- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emerien
csendes tag
Eredetileg nem is hibaként említettem a beállítási problémát, hanem azért, mert nem találtam a helyes beállítást sehol..Aztán meg lett, és onnan ment a dolog a maga útján.
Rootolni az SRSRoot-al, a legújabb verzióval kb. 5 perc..Én már túl vagyok rajta. Busybox-ot utólag a system/bin-be kell telepíteni.
Különben a telóval elégedett vagyok, a minőségi gondok eddig nem jelentkeztek, kivéve a talán túl lazán álló bekapcs gombot. -
kisspista
senior tag
-
Lirion
addikt
Látod, most pont beletrafáltál. Igen, kvázi ők a hülyék, mert ha tényleg csináltak több száz vagy ezer példányon tartóssági tesztet, akkor hogy lehet, hogy a nálam járt darab olyan lett, amilyen??
Úgy, hogy a hibalehetőség minden gyártásban benne van. Samsungból vagy iphoneból vagy bármilyen más nagy cégtől is ki lehet fogni olyan példányt, ami szar, lötyög, szétesik, vagy éppen a kijelző kezd el foltosodni egy hét után.
Azt meg senki se gondolja komolyan, hogy majd minden tesztkészülékből 3-4-et fogunk beszerezni és használni?
Ha nem is megoldható, annyit mindenképpen lehet tenni, hogy legalább pár forumon utánajárni, mennyire gyakori a hiba.
ennek a konkrét példánynak csak a szerencséjén múlott, hogy hozzám került és nem egy gyanútlan vevő vásárolta meg, aki pontosan ugyanígy járt volna vele, mint én.
Akkor az a gyanútlan vásárló vitte volna vissza a boltba, hogy gariba cseréljék a hátlapot. Tényleg, te miért is nem tetted? Mindjárt letesztelhetted volna a supportot is.
-
pmikloska
aktív tag
Szerintem az a gond, hogy annak ellenére, hogy én is értettem a cikkből, hogy hardveresen a szintjéhez képes egészen elfogadható telefon, túlságosan kihangsúlyoztad, hogy mennyire, de mennyire rossz - a hátlap miatt.
A kamera szerintem sem olyan borzasztó, van rosszabb ennél (és van, amikor jobbnak értékeltek olyat, ami annyira nem is kiemelkedő).
Minden ember egy-egy új nézőpontot adhat. Szerintem a hátlap azért van fóliázva, mert lehet, hogy nem is a kínai gyártó matricázta, az Overmax-nak így még olcsóbban jött ki az egész, és házilag így tudták brendelni a készüléket, csak arra nem számítottak, hogy ez ennyire gyenge, és rövid életű lesz. Erre utal az is, hogy alatta fényes, szép fehér, tiszta felület található.
Jó példa a következő: van egy DVB-C beltéri egységem, aminek az elejéről és a távkapcsolójáról polírozással vették le az eredeti márkajelzést, és úgy szitázták rá itthon a helyi márkajelzést. A megfelelő szögben tartva a készüléket látható is az eredeti felirat. Beszéltem a gyártóval, és érdekelte is őket a véleményem, ha jól tudom, azóta már eleve a jó festéssel szállítja nekik a gyártó. -
zorzy4
addikt
Jó hát lehet más eresztés amit te kaptál. Tényleg van tok hozzá, én pl. azt nem kaptam?
Amúgy nokia kompatibilis az akkuja.
Előtte hazavittem egy navon mizut na az ment egyből vissza boltba.
Amúgy ezeknek a telefonoknak van egy nagy előnyük a nagy márkákkal szemben, amit szinte sehol nem írnak le. Az automata ki be kapcsolás. Érthetetlen hogy pl egy samsung miért nem tudja megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest