- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Hány darabot adtak el ebből a telefonból, illetve az iPhone-ból? A lemálló fólia ugyan nem akadályozza a mindennapi használatot, de ha egy nyamvadt hátlappal ez történik, mire számítson az ember a többi alkatrészénél? Alapból nem is értem minek fóliázták be.
De ahogy joey20 is írja, nem az árral meg az irreális elvárásokkal van itt gond. Azzal, hogy ennyi pénzért van olyan telefon is, ami ettől egész egyszerűen jobb. -
Csapoati
nagyúr
Nekem is kínaim van (ZTE), de ez így tényleg szar. Az ára jó, csak hát az önmagában még nem elég. Persze telefonálásra meg pár alapfunkcióra még úgy-ahogy elmegy, de azért ez már manapság kevés egy okostelefonnál - szerintem.
#88: Miért nincs tele az internet a szétesett Samu/Apple cuccok hírével? Pedig elhiheted, hogy biztos nagy dobra vernék őket. A fórumokat meg járja a kedves vásárló, nehogy már a tesztelőnek legyen ez a dolga. Meg ne vegye helyetted?
-
Csapoati
nagyúr
Newsflash: 100%-ig objektív teszt nem igazán létezik, hisz nem robotok tesztelnek, illetve pár dolgot nehéz paraméterekkel mérni. Másrészt nem nagyon láttam olyan kinyilatkoztatást a MA részéről, hogy fiúk, mi csak 100%-ig objektív cikkeket adunk ki - nem erről szól az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest