Új hozzászólás Aktív témák
-
Emerien
csendes tag
Egy kicsit mintha leült volna a topic. Ennek csak két oka lehet.. Mindenki megszabadult a telójától, vagy olyan jó, hogy senkinek nincs vele semmi problémája.. Hát nekem van, és ha valaki olvassa még egyáltalán, és tudja a választ, kérem segítsen. Az Overmax honlapján megtaláltam a frissítést, de nem tudok mit kezdeni vele. kéne egy leírás, hogy is lehet felrakni a telóra.Valahol találtam egy angol leírást, de nem jelöltem meg, így nem tudom hol van..Azóta sem találom. Nagyon megköszönnék egy magyar nyelvű, rövid leírást hozzá..
-
Emerien
csendes tag
Eredetileg nem is hibaként említettem a beállítási problémát, hanem azért, mert nem találtam a helyes beállítást sehol..Aztán meg lett, és onnan ment a dolog a maga útján.
Rootolni az SRSRoot-al, a legújabb verzióval kb. 5 perc..Én már túl vagyok rajta. Busybox-ot utólag a system/bin-be kell telepíteni.
Különben a telóval elégedett vagyok, a minőségi gondok eddig nem jelentkeztek, kivéve a talán túl lazán álló bekapcs gombot. -
Emerien
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy beállítom a mobil netet, melyik SIM, stb..,de nem működik. A SIM előfizetéses, tehát működnie kellene.( másik telóban működik is )
Volt-e ilyen gond valakinek, vagy valamilyen speckó beállítás kell hozzá hogy menjen?
Ötleteket kérek..Előre is köszönöm..( Amíg ez nem oldódik meg, nem tudom használni a telefont, mert az adatforgalom nélkülözhetetlen a munkámhoz..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest