Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Na sikerült segítséggel megoldani a frissítést. Így a hangerő probléma is megoldódót. A fekete hátlap tovább ra sem akar kopni, pedig a feleségem nem kíméli. Most vettem hozzá egy pirosat is 410ft-ért. Ez nem gumis, hanem az csillogó ujjlenyomatgyűjtő változat, de jól néz ki, főleg ennyi pénzért. Tehát továbbra is az a véleményem, hogy ez egy teljesen korrekt telefon főleg ennyi pénzért, szerencsére mtk procival. És ilyen erős akku nem szokott lenni ekkora telefonban.
-
zorzy4
addikt
Igen a hívási képességeket, már a telecom magazin idejében is általában hanyagolták. Én azt tapasztaltam, hogy én is jól hallom a másikat és engem is jó hallanak.
A billegésről meg annyit, hogy nokia 808asom van, ami ugye prémium kategória, és annak is billeg a kamera gombja. -
zorzy4
addikt
válasz
airmax_2.0 #58 üzenetére
Én is védtem, a készüléket de sajnos a legnagyobb hibáját kihagytad, a nagyon halk csengőhangot.
Duliee Support nélkül lehet élni. Egy ilyen telefon úgyis max 2 évig használ az ember.
-
zorzy4
addikt
Jó hát lehet más eresztés amit te kaptál. Tényleg van tok hozzá, én pl. azt nem kaptam?
Amúgy nokia kompatibilis az akkuja.
Előtte hazavittem egy navon mizut na az ment egyből vissza boltba.
Amúgy ezeknek a telefonoknak van egy nagy előnyük a nagy márkákkal szemben, amit szinte sehol nem írnak le. Az automata ki be kapcsolás. Érthetetlen hogy pl egy samsung miért nem tudja megoldani. -
zorzy4
addikt
Jó majd ha nem megy akkor még privátban kérdezek. Amúgy a szerviz azt ígérte, lesz hozzá szoftver frissítés ami orvosolja. Bár szerintem hardveres. Én olvastam tesztet ahol azt írják, külön programmal lehet hangerőt növelni. Ki is próbáltam párat de akkor torzít, így kétlem, hogy ezt szoftveresen lehet javítani.
-
zorzy4
addikt
Felségemnek egy hónapja vettem egy ilyen telefont.
Néhány kiigazítás. A hátlap nem kopik, és teljesen rendben van a minősége, a gombok sem lötyögnek anyira. A kamera egész használható, legalább is, nokia x3-02 után. Ami tényleg gáz az a halk csengés, még a legerősebb is épp hogy elég. A beszédhangszóró viszont nagyon jó. Tok viszont nem jár a készülékhez. Akku erős használattal is bőven elmegy két napig, de akár 3 is belefér. Szóval bőven megéri az árát, csak ez a halk csengés bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest