- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanci777
tag
Nincs ilyen telóm, de cikk tanulsága alapján hozzá kell rendelni az egyik SIM csatornához a "beszédhívás, üzenetkezelés, adatkapcsolat" funkciókat mint ahogy ez le is van írva a 4. oldal alján. Androidos teló nekem eddig még minden esetben automatikusan beállította a mobilnetet, szerintem itt a SIM kezelés beállítás lesz a ludas.
-
sanci777
tag
válasz
pècsimunkás #121 üzenetére
Majd figyelek
Másrészt meg az idő nekünk dolgozik. A technika fejlődik, régebbi modellek árai csökkennek.
Nem is akartam személyeskedni. A lényeg más aspektusból: Nem mindenki árérzékeny. Lehet több pénzt keresnek egyesek azzal, hogy nem keresgetnek, inkább megveszik gyorsan boltból, és az ezen spórolt időben dolgoznak, vagy hasznosabb dologra fordítják. -
sanci777
tag
válasz
pècsimunkás #119 üzenetére
Sejtettem, hogy még ezt is le kellett volna írnom
Bár a cikk erre is kitér, ha végigolvasod.
Naszóval, amit Európába küldenek az WCDMA lesz, mint ahogy az eddigi összes Jiayu modellnél megvolt eme alternativa is.
És nem 27-28K, hanem feltehetően fele-kétharmada áron a tied minden fizetnivalóval együtt.
De aki keres, az talál, mert van bőven alternatíva. Persze könnyebb bemenni a mobilboltba, és megvenni azt amit elénk raknak. -
sanci777
tag
válasz
pècsimunkás #116 üzenetére
tessék:
[link]Ez kb. azt tudja mint a vertis, cirka 10500 Ft-ért.
Persze, hogy Kínában, még mielőtt valaki okosan megjegyezné.
De mire a kezedbe veheted, akkor is 20K alatt megúszod. -
sanci777
tag
Ha az ár számít Alcatel 875 vagy lánykori nevén voda smart mini, de ezt már előttem is írták. Ha a minőség, akkor ebben az árban kapsz Nokia Lumia 520-at, ami messze jobb cucc. Aztán sorolhatnám a hasonló paraméterekkel megáldott noname kínai mobilokat (jiayu, xiaomi, stb.), amik még mindig minőségibb darabok, és 20K körüli árral.
-
sanci777
tag
Ez szó szerint a bóvli kategória.
Nem is a tudásával van baj, ami manapság már elég minimalista, de sok embernek nincs ettől többre szüksége.
Ami viszont bosszantó, az az, hogy a kivitelezés a játéktelefonok minőségét idézi. Úgy fest ez abból készült, amit kínai gyárakban a raktársöprés után találtak és még valami telefonnak látszót lehetett belőle csinálni.
Manapság is lehet kapni egyszerű tudású telókat szinvonalasan elkészítve, de ez köszönőviszonyban sincs velük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Hegesztés topic
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest