- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Szerintem az a gond, hogy annak ellenére, hogy én is értettem a cikkből, hogy hardveresen a szintjéhez képes egészen elfogadható telefon, túlságosan kihangsúlyoztad, hogy mennyire, de mennyire rossz - a hátlap miatt.
A kamera szerintem sem olyan borzasztó, van rosszabb ennél (és van, amikor jobbnak értékeltek olyat, ami annyira nem is kiemelkedő).
Minden ember egy-egy új nézőpontot adhat. Szerintem a hátlap azért van fóliázva, mert lehet, hogy nem is a kínai gyártó matricázta, az Overmax-nak így még olcsóbban jött ki az egész, és házilag így tudták brendelni a készüléket, csak arra nem számítottak, hogy ez ennyire gyenge, és rövid életű lesz. Erre utal az is, hogy alatta fényes, szép fehér, tiszta felület található.
Jó példa a következő: van egy DVB-C beltéri egységem, aminek az elejéről és a távkapcsolójáról polírozással vették le az eredeti márkajelzést, és úgy szitázták rá itthon a helyi márkajelzést. A megfelelő szögben tartva a készüléket látható is az eredeti felirat. Beszéltem a gyártóval, és érdekelte is őket a véleményem, ha jól tudom, azóta már eleve a jó festéssel szállítja nekik a gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest