- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
a zte már csak 38 és ajánlott plecsnit kapott. vagy a 36k-s y300 is. volt valami full lowend cucc, majd előkotrom. az is jó értékelést kapott.
de tény, hogy kevés értékelhető telefon van 80-90k alatt.szerk.: meg is van. Vodafone Smart Mini 15k volt akkor, és különösen ajánlott plecsni. kiemelve: Emberek, ennyi pénzért ez ajándék. Még kicsit drágábban is QVGA kijelzős izéket találunk csupán, itt most az a nagyszerű, hogy bár a piac legolcsóbb okostelefonjáról beszélünk, mégsem akarja az ember minduntalan a falhoz csapni. az ember egyáltalán nem érzi, hogy egy bizonytalan, széthullós, döcögős, az Androidot megerőszakoló ipari hulladék lenne a kezében. hosszú idő után újra elővehetjük a Különösen Ajánlott minősítést, amit az Alcatel terméke azzal érdemelt ki, hogy semmi rosszat nem tudok erről a készülékről elmondani, viszont irgalmatlanul olcsó.
-
joey04
titán
az ájfonok és a sokadik galakszis kapcsán már megtapasztalta a tutit és az olcsóbb telefonokhoz nem tud úgy hozzáállni mint az aki 30 ezerért keresi az ennyiért elérhető legjobb telefont.
Overmax Vertis-01
ZTE Blade Q Mini
tesztek alapján azért megy nekik az értékelés alsóbb kategóriákban is. -
kisspista
senior tag
Én úgy gondolom, hogy a teszteknek nagy befolyása van a további értékesítésben, hiszen az olvasó nagyon sokszor ez alapján ítéli meg a készüléket, és nagy bizalmat fektet a tesztet végző "illető" hozzáállásához, ami sokszor nem a valóságot tükrözi. Ahogy te is mondtad, a drágább kategóriákhoz és nagy tudású telefonokhoz mérik a kínai verziókat és a cikk írás már olykor fikázós bloggá alakul át, aminek nem lenne szabad. Érződik ebből az aktuális tesztből is, hogy "elfogultság" volt úrrá a teszt írón, hiszen már a cikkből is kiderült, hogy a telefont nem éppen az aktuális oldaláról közelítette meg, vagyis nem arra tért ki, hogy 28.000 Ft-ból mennyi hasznos funkciót kapunk, hanem ekkora összegből mekkora "sz.." okostelefont vásárolhatunk! A különbség a két állítás között nem sok, de egy információt gyűjtő számára sorsdöntő kijelentés lehet!
Mivel a készüléket nem a hivatalos forgalmazótól kapta a Mobilarena, hanem egy viszonteladótól, így neki nem érdeke, hogy a készülék elkeljen, mert a megmaradt példányokat visszaszállítja (ez olyan, mint az el nem adott napilap). Ha a forgalmazó döntése alapján kerülhetett volna ki ez a cikk, akkor valószínűleg sosem jelent volna meg, mert az írásban fellelhető stílus nem igazán termékbarát; mondhatjuk, hogy a cikk úgy ahogy van: üzletromboló, akárhogy is nézzük! (És ilyenkor jönnek a nagyobb cégek bírósági perekkel és a vagyoni kártérítéssel, az eladásból kiesett haszon miatt, ami a cikk következménye...)
-
kisspista
senior tag
Teljesen igazad van, s tényleg a hívási képességek kicsit háttérbe szorultak, mert elég sokat kéne telefonálni vele, na meg persze a rengeteg telefon tesztelése során bazi nagy lenne a telefonszámla is; arra pedig mi - tesztelők - nem várhatunk, hogy minket hívjanak fel! Én speciel nem rendelkezem ilyen "ingyen" számlával, szóval az én tesztjeimből azért hiányoznak, de amint látom, a Mobilarena sem erőlteti a témát. Ha valami egetrengető probléma van a készülékkel, akkor az a teszt során is elő fog jönni, illetve a használat során.
A fekete Overmax Vertis-02 Plus készülék hátlapja teljesen rendben van, így nem értem, hogy a fehér alapján miért ítélkeznek sokan a teljes készülék felett?! Van minden készüléknél típushiba, illetve selejt, ami forgalomba kerül, de ha valaki kifog ilyet, akkor azt úgyis visszaviszik és kicserélik. Az iPhone-t nem érdemes szintén hasonlítani a kínai telefonokkal már csak az árfekvés miatt sem! (Érdekes, hogy a tesztben is iPhone mellett hever a Vertis-02 Plus, bár csak a méretek szemléltetése végett tudom, de akkor is...)
-
zorzy4
addikt
Igen a hívási képességeket, már a telecom magazin idejében is általában hanyagolták. Én azt tapasztaltam, hogy én is jól hallom a másikat és engem is jó hallanak.
A billegésről meg annyit, hogy nokia 808asom van, ami ugye prémium kategória, és annak is billeg a kamera gombja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest