Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunadamxd

újonc

Sziasztok én is vettem márciusba még egy ilyen csoda "kínai" lengyel telefont és így fél év után tudok róla egy objektív véleményt mondani.

Szerintem egy nagyon jó telefon semmibaja nincsen (ha feketébe veszed)
    -Teljesítménye nagyon jó a bár a ramot kevésnek találom de ha nem nyomunk minden appot egyszerre akkor az is elfogadható. 3D játékok is simán mennek vele és semmi megtorpanás vagy fagyás nincs a telefonba soha vagy csak nagyon ritkán.

Fénykép/Videó: Hááát a képek és a videók nem a legjobb minőségűek. de ezzel számolni kell láttam ebbe az árkategóriába sokkal rosszabbat is. Van rajta egy led villanó is de az semmit nem ér.

Üzemidő: Nagyon jó 2 nap simán megvan.

Kijelző: Átlagos IPS jó fényerővel.

Strapabíróság: Egész jó nem karcosodik kijelzője sem sem a hátlap pedig az egy érzékeny dolog ezen a telefonon

Ergonómia: Tetszik a gumírozott hátlap és a fémes keret. a gombok jó helyen vannak kicsit lötyögnek de hát istenem a célját ellátja.

Hang: Egész tisztán szól de rohadt halkan de ez a frissítésben már kilett javítva ép hogy elég

Negatívum: Nekem nem működött a GPS de megcsináltam így már az is jó rosszat nem tudok mondani erről a telefonról, egyszerűen nagyon jó :)) de a fehéret azt érdemes kerülni mert annak a hátlapja nagyon letud hámlani :)

Hát így ennyi lenne a véleményem erről a 27.580 ft telefonról, akinek ennyi pénze van az vegye meg mert megéri:))

Új hozzászólás Aktív témák