Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 40641

csendes tag

válasz joey04 #107 üzenetére

De ez nem az Overmax Vertis-01, az másfélszer ennyibe kerül. Tudom, mert én is elgondolkodtam rajta, de végülis nem akartam annyit belefeccolni.

• 40641

csendes tag

válasz kisspista #104 üzenetére

Egy ilyen kategóriájában vezető oldalnak azért csak kellene hogy telljen néhány ikea flottás előfizetésre, és akkor havi 3 eHuf/főből meg lenne oldva az ingyen telefonálás flottatagok között.
    Emellett azért hálás is vagyok persze, mert ha nem lennének ilyen oldalak és tesztek akkor még nehezebb lenne a választás.
    Ami számomra még fájó pont, az az hogy sokszor úgy érzem a cikkekből, hogy a szerző az ájfonok és a sokadik galakszis kapcsán már megtapasztalta a tutit és az olcsóbb telefonokhoz nem tud úgy hozzáállni mint az aki 30 ezerért keresi az ennyiért elérhető legjobb telefont.
    A máladozó hátlap tényleg méreg, de 150-200ért állandő repülő mód az maga a cián.
    Amúgy nagyon jó volt a korábbi felvetés miszerint akkor nézni kellett volna egy szervíz lebonyolítása tesztet is. Bár lehet a dolog már a fél év hardveres garanciával telefonokat kínáló kereskedőkön elbukna (van ilyen is, nem a konkrét esetre írom).

• 40641

csendes tag

Kb 1 hónapja vettem egy ilyet, tapasztalataim a következők:
    A fekete hátlapja nem kopik. Olcsó eszközből fehéret venni amúgy is nagy hiba. Én még nem láttam eddig olyan fehér műanyagot ami idővel nem kezd sárgulni.
    A bekapcsoló gomb kissé tényleg "lötyög", de ez szerintem inkább hasznos amennyiben a sarkát nyomja le valaki. A helyes szó nem is az, hogy lötyög, inkább billeg picit a gomb a mikrokapcsolón. Teljesen ok.
    A kamera tényleg nem nagy szám, de én mondjuk rosszabbra számítottam. Előtte egy újkorában 130-ért vesztegetett fotózásra kihegyezett nokiám volt. Az némileg jobb fotókat lőtt nappal(sötétben egyértelműen jobbat), de ha a lencse méretét vesszük, akkor ennek azért sokkal rosszabbnak kéne lenni. És az ára se 130 ugye.
    Ami viszont tényleg bosszantó az az, hogy hívás közben ha elveszem a fülemtől a telefont akkor 2mp késéssel kapcsol be a kijelző. A tesztben itt (és máshol sem) szokták elemezni a hívási képességeket, ami szerintem óriási hiba.

Új hozzászólás Aktív témák