- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rusi
senior tag
válasz
kisspista #127 üzenetére
Egész pontosan annyi az egész, hogy hiányoznak belőle a szükséges automatikus profilok, így nem állítja be magának a megfelelő Telenor/Telekom/Vodafone konfigurációt. Ezt manuálisan valóban 2 perc belőni és már megy is minden. Ilyet nem szoktam hibaként megemlíteni, mert ez a kínai eredetű készülékek egy részénél egyszerűen így működik. Mellesleg most van nálam egy Xiaomi Hongmi, amely bár nem egy régi típus, mégis az automatikus konfigurációnál az évekkel korábbi Telenor beállítások vannak eltárolva, ezért manuálisan módosítani kell, hogy működjön a net (de utána hasít rendben).
-
40641
csendes tag
válasz
kisspista #104 üzenetére
Egy ilyen kategóriájában vezető oldalnak azért csak kellene hogy telljen néhány ikea flottás előfizetésre, és akkor havi 3 eHuf/főből meg lenne oldva az ingyen telefonálás flottatagok között.
Emellett azért hálás is vagyok persze, mert ha nem lennének ilyen oldalak és tesztek akkor még nehezebb lenne a választás.
Ami számomra még fájó pont, az az hogy sokszor úgy érzem a cikkekből, hogy a szerző az ájfonok és a sokadik galakszis kapcsán már megtapasztalta a tutit és az olcsóbb telefonokhoz nem tud úgy hozzáállni mint az aki 30 ezerért keresi az ennyiért elérhető legjobb telefont.
A máladozó hátlap tényleg méreg, de 150-200ért állandő repülő mód az maga a cián.
Amúgy nagyon jó volt a korábbi felvetés miszerint akkor nézni kellett volna egy szervíz lebonyolítása tesztet is. Bár lehet a dolog már a fél év hardveres garanciával telefonokat kínáló kereskedőkön elbukna (van ilyen is, nem a konkrét esetre írom). -
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
válasz
kisspista #96 üzenetére
Március 30.-tól elérhető az OVERMAX VERTIS YOU okostelefon, ami szinte egy az egyben megfelel a Vertis-02 Plus készülék specifikációjának, a kamerája viszont 8MP:
System:Android 4.2
Processor: Mediatek MT6572 Dual Core Cortex A7
Display:4" IPS 2
Resolution:HVGA 480x800
RAM memory:512MB
Built-in memory: 4GB
Others: Camera: 2x (1,3MP, 8MP)
microUSB, miniJack
GPS, WiFi, Bluetooth
G sensor
microSD up to 32 GB
Dual Sim
Battery:1700mA
Dimensions:123.1mm x 64mm x 11.2mm -
Rusi
senior tag
válasz
kisspista #93 üzenetére
Írtam én a cikkben, hogy miért nem 16 megapixeles, 4k videós xenon vakus kamerája van? Vagy hiányoltam az NFC-t? Nem, viszont az autofókusz hiányánál sokkal nagyobb baj a totál használhatatlan fotók készítése, és az egyébként HD felbontású videó szintén harmatgyenge képminősége (akkor legyen már benne VGA, ahogy a dobozán írják, de az valami használhatóbb változatban). A vaku meg teljesen felesleges bele, vagy világítson normálisan (elsősorban zseblámpa miatt!) vagy hagyják ki. NFC-t senki se hiányolt, ahogyan LTE-t vagy 2 GB RAM-ot és hasonlókat sem. A 28 ezres ár abszolút jó is lenne, még a kamerára is legyintenék ennyiért, és immár kb. tizedjére leírom, hogy a hardver, szoftver, kijelző, akku rendben van, csak épp ez a hátlap vágja haza az összképet. Mellesleg eleve ott kezdődik a dolog, hogy a kivitelezés a hibás, ilyen fóliás megoldást én még sehol se láttam, amelyik telefonnak ilyen gumis felületű hátlapja volt, ott az anyagában volt így megcsinálva, ennek következtében nem is hámlott le. Itt feltettek rá egy gagyi fóliát, az egyébként látszólag teljesen normális hátlapra és ez szépen lefoszlik róla, meg durván be is koszolódik, mellesleg a tapintása sem olyan, mint más gyártók hasonló megoldásai. Azt hiszem, nem ez az első teszt, hogy keményebb kritikát fogalmazunk meg egy készülékkel szemben és noha az ország legolvasottabb telekommunikációs oldala vagyunk, ettől azért még nem vittünk csődbe egy gyártót sem (és nem is célunk az ilyesmi), és biztos vagyok benne, hogy olyanok is vettek az adott termékből, akik előzőleg olvasták a róla készített tesztünket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest