- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BKL
újonc
Nekem is igen paraszt volt a szerviz! Tohonya,lusta és leakart durván húzni a szervizvezető csávó!Aztán berágtam írtam a vezérigazgatónak és csodák csodájára megtudták csinálni a telót! Egy biztos én ettől a cégtől soha többé semmit nem veszek,sőt senkinek sem tanácsolom!
-
guftabi96
addikt
igen, néztem én is, hogy van ilyen egybeolvasztás, de annak én azt én sem merem, és nem is akarom megcsinálni.
Térerő problémám nekem is csak itthon volt. Nem tudom miért. Ok, hogy kis isten háta mögötti faluban élek, de attól még a többi romon jó a térerő, csak az 1.9-en nem
Szóval nem értem, hogy itthon miért nem jó. Máshol, városban meg jó. -
dejo60
csendes tag
Köszönöm szépen.
Nem gond, az ha nem jön egy válasz azonnal, főleg egy ilyen kérésre. :-)
Megmondom őszintén egy lementett ROM-ot nem szívesen raknék fel, mert sok a hibalehetőség. Nem csak nálad, de amint látom ezt még át is kell alakítani. Olyan nagy gyakorlatom nincs ezekben. Eddig csak kétszer frissítettem gyári ROM-mal.
Azt nem tudjátok, hogy honnan lehetne megszerezni az 1.9-es gyári Overmax Vertis 01 ROM-ot?
A gyártó hivatalos oldalán még csak az 1.8 van.
A Facebook Overmaxos oldalán kérdeztem, de még nem jött válasz. Úgy tudom azt az oldalt a Conflex üzemelteti. -
mcguyver
csendes tag
-
Jagi
tag
A másik nagy bajom a fülhallgató vagy inkább a 3,5 jack csatlakozó.
A füles hangminősége kritikán aluli, több fülessel is próbálva, Poweramp-val tuningolva sem változik semmi.
Viszont ha a legfelső érintkezőig dugom csak be akkor szépen szól, ez már megér egy garanciáztatást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged