- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatenvagyok
csendes tag
Itt írom a szervíz menübe való belépés kódját. Csak saját felelősségre módosíts benne, mivel ha hibát okozol a garancia nem vonatkozik rá. A szervíz szerint ha a hangszóró hangerejét teljesen felveszed a hangszóró megfő, de javítani azért lehet.
Tehát a telefonszám beírásánál ezt gépeld be:
*#*#3646633#*#*
és már bent is vagy....Csak óvatosan!
-
Csapoati
nagyúr
Nekem is kínaim van (ZTE), de ez így tényleg szar. Az ára jó, csak hát az önmagában még nem elég. Persze telefonálásra meg pár alapfunkcióra még úgy-ahogy elmegy, de azért ez már manapság kevés egy okostelefonnál - szerintem.
#88: Miért nincs tele az internet a szétesett Samu/Apple cuccok hírével? Pedig elhiheted, hogy biztos nagy dobra vernék őket. A fórumokat meg járja a kedves vásárló, nehogy már a tesztelőnek legyen ez a dolga. Meg ne vegye helyetted?
-
RBJ
addikt
Nem kérdés volt hanem tényként írva. Hátlap meg van hozzá kemény 420Ft ért. Én megrendeltem mind a 3 at akksival együtt anno. Bírom mikor sok olyan fikkaza a telefont aki soha nem is látta. Nekem a Samsung young duos után előre lépés. Tudom mennyit fizettem érte és nem várok többet el a telefonról.
-
kcsa
veterán
Keresők sokat segítenek ám. Szájbarágósan, magyarul.
-
-
Rusi
senior tag
Szerintem ne sajnáld azt a tokot, a videóban látszik, de rettentő gagyi, kb. 2x nagyobb, mint a telefon, van rajta egy vágás, ami elvileg a hangszórónak lenne (hogy ha csörög, akkor a tokban is hallható legyen), de a beszédhangszórónál van kivágva, bár ahhoz se illeszkedik, szóval 500 forintért különbet rendelsz ebay-ről.
-
Rusi
senior tag
Nem tudom, esetleg feltűnt-e, hogy nem komplett fikázásról szól a cikk, az összegzésnél is leírom, hogy alapvetően a telefonnal nem lenne baj, 28 ezerért dual sim, normálisan működik, az akku se rossz. Az is oké, hogy a feketével esetleg nincs ilyen baj. Ettől ezen még nem lehet túllépni. Egyetlen napja használtam, amikor már elkezdett lehámlani az egyik saroknál és láthatóan koszolódott is, a bekapcsoló meg már akkor lötyögött, amikor kivettem a dobozból (a borzalmasan büdös csomagolást most hagyjuk). Ez így ciki, főleg miután a lehámlott rész alatt teljesen normális, fehér műanyag van. Nem is értem, minek kellett ezt így megcsinálni, semmivel se lett volna gagyibb, ha hagyják eredetiben. És mivel ezt ilyen technológiával oldották meg, ami a jelek szerint nem valami tartós, így igenis ez gáz. 28 ezerért is. Ha ezt a koszolódás/hámlás jelenséget nem produkálta volna, akkor igazából csak a kamerát húztam volna le, mert az kínai mércével is nagyon kaksi. Nálam is járt az évek során számtalan kínai készülék, ezerszer "noname-ebbek", mint ez, de ilyesmit sose láttam (lötyögő gombot és hasonlókat azért néha igen). Kaptam egy fehér telefont tesztelésre és egy hét után beszürkülve, lehámlott hátlappal adom vissza, mint ha minimum elástam volna egy homokozóban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest