelzést, és úgy szitázták rá itthon a helyi márkajelzést. A megfelelő szögben tartva a készüléket látható is az eredeti felirat. Beszéltem a gyártóval, és érdekelte is őket a véleményem, ha jól tudom, azóta már eleve a jó festéssel szállítja nekik a gyártó. -
ghiottone
nagyúr
Elfelejtették ráírni, hogy Környezetbarát, Ökológiailag lebomló műanyagból készült
-
Nigér
őstag
Spanyolból hoztátok ezt a sz@rt, megnapoztattátok ott a szépidőben, hogy hámlik...?
-
prolad
addikt
Ehhez a hátlaposihoz annyit fűznék hozzá, hogy a lumia 620 (fehér) is ugyanezt csinálta, pedig tokban hordtam.
Ettől még nem lesz jó ez a telefon, de nem egyedi eset. -
BE4GLE
aktív tag
Overmax? Inkább Belowmin.
-
Rusi
senior tag
Szerintem ne sajnáld azt a tokot, a videóban látszik, de rettentő gagyi, kb. 2x nagyobb, mint a telefon, van rajta egy vágás, ami elvileg a hangszórónak lenne (hogy ha csörög, akkor a tokban is hallható legyen), de a beszédhangszórónál van kivágva, bár ahhoz se illeszkedik, szóval 500 forintért különbet rendelsz ebay-ről.
-
zorzy4
addikt
Jó hát lehet más eresztés amit te kaptál. Tényleg van tok hozzá, én pl. azt nem kaptam?
Amúgy nokia kompatibilis az akkuja.
Előtte hazavittem egy navon mizut na az ment egyből vissza boltba.
Amúgy ezeknek a telefonoknak van egy nagy előnyük a nagy márkákkal szemben, amit szinte sehol nem írnak le. Az automata ki be kapcsolás. Érthetetlen hogy pl egy samsung miért nem tudja megoldani. -
Rusi
senior tag
Pont ez az, hogy az amúgy normál felületű hófehér hátlapra ezt a fóliaszerű "izét" vitték fel, amitől ilyen gumiszerű felülete lesz. Ezt viszont, ahogyan a fotó is mutatja, nem sikerült valami jól kivitelezni, ráadásul a hámlás mellett erősen koszolódik is, így egy hét után már egy szürke telefont hordtam magammal (pedig abban a zsebben kizárólag a telefon volt, más nem és volt már nálam egy pár fehér telefon, egyik se csinált ilyet). Ráadásul a hátlapi felirat is a fóliára van felfestve, így ha teljesen lefoszlik róla, akkor az is eltűnik (viszont újra hófehér lesz
).
-
alkatraz3000
senior tag
Logoutban en is elkezdtem erről irni decemberben, de feladtam.
-
dark2
tag
Az a hátlapról lehámló réteg nem lehet esetleg, hogy csak egy fólia? Amolyan védőfólia? Bár a képen valóban olyan bevonatnak tűnt, aminek tartósnak kéne lenni.
Mellesleg nem tartom szörnyűnek, többet tud, mint a nokia300-asom (azzal se érdemes fotózni). Én mondjuk kipróbálnám. -
sanci777
tag
Ez szó szerint a bóvli kategória.
Nem is a tudásával van baj, ami manapság már elég minimalista, de sok embernek nincs ettől többre szüksége.
Ami viszont bosszantó, az az, hogy a kivitelezés a játéktelefonok minőségét idézi. Úgy fest ez abból készült, amit kínai gyárakban a raktársöprés után találtak és még valami telefonnak látszót lehetett belőle csinálni.
Manapság is lehet kapni egyszerű tudású telókat szinvonalasan elkészítve, de ez köszönőviszonyban sincs velük -
joey04
titán
Ekkora egy igénytelen hulladékot.
Ebben a kategóriában a kamerától sem vár sokat az ember, de ez még ide is kevés.btw a kamerával készült videó linkje nincs a tesztben. Bár lehet nem is baj...már ott van közben. -
Rusi
senior tag
Nem tudom, esetleg feltűnt-e, hogy nem komplett fikázásról szól a cikk, az összegzésnél is leírom, hogy alapvetően a telefonnal nem lenne baj, 28 ezerért dual sim, normálisan működik, az akku se rossz. Az is oké, hogy a feketével esetleg nincs ilyen baj. Ettől ezen még nem lehet túllépni. Egyetlen napja használtam, amikor már elkezdett lehámlani az egyik saroknál és láthatóan koszolódott is, a bekapcsoló meg már akkor lötyögött, amikor kivettem a dobozból (a borzalmasan büdös csomagolást most hagyjuk). Ez így ciki, főleg miután a lehámlott rész alatt teljesen normális, fehér műanyag van. Nem is értem, minek kellett ezt így megcsinálni, semmivel se lett volna gagyibb, ha hagyják eredetiben. És mivel ezt ilyen technológiával oldották meg, ami a jelek szerint nem valami tartós, így igenis ez gáz. 28 ezerért is. Ha ezt a koszolódás/hámlás jelenséget nem produkálta volna, akkor igazából csak a kamerát húztam volna le, mert az kínai mércével is nagyon kaksi. Nálam is járt az évek során számtalan kínai készülék, ezerszer "noname-ebbek", mint ez, de ilyesmit sose láttam (lötyögő gombot és hasonlókat azért néha igen). Kaptam egy fehér telefont tesztelésre és egy hét után beszürkülve, lehámlott hátlappal adom vissza, mint ha minimum elástam volna egy homokozóban.
-
-
Neurotoxin
őstag
Időnként elgondolkozok rajta, hogy ha nem létezne a gyártók számára az ingyenes android és a google szolgáltatásai, vajon akkor is ennyi szemetet gyártanának-e?
-
Ekkora hulladékot rég láttam, száműzni az országbol. Hámlik a telefon, a legkisebb kinai dzsunkánál sincs ilyen....
A vas még oké lenne, használtam olyan telot amiben ez ment
-
hemaka
nagyúr
Inkább 20k körül ez a rettenet.
-
Hgovi
aktív tag
Na akkor ilyen telot se veszünk.
512 RAM vicces. -
Lomha 8V
addikt
válasz
bitblueduck #9 üzenetére
Neeeeeeee... Pedig már majdnem elfelejtettem. Most hívhatom újra az elmeorvosomat.
-
NeRo28
aktív tag
Pont ellentétes mint az Lg Flex-nél!Ott öngyógyító a hátlap itt meg önpusztító!
Ez nem bug,ez feature! -
airmax_2.0
tag
én is vettem egyet, mondjuk nem magamnak...
A hámlás szerintem a fehér készülékek darabjainak sajátja, mert a feketével nem volt ilyen gond... Sőt a lötyögő bekapcsológombot is ezen készülék esetében kontráznám...
Szintén erre a fekete készülékre vonatkozóan azt tudom mondani nincsenek komolyabb minőségi problémák az összereléssel, patentül szépen egyben van és nem néz ki annyira olcsónak mint amilyen... Nekem az IPS panel nagyon fontos volt. Nem jellemző erre a kategóriára...
Én korábban ezt a tesztet olvastam róla [link] -
zorzy4
addikt
Jó majd ha nem megy akkor még privátban kérdezek. Amúgy a szerviz azt ígérte, lesz hozzá szoftver frissítés ami orvosolja. Bár szerintem hardveres. Én olvastam tesztet ahol azt írják, külön programmal lehet hangerőt növelni. Ki is próbáltam párat de akkor torzít, így kétlem, hogy ezt szoftveresen lehet javítani.
-
halkow
őstag
Hogy túdnak ilyen pocsék kamerát gyártani, ez úgye vicc akart lenni hogy megér 28k-t?
-
zorzy4
addikt
Felségemnek egy hónapja vettem egy ilyen telefont.
Néhány kiigazítás. A hátlap nem kopik, és teljesen rendben van a minősége, a gombok sem lötyögnek anyira. A kamera egész használható, legalább is, nokia x3-02 után. Ami tényleg gáz az a halk csengés, még a legerősebb is épp hogy elég. A beszédhangszóró viszont nagyon jó. Tok viszont nem jár a készülékhez. Akku erős használattal is bőven elmegy két napig, de akár 3 is belefér. Szóval bőven megéri az árát, csak ez a halk csengés bosszantó. -
Silentfrog
veterán
Egy pár hete pont ilyen telefont akartam venni ,de mindenki lebeszélt róla a fórumokba.
Ezért nem ilyen lett...
Lehagyhatták volna róla a kamerát és a helyébe rakhattak volna még egy ledet legalább baromi jó zseblámpája lett lett volna a telefonnak. ! -
Silentfrog
veterán
dupla
-
Khelben
nagyúr
"feltűntetve"
Aki ezt így leírja, nem is érdemel ennél jobb telefont!
-
myatarix
csendes tag
Kritikán aluli a telefon... Azért egy képet dobhattatok volna arról a tokról
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
bitblueduck #9 üzenetére
Egyébként már-már azt a telót súrolja...bár ott legalább a fizikai kivitelezés rendben volt.
Erre mondják hogy "f.., de ha összeáll még lehet sz.... "(bocsi
)
-
lowlight
tag
A magyarnak (is) tényleg minden szart el lehet adni?
Úgy néz ki, a minőség-ellenőrzés szót ma már az idegen szavak és kifejezések szótárában kell keresni. Gyártó, brand tulajdonos, disztribútor, kiskereskedő... mindenki csak eladni akar...
-
kbyte1024
veterán
Isten Király ez a teló na
-
kelly416
veterán
Szerintem nem is vészes a kamerája. A panoráma és a HDR is nagyon szép, a makró meg annyira király, hogy még nem is láttam telefonban ilyent.
Ja? Tévedtem.
-
kcsa
veterán
Nem rettenek vissza a kínai telefonoktól, volt is egy-két darab csájnafonom, de ez a hátlap eddig a legalja minőség, bármihez képest.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Öngyógyító hátlap.
Hiába a relatíve alacsony ár, ezek a minőségi bakik számomra taszítóak. -
Damage401
senior tag
Nem lehet megnyitni a képeket. Talán ennyire jók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest