Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• airmax_2.0

tag

Én ajándékba vettem a feketét, és a tulaj, azóta is megelégedéssel használja...
    Gyors kisfogyasztású processzor, ips panel, erős stabil gps, és wifi, mind javította az előző telefonja óta az elégedettségét...
    a tok nem hámlik, sőt még csinosnak is mondanám a fémes kerettel. A tapintása is jó...

Op.rendszere tekintetében pedig még a 4.2 is előrelépés volt.. Nem is akarja lecserélni (azt hiszen 4.2.2 volt telepítve...)

• airmax_2.0

tag

Mondjuk még egy pozitívumokat kifejtő hozzászólást elejtenék... (mint olyan aki szintén kezébe vette a cuccot)
    - IPS panel... nem láttam 35000 alatt olyan telefont amiben ips lett volna.
    - 1700 MAh aksi ezzel az MTK processzorral kimondottan jó üzemidőt ad.
    - Erős stabil wifi.
    - erős stabil GPS.
    - stock android (nálam ez is pozitivum)
    - kétmagos proci aránylag jó böngészési eredményt ad illetve játékoknál is még azért minimális szinte használható)
    - ár (nagyjából huawei ascentY300-as teljesítmény kb 7-8 ezer árelőnnyel ami százalékosan elég magas tekintve az alsó árkategóriát.

Ezzel szemben áll a
    - lehámló fólia a hátlapról (szerintem csak a fehér szériánál)
    - lötyögő gombok (amik szintén nem minden esetben, de jócskán előfordulhatnak.

ezek persze súlyos hiányosságok, de én pl olyannak vettem aki egy T-Mobil Pulse-t (huawei) használ (még mindíg) 2.1-es androiddal. Tehát neki maga lesz a menyország a jelly beannel... ips panellel, sőt még vakuja is van a (gagyi) fényképezőgépnek... :)

Szóval minden relatív... Amellett természetesen egyetértek, hogy egyszerűen értékelhetetlen kategória ilyen készüléket forgalomba hozni. amellett szerintem a xxl gsm is lábon lőte magát, hogy azt a fehér készüléket adta tesztre.. (ha belegondolok a fehér nekem is jobban tetszett, csak aztán mégis a fekete mellett döntöttem.. ami mázli.. :) )

• airmax_2.0

tag

én is vettem egyet, mondjuk nem magamnak...
    A hámlás szerintem a fehér készülékek darabjainak sajátja, mert a feketével nem volt ilyen gond... Sőt a lötyögő bekapcsológombot is ezen készülék esetében kontráznám...
    Szintén erre a fekete készülékre vonatkozóan azt tudom mondani nincsenek komolyabb minőségi problémák az összereléssel, patentül szépen egyben van és nem néz ki annyira olcsónak mint amilyen... Nekem az IPS panel nagyon fontos volt. Nem jellemző erre a kategóriára...
    Én korábban ezt a tesztet olvastam róla [link]

Új hozzászólás Aktív témák