- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yellow73_a
tag
válasz
kbyte1024 #510 üzenetére
Nem, csak nem Budapesten élek, így nekem a Lurdyban lévő bolt nem megoldás, ezért várom a webshopot.
Bár most épp egy Mi router 3-at készülök venni, ami 7990 a boltban, de inkább megveszem az Aquától 8690-ért, mert azt át tudom venni személyesen Szfváron, a Xiamiaútól még biztos rájönne minimum 990 szállítási költség, így összességében az Aquással beljebb vagyok. Elvileg ők is ugyanazt az EU verziót forgalmazzák. -
Yellow73_a
tag
Még mindig nem él a xiaomi.hu honlap. Ma is rákérdeztem, a válasz: hamarosan...
-
Yellow73_a
tag
A f@szbúk oldalukon azt írják, hogy szeptember utolsó (vagy harmadik? már nem emléxem) hetére készül el a weboldaluk
-
Yellow73_a
tag
válasz
thomson7575 #434 üzenetére
Én csak azt láttam, hogy a pulton rengeteg üres telefon kiállító "állvány" volt, azon lehetett üzletnyitás előtt a Pocahontas.
Szerintem hívd fel őket, vagy írj nekik fácsén, hogy van-e. -
Yellow73_a
tag
válasz
szabi__memo #403 üzenetére
@szabi_memo és @maj-viktor: a #389 postban írtam erről.
-
Yellow73_a
tag
válasz
papelado #393 üzenetére
Nem, pont nem jártam volna arra, direkt a porszívóért mentem célirányosan, mert nyitási akcióban lényegesen kedvezőbb áron vehettem meg, mint egyébként. Azért összekötöttem más programmal, így csak délután háromra mentem, azt hittem, addigra már nem lesz nagy sor, tévedtem.
Sajnos nekem nincs tízezer forintos órabérem, mint egy korábban kommentelő megjegezte, hogy a sorbanállás helyett simán megkeresi a telefon árát. -
Yellow73_a
tag
Birkázzatok csak le, mert én is ott voltam, és három órát álltam sorba. Nem az ingyen fülesért, hanem robotporszívóért, amit hivatalos magyar boltban, hivatalos magyar garanciával akartam megvenni, nem kínai himi-humi boltból. És ha már eldöntöttem, hogy ilyet veszek, rászántam az időt, hogy sorbanálljak. Nem tudom, nyitás előtt, meg a nyitást követő három órában milyen bazári hangulat volt, de délután három után mindenki kulturáltan viselkedett, nem volt tömeghisztéria. A Xiaomis hostessek és hostok a hosszú várakozásra tekintettel vizet és sütit osztogattak, valamint készségesen tájékoztatták a sorbanállókat az aktuálisan elérhető készletről, jókat lehetett velük és a többi sorbanállóval beszélgetni, viccelődni. Minden további nélkül megkérhettem a mögöttem állót, hogy bocs, de elmennék kajálni, meg slozira, húsz perc múlva visszajövök, és nem anyázott senki. A bolti eladók is állták a sarat, készségesen válaszoltak technikai kérdéseimre, pont mint ahogy egy normális boltban egy normális eladónak szokás.
És tévedtek, szerintem a legtöbb sorbanállónak fogalma sem volt, hogy van 10 forintos füles, mert akkor nem maradt volna este hatra, pedig akkor még hegyekben állt a kassza mögött, pedig "csak" 1000 db volt a készlet, addig pedig tuti, hogy több, mint ezren vásároltak. Igaz, bent nem is nagyon hirdették, hogy 10 Ft, úgy kellett kérni, de például az előttem álló kissrác kettőt kért, és adtak neki.
A sorban közvetlenül előttem és mögöttem állók szintén mind konkrét céllal érkeztek, az előttem álló valami komoly 100+ ezres telefonért, a mögöttem álló pedig szintén porszívóért, de sokan vettek elektromos rollert, meg légtisztítót, okosórát, okosmérleget és persze telefonokat is. Valószínű a telefonvásárlás mellé kapható 10 Ft-os bluetooth hangszóróról sem tudtak sokan az ottlévők közül, mert hatkor még volt vagy 30-40 db a 100 db-os készletből, pedig 60-70 telefonnál biztos többet adtak el előttem. És sok olyan embert láttam, akinek a kezében volt telefonos doboz, akár kettő is, de nem volt hangszórós doboz.
Viszont sok olyan fiatal volt, aki csak apróságokárt jött be, mint powerbank, vagy alumínium toll (!), esetleg egy okos karpánt, na ezekért tuti nem álltam volna sorba.
Na azokat viszont nem tudom megérteni, akik 4-5-tel mögöttem álltak sorban, fogalmuk sem volt, hogy mit lehet kapni, hátha megtetszik valami alapon képesek voltak végigállni a sort. Na ők tényleg birkák.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest