- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Amúgy ha valaki más tesztet olvas el és ott pozitív a leírás akkor melyik a hiteles? Én a rendszerigeny teszt alapján választottam nem bántam meg. Ők hogy van jobb kínai de nem mindenki vállalja be a külföldi rendelést. Ennyi pénzért vállalható. A hátlap utólagos lehet mert a gyári lapon csak overmax felirat van.
-
RBJ
addikt
Nem kérdés volt hanem tényként írva. Hátlap meg van hozzá kemény 420Ft ért. Én megrendeltem mind a 3 at akksival együtt anno. Bírom mikor sok olyan fikkaza a telefont aki soha nem is látta. Nekem a Samsung young duos után előre lépés. Tudom mennyit fizettem érte és nem várok többet el a telefonról.
-
RBJ
addikt
Érdekes 3 hónapja használom és nincsenek ilyen gondjaim. Ennyi pénzért mit veszel?
A proci 1300 mghz. A fekete nem hamlik. Gyártó oldalán ott a frissítés és megjavul a hangero. Vagy engineer módban lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest