- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olderg
csendes tag
sziasztok! valaki tudna segiteni? nekem az lg 4x hd al csupán támogatásbeli prolémám van
pl godfire ,the wicher hasonlo kategoriás játékokat nem visz
ezen egy ics segitene? valaki tudna ebben a kérdésben segiteni? mert pl a i9100 on haveromnak megy a the witcher nekem nem is dobja ki a play
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Nah, itt a reklám is végre, igaz ez is 2 hetes már, de valami legalább elindult
Akinek inkább az SGS2 formavilága jött be, annak inkább ez, mint az SGS3.
-
AS
félisten
MWC-n nálam most eddig ö a favorit.
Szerintem ez jobb mint HTC gépe. -
aljuzer45
csendes tag
Nos semmi vész INGYÉRT ajándékba el van fogadva bármikor több is,Pénzt meg adjon rá kinek az nem hiány cikk!
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
jooker82 #150 üzenetére
Itt pedig az L7 videója, elég meggyőző.
-
jooker82
nagyúr
válasz
hallerlaller #149 üzenetére
-
hallerlaller
addikt
Amíg nem csinál az LG egy telefont amit Optimus Prime-nak hívnak addig nem is érdekel egyik sem.
-
^Clown
addikt
A nagy akksi jó dolog, de ez a barár nagy kijelző szerintem felesleges.
-
gzbotii
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
-
AS
félisten
Sajnos még nincs hivatalos méret mekkora is lesz ez. Ne feledjük Ics-nek nagyobb kijelző kell az alsó sáv miatt.
-
lovrityp
csendes tag
Az Lg hozta be először a piacra a 2 magos processzort, nem hittem volna, hogy a 4-et is!!!
-
lovrityp
csendes tag
-
tome.jr
addikt
-
jooker82
nagyúr
Összességében inkább a Note látszódik nagyobnak..itt a videón van egy összehasonlitás...
Keldor papa. a Nexuson,sok az üres hely,csakúgy mint a 2x-en... ezt a 4x-et elég jól összepréselték,bizom benne,hogy hordható lesz zsebben...
-
-
keIdor
titán
A két szélsőség. Mondjuk az X10 Mini még kisebb lenne.
jooker82: Galaxy Nexus csalóka ám, nincsenek alul gombok így nem rémisztő a 4.65". Viszont azt nézem, hogy 16:9-ben annyira nem is vészes még a 4.7". Használhatónak tűnik, kb. Galaxy S II méret lehet.
A 16:10-nél sokkal rosszabb a helyzet, nagyon széles lenne már. Sensation XL és Titan egy vicc, rohadt nagyok már. -
keIdor
titán
-
Domxc
senior tag
Nem gyenge, de lehetne kisebb ez így Galaxy Note stíl.
-
lovrityp
csendes tag
Állitólag a SGS 3 és az Iphone 5 is 4 maggal jön!!!!
-
lovrityp
csendes tag
válasz
donceleger8 #7 üzenetére
Két csaj mi?????? Két nagymagos processzorral!!!!
-
jooker82
nagyúr
válasz
Recon666 #107 üzenetére
Abban az esetben komoly kihivója lesz részemről a 4x HD nak,ha 1GB RAM-ot tettek bele...Mert nagyon szép ketyere...A 4x lehet,hogy túl nagy lesz...de ott a HD kijelző,ami megfog,az L7,meg egyszerűen úgy szép ahogy van... és minőségi anyagokból(fém) rakták össze..
szóval egyelőre 50-50%.... -
kiskaktusz
addikt
"a 2150 mAh kapacitású akkumulátor is igen komoly előrelépésnek tűnik"
Azért 1 4,7" inches telóba férjen már bele 1 ekkora akksi és ne legyen már "komoly előrelépés"...
-
bok92
addikt
A kijelző dicséretes, de LG-t nem vennék...
-
Cyberpunk
félisten
Farmer zsebben hordom.
És nem deszkás a farmer.
Tokom is van egy Case-mate ami nem nőveli meg nagyon a vastagságát. Amúgy sem túl vastag a készülék. A kezdeti időkben ez zavart is. Nam az hogy nagy, hanem vékony és nincs fogás rajta ezért. De ez speciel SGS2-nél is zavarna.
-
Recon666
Közösségépítő
Nem pont ide illik, de most találtam LG Optimus L7
-
keIdor
titán
Nekem inkább az jön le, hogy működik a Samsung marketing. Oké, hogy vannak Cyberpunk-hoz hasonló emberek, akik tényleg igényelnek ekkora méretet, speciális igények, stb.
De többen vannak azok, akik megvennének egy 10.1"-es telefont is, ha a Samsung csinálna, vagy átnevezné a Tab-ot Note 10.1-re.
Főleg Ázsiában vannak néha érdekes emberek. -
Erre hoztam fel, hogy Koreában a csúcskategóriás LTE telefonok piacán 66%-os részesedése van a Galaxy Note-nak. Tehát aki LTE telefont akart venni, azok közül háromból minden második a Note-ot választotta. Ebből nekem nem jön az le, hogy a többségnek túl nagy a készülék.
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #97 üzenetére
Azért egy farmer zsebbe nehezen tuszkolod be, én meg nyár kivételével mindig farmerben járok. Pláne tokkal nem, ilyen drága cuccok mellé meg illik venni, én szoktam is, de az még növeli a méretet. Télen kabát belsőzsebbel megoldott, de így hogy jön a tavasz én nem tudnék hova tenni egy Note-ot.
-
berbatov2
senior tag
En meg erre a 4,7"-ra raprobalok, bar a 4,3 800x480 is nagyon szep a pradaban.
-
Segal
veterán
és miért használja a legtöbb ember a fosbukot?? Mert orrba szájba azt hallja hogy hú az de jó meg de szép és csak egy kis csicska vagy ha te nem használod (tanulj egy kis marketinget annyi a dolog lényege hogy reklámokkal tudassuk veled hogy neked ez jó lesz mégha nem is) Legjobb példa erre pl az Apple leginkább ők közelítik ezt a hozzáállást...
Aztte honnan tudod hogy mennyi embernek van szüksége nagy kijelzős mobilokra?? Azért mert csinálták a környezetedbe egy felmérést az már az egész világ véleményét jelenti? Nem személyeskedésből írom csak kérdezem. Én pl szeretem a techno zenét de ha elmennék egy rockkoncertre megkérdezni 9 embert hogy mi a véleménye az én zenémről az jönne ki hogy csak 10% szereti míg ha egy "tüctüc" koncertre mennék el az jönne ki hogy az egész világ él hal érte... Szóval érted az ember nem kicsit klikkesedik azért mert nektek nem jön be még másnak bejöhet.
Ez volt a lényege az FB mondókámnak én speciel utálom hogy szó szerint fél percenként azt látom mindenhol hogy csatlakozzak, akkor vehetek részt valamibe ha csatlakoztam, iratkozzak fel a csoportjukra mert különben egy sz*r alak vagyok, vegyem meg ezt vagy azht meg fb kompatibilis és még holnapig lehetne sorolni de mégsem mondom azt hogy tiltsák be mert valaki másnak meg örömet szerez.
Végszóként ez a 4,7 col is olyan mint az FB ezt erőltetik a gyártók hogy ettől mennyivel nagyobb élmény lesz minden és "csatlakozz" de a döntés a te kezdben van hogy megteszed e. -
Demens
tag
A specifikáció tetszik, a telefon nem. Alapvetően nem zavarna a nagy kijelző, ha a telefon nem lenne nagy. Nálam a HTC Sensation (126.1 x 65.4) mérete a maximum, amit még használni tudok. Ha egy ilyen méretű telefonba tennének nagy kijlzőt, az lenne az igazán nagy öröm.
-
Segal
veterán
Értem én a problémádat csak ugye elsősorba azért nő a kijelző mert egyre nagyobb helyre van szükségük a gyártóknak. Egyre gyorsabb soc, egyre több alkatrész és a vékonyítás meg "trendi" mostanság de ugye mást sem hallanak egyfolytába csak hogy akksi akksi akksi...
Namost ha pl egy tegra 3 ast beletennének egy 3,5 colos kijelzős telefonba akkor vagy kaphatna egy 1000-es akksit és avégett menne a rinya a részetekről hogy az milyen pofátlanul kevés vagy kaphatna akár 2000-eset is de akkor meg lenne vagy másfél centi vastag a készülék akkor meg az lenne felhozva hogy avégett nem kell...
Nameg ugye az ár attól hogy kisebb lenne a kijelzője a technológia még ugyanaz (mert ha nem megint köpködtök) az akksi is ugyanaz, kamera is tulajdonképpen minden tehát egy 3,5 colos kijelzős telefon annyiba kerülne mint egy 4,7 colos ami megintcsak kiverné nálatok a biztosítékot hogy miért kerül annyiba?? -
És rohadtul utálják, hogy ilyen idióta, villogó kütyüket kell mutogatni a kamerába.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Black Dragon #86 üzenetére
En a kortarsaimbol meg az iseretsegi korombol kiindulva 16(se) mondanak neki.
De ugye van aki 14 evesen nez ugy ki mind mas 22..emberfuggo. De o akkor is 15nek latszik -
prolad
addikt
Remélem lesz egy elérhetőbb árú változata is ekkora kijelzővel(lg telefonoknak úgyis gyorsan zuhan az ára).4.3as kijelző még használható egy kézzel(arc s)szerintem a 4.7-es sem olyan nagy.
-
feliks
senior tag
Atrix: Nemnagyon elérhető magyarországon, illetve a support miatt nem mernék venni (Majdnem benéztem annó egy XT720-szal, azóta óvatosa vagyok a moto-val kapcsolatban..)
Meizu MX: kb teljesen elérhetetlen..
Alapvetően nem azért vagyok morcos, mert vannak tepsinyi telefonok, hanem mert nincsenek/mo-n nem elérhetőek normális méretű csúcstelefonok..
-
ramrit
tag
Nem is olyan rég még azon ment a vita hogy a 208*208 vagy a 176*220 és ezekhez párosuló 2,x col a királyabb,most meg ölremenö harcok alakulnak ki hogy a 4,7" az nagy vagy sem....pfff.Micsoda problémákkal küzd sok ember :-)
Akinek nagy,nem veszi meg,akinek jó megveszi,ilyen egyszerű. Nekem sokszor a 4 is tud kellemetlen lenni,tehát én nem veszek nagyobbat. :-) -
feliks
senior tag
"Ott az iPhone, ami 5 éve elérhető, nem értem mi a gond."
Viccelsz? Végig Androidos rendszerű telefonokról volt szó.. Mondj már nekem egy kétmagos, ICS-re frissíthető, 1Gb rammal rendelkező telefont, ami kissebb mint 4.3''.. naugye hogy nem tudsz..Mellesleg az iPhone nem 4'', hanem 3,5''.."Augusztus óta lehet kapni SGSII belsővel szerelt, de kisebb méretű telefont (Galaxy R), mégis kutyának se kell."
ugyanakkora az is, csak abban tegra2 van az Exynos/mali400 helyett, és rosszabb a kamerája.
Majd a Galaxy S Advance jön valamikor 4''-os mérettel, de az is még a jövő zenéje.. -
Plasticbomb
addikt
VAjon ez az LG a saját felületével van megpakolva, vagy a HOLO is elérhető rajta?
-
#2 Mégis sokakat a tavalyi modellektől is visszatartott a méretük, noha a teljesítményüket és a tudásukat a kütyüknek nagyon is szerették volna. Sajnos manapság normális méretű telefon csúcshardverrel, csúcstelefonhoz járó supporttal, legfrissebb OS-sel nem lehet kapni.
Ott az iPhone, ami 5 éve elérhető, nem értem mi a gond. Komolyan gondolod, hogy valaki azért nem vett okostelefont, mert nem talált megfelelő méretet??? Nonszensz.
#3, Az, hogy SGS2-ből sokat adtak el, csak annyit jelent, hogy valakiknek megérte a kompromisszumot, nem feltétlenül azt, hogy örül a kijelző-növekedésnek..
Augusztus óta lehet kapni SGSII belsővel szerelt, de kisebb méretű telefont (Galaxy R), mégis kutyának se kell.
-
feliks
senior tag
A facebook és a 4,7''-os kijelzős hasonlat nem stimmel, mert:
#1, facebookot (az én ismerősi körömből) 10/9 ember használja, és van rá igénye. Ekkora kijelzőre max ha 10-15 embert láttam itt, a fórumon is, aki el tudná viselni napi használatra, az ismerősi körömből viszont senkinek nem kellene a mérete miatt.#2, Az emberek egy jelentős része(többsége) szereti a csúcskütyüket. Én is. Mégis sokakat a tavalyi modellektől is visszatartott a méretük, noha a teljesítményüket és a tudásukat a kütyüknek nagyon is szerették volna. Sajnos manapság normális méretű telefon csúcshardverrel, csúcstelefonhoz járó supporttal, legfrissebb OS-sel nem lehet kapni.
#3, Az, hogy SGS2-ből sokat adtak el, csak annyit jelent, hogy valakiknek megérte a kompromisszumot, nem feltétlenül azt, hogy örül a kijelző-növekedésnek..
-
johnny_gold
tag
Nem tűnik kispályásnak...
-
gzbotii
nagyúr
-
Nem azt mondtam, hogy ilyen nem lesz, mert szerintem is ez az irány, hanem azt, hogy erre még kb egy évtizedet várni kell. :
Álmodik a nyomor Erre azért még várni kell egy kicsit, mondjuk egy évtizedet minimumViszont ezt az évtizedet is át kell hidalni a ma kapható kütyükkel.
(#62) Segal Dél-Koreában az eladott LTE készülékek 67%-a Galaxy Note, ami 700k darabot jelent.
-
Dany007
veterán
A valós felhasználástól még nagyon messze van.
Szerintem 94-ben se tudtad volna elképzelni, hogy az utcán sétálsz miközben youtube-ról nézel / hallgatsz videót egy ~ 12 centis készüléken, közvetlenül a netről.Kb ez is annyira neccesnek néz ki ha a most meglévő technológiával próbálod magyarázni műszakilag azt ami majd csak 10-15 év múlva lesz.
-
Segal
veterán
Fogalmazzunk úgy hogy az sgs2-ből is azért adtak el 20 milliót mert annyira félretervezett sz*r tepsi lett...
Hidd el az sgs3 mégnagyobb lesz és abból is meglesz a 20 millió. Ja és az itteni trollok oda is be fogják trollkodni hogy milyen nagy a kijelzője nekem nem kell.
Oké neked nem kell, én meg pl nem szeretem az FB-t akkor most töröljék az oldalt mert én nem használom? Vagy pl a rózsaszinű csajos mobilok soha sem vennék akkor ne legyen? Miért is ne legyen van célközönsége mint mindennek.
Úgy kezelik itt egyesek az új nagyképernyős telefonokat mintha a gyártók pisztolyt nyomnának a tarkójukhoz hogyha nem veszed meg kinyírlak. Szó sincs erről azt csináűlják amire igény van márpedig ahogy elnézitek erre (is) van igény (pl én) én örömmel fogom a "tepsit" használni a (kezdődött a film és összecsapták őket) kezűek meg majd a kisebb telefonokat.
Nem azt jelentették be hogy holnaptól csak 4,7 colost lehet kapni lehet akár még 1.x colosat is kapni de érintősbe is simán ami 3.x col akkor vegyétek azt de a fene se kiváncsi minden egyes ilyen cikknél a nyavajgásátokra vagy én is kezdjem el minden egyes kisebb kijelzős mobilhoz beírni hogy hú de sz*r mert ilyen kicsi kijelzője van? Nem teszem mert már felnőttem el tudom dönteni mire van szükségem (tepsi) és azt veszem azzal meg nem foglalkozom hogy (most csak példa) a nokia bejelentette az egymilliomodik kiskijelzős telefonját. Majd valakinek örömet okoz nekem meg nem, nekem majd várhatóan ag sgs3 fog örömet szerezni másnak meg az nem. Ennyi.
Attól hogy nem kell még nem kezdem el a trollkodást!!! -
ForRedGlory
félisten
válasz
FragMaster #6 üzenetére
szerk.: javótmá
-
Az e-ink frissítési sebessége maximum könyvolvasásra alkalmas, tableten megőrülnél tőle. De most egy pillanatra tekintsünk el az e-inktől, mert tulajdonképpen amoledből is lehetne kitekerhetőt gyártani.
Miért nem gyártanak? Mert a kitekerhető kijelző is maximum érdekességnek jó, használhatósága zérus. Ha tekerhető, akkor nem merev.
Ha nem merev, akkor nem használhatod
- utcán
- vonaton
- metrón
- autóban
Ellenben használhatod sok olyan helyen, ahol egy normál merev kijelzőt jobban használhatsz:
- otthon
- irodábanMásik variáció, hogy adunk a szarnak egy pofont, és viszünk magunkkal egy deszkát, amin kitekergethetnénk ezt a kijelzőt. Így nem elég, hogy több bajunk van, de az egész hóbelebanc nagyobb helyet foglal, és nehezebb is.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Black Dragon #48 üzenetére
Az elso linkelt az talan valoszinubb lehet, de nekem megis nem passzol a termekvonalba
Amugy meg MA is volt video, h itt az i5, olvastam a cikket csak nem tudtam megnezni a videot, varosabn voltam. Mire hazaertem meg mar ki volt irva, h csak kamuDany007: Hat szerintem is, a 4" lehet idealis, de ez nagyon ember fuggo. En is hajszoltam a nagy kijelzot az Xperia X10 Mini 2,55" utan aztan meg a HD7 bevagta az ajtot.
-
Dany007
veterán
Szerintem is. De akkoris ez a jövő. Az irány most is az, hogy a lehető legtöbb eszközt egyesítsük egyetlen egy mobil eszközben.
De amíg szükség van külön PC-re, Laptopra, Mobiltelefonra, Tabletre addig ez nem fog menni.
Viszont ahogy fejlődik a technika a teljesítmény már egyre kevésbé lesz fontos, hiszen egy telefonnak is (lásd cikk 4 magos cpu sokmagos gpu) van már elegendő ereje.
Az egyetlen különbség a kijelzőméret.Amúgy van már prototípus kitekercselhető színes e-inkes mobilkijelzőre!
Talán itt is volt róla egy cikk. Tehát az ötlet nem csak engem érdekel és vannak kézzel fogható eredményei a dolognak, de még gyerekcipőben.
-
nuke7
veterán
Csak ne lenne ekkora bohom kijelzője ...
Meghát jó lenne fizikai bill is... -
donceleger8
őstag
Nekem a 3,5" tökéletesen megfelel, nagyobb semmiképpen sem kellene.
Változtatható méretű kijelző az eleve nagyobb méretű telefont igényelne, még nagyobbat mint a Note.
Filmet nézni telefonon nem fogok, noha van rajta több is, de összekötve a tévén nézem. Játszani meg jó a 3,5" is, de nyilván mindenkinek mások az igényei. -
Recon666
Közösségépítő
Nálam jelenleg 4 colos kijelzője van a telónak, szerintem ez bőven használható kategória minden téren. Sőt szeretem a nagy kijelzős telefonokat, így ezt is szívesen fogadnám ekkora kijelzővel is.
-
Pl telefon funkcióban maradna a 3,5" viszont ha videózni, játszani akarok rajta, akkor lehetne növelni 5-6"-ig is akár!
Álmodik a nyomor
Erre azért még várni kell egy kicsit, mondjuk egy évtizedet minimum
(#48) Black Dragon
Ilyeneket lehet rajzolgatni, de keretre mindenképpen szükség van különben ujjal átnyúláskor a tenyeredet is érzékleni fogja.
-
Dany007
veterán
Így van. De nem is a kijelzővel van gond, hanem a mobilitással.
Ha a kijelzőméret változtatható lenne akkor senkinek se lenne vele problémája.
Pl telefon funkcióban maradna a 3,5" viszont ha videózni, játszani akarok rajta, akkor lehetne növelni 5-6"-ig is akár!@gzbotii:
Érzésre úgy gondolom, hogy az lenne az optimális
A következő telefonom v.színűleg iPhone lesz egyszer... És ezért reménykedem a 4,0-ban. Bár őszintén az se gond ha marad a 3,5. Filmet úgysem telefonon nézek. Játszani is csak unalomból szoktam telefonon. Igazi élményt 40-42" fölött adna
(ahhoz meg jólesz a TV otthon)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Black Dragon #41 üzenetére
En is orulnek annak, ha none a kijelzo merete de ugy, h a keszuleke ne
Volna ott hely, hova
(#42) Dany007: irtad, h neked a 4"az optimalis, azert gondoltam, h valami ilyen keszulek
-
Cyberpunk
félisten
Nagy, nem tetszik. Nem kell megvenni ez ilyen egyszerű. Majd veszi más.
-
-
Black Dragon
addikt
-
svili
tag
"Előre telepített Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel..."
Bulvárosodik a MA.. Mutassatok olyan okostelefont, amelyik nem "előre telepített" rendszerrel a "fedélzetén" érkezik..
Ha meg az volt a cikk szerzőjének a szándéka, hogy ez a típus már gyárilag az Ice Cream Sandwich-csel jön, akkor is furcsa megfogalmazás.
-
gzbotii
nagyúr
Amikor kijott egy par Noki model neztem, h miet kell lent meg fent 2cm ures hely..
Meg kesobb lattam az applenel is (marmint akkor tunt fel) Utanna olvastam, es allitolag azert ert igy szimetrikus, meg esztetikus (kell lentre a Home gomb ugye)
Az alma ad mindere, de sokszor van annak hatranya.Amugy neked milyen telefonod van 4"?
(#37) Black Dragon : szerintem Steve terveit kovetve meg i5 sem lesz nagyobb meretu kijelzovel
-
Black Dragon
addikt
Ezzel én is így vagyok, maximum 4 col, de afölött már szerintem ülni benne kényelmetlen. Nyilván játékra, és egyéb tapizásra nagy élményt nyújt a 4 col feletti telefonok, de hordani már neccesebb. Szerintem az apple is realizálta a helyzetet, hogy hol kezdődik a tablet, és meddig mehet el egy telefon, és szinte biztos is vagyok benne, hogy 4 colos lesz az i5, fölötte biztosan nem. Nyilván ez sok embernek nem jön be, de azoknak ugye pont itt vannak az ilyen telefonok...
-
Dany007
veterán
Én maradok a 4,0-nál. Több nem kéne. Az Apple 3,5-ös kijelzője tetszetős. Úgy érzem, egy piciként még lehetne nagyobb. Igen, főleg ha kitudnák használni a fennmaradó helyet is
Az lenne ám csak az ideális! Végülis így lehetne 4,0 közeli kijelzős telefont készíteni, azonos külméret mellett.
-
gzbotii
nagyúr
Hat nekem volt HD7-em. 4,3". 2 het es elegem lett belolle. Rovid gatyoba vagy szukebb farmerbe mar kenyelmetlen volt ullni ha a zsebembe volt. Omnia meg a 4" elmegy kategoria de en jobb szeretnek valamit 3,5"
Pl ha apple kihasznalna azt a sok helyet lent meg fent
Amugy ebbol a szempontbol a Defy-om volt tokeletes. Csak neki mas hibai voltak
-
Dany007
veterán
Igen, az almában jó, hogy tartotta a méretet. Bár szerintem 4,0-ig mehetne az is. Tovább nem.
De ők később se fogják megemelni a kijelzőméretet, hiszen nem tabletet árulnak. Telefonnak meg egy 5+ colos tespi már nem túl elegáns, esztétikus. Elég furán nézhet ki az ember mikor mondjuk egy étteremben, utcán, buszon egy ilyen 5 colos monstrummal a fülén beszélget. Apple-nél meg fontos az elegancia, az esztétikum. 7 coltól már vannak tabletek. Minek emeljen 4 fölé? Így is eléggé összemosott a két kategória
Persze azért még a 4- ben reménykedem. Azt még eltudnám viselni. -
gzbotii
nagyúr
Evel teljes mertekben eggyetrtek. Emberek, 2012 van. Egy telefon egy hasznalt auto araval vetekszik meg sok notit is meg lehetne venni egy csucstelefon arabol. Ami ugye mas teszta..
Es akkor arra hajtanak, hogy bat a menu meg youtube ne szaggason mind nagyi a tesztatMeg aztan ha egy telefon csucskategorias akkor 4,3< kell egyen a kijelzoje. De miert is?
Annyit tisztelek az almaba, h az i4s-t is kitoltak es nem raktak ra 5" kijezot.(#30) Dany007: azt nem is neztem, h el van-e, nincs-e, osszinten. Amugy mellesleg sem jonnek be, meg arcab sem szepel - de persze, izlesek es pofonok
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
FragMaster #6 üzenetére
de amugy de 2.6 os kernelt használ
-
gzbotii
nagyúr
Miert nem kepesek normalis kinezetu csajokkal reklamoztatni a telefonokat? Ertem en, h ne legyen tul szep mert akkor elvonja a figyelmet (tanultam/tanulok PR-t) de akkor is.. Ha meg epp ellenkezoje akkor az ember figyelmet megint elvonja - nallam tobbnyire ez az utobb.
Szerk.: latom, masok is latjak ugy, ezek nem tul jo csajok
-
Apika
addikt
Ez egy remek készülék lesz...
-
Rondák a csajok, a készülékekkel egyetemben.
-
feliks
senior tag
válasz
Cyberpunk #16 üzenetére
Felteszem te főleg böngészel és filmet nézel rajta.. Ha így lenne, én sem tartanám furcsa jószágnak a Note-ot..
(nekem csak egy hálózattesztelésre alkalmas kütyü kell(és mivel androidra van jósok ilyen app, elég egyértelmű, hogy droid kell), telefonálás, sms (ami 4'' alatt pocsék, kivéve iPhoneon, bár nem értem miért ütök azon kevesebbet félre, de ez van) néha egy 10-30 perc net valami fontos infó megszerzéséhez, email, facebook, fotózás. Ehhez meg inkább hátrány, hogy nehéz elővenni zsebből egy note-ot..
Én jobbszeretem a telefont egykézzel kezelni, ahhoz meg ez a kényelmes maximum, és az sgs2 a már nem kényemles, de kezelhető maximum -
Recon666
Közösségépítő
Komoly cucc lesz, a kijelző sem lesz gyenge.
-
Rotate
veterán
válasz
FragMaster #6 üzenetére
de
amúgy izé, tényleg nem akarok Samsungozni itt, de ha lenne rajta home gomb, és átírnánk a feliratot a tetején...
meg az appdrawer ikonja és elhelyzése is, nem értem miért jó nekik ez
egyébként tetszik a telefon, csak nekem már nagy...
-
Styleboy
tag
Az a durva hogy a videó elején 60% az akku, a végére meg 57%
És még egy komolyabb játékot se futtatott hanem csak a menüben lépkedett.
-
keIdor
titán
Azért kíváncsi leszek rá, nem nagyon bízom az LG-ben a tavalyi év után, de ki tudja, talán észrevették a hibákat is most tesznek ellene.
Várjuk. -
Cyberpunk
félisten
Ezért kell két kézzel használni. Értem én nem minden helyzetben optimális ez, de én a kisebb kijelzős készülékeimet is gyakran kezeltem a másik kezemmel is, mert úgy kényelmesebb.
Nagynak meg az elején tűnik, 1-2 hét intenzív használat után már nem kell kisebb.
Igaz nálam is ez az 5,3" a max. E fölé már nem mennék ott már a tabletek vannak.
De értem különc vagyok speciális igényekkel, de a piac most ezt kívánja. Ha nem így lenne nem erőltetnék a dolgot.
Nem kötelező megvenni, majd lecseng ez is. -
Dany007
veterán
válasz
FragMaster #6 üzenetére
Néztem, de továbbra is röhejnek tartom, hogy a telefonbemutatók / teljesítmény tesztek első fele arról szól, hogy milyen szép akadás mentesen fut a menürendszer...
(abszurd, ilyen szinten már minimum, hogy akadásmentes a menü, nem is lehet kérdés. inkább az lenne releváns teszt, hogy hogy fut a Crysis 2 720p-ben a telefonon)
-
F-ECT$
titán
válasz
donceleger8 #7 üzenetére
A barna eléggé dögös. A szőke sem rossz persze, de a másik jobban bejön.
-
SzlobiG
félisten
Ha az lesz ami a 2x-nél volt akkor felejtő, de pozitívum hogy ics van raja.
-
feliks
senior tag
fejlődik?
szerintem nem fejlődés, ha talicskával kell hurcolászni egy telefont, mert nem fér el lassan egy táskában sem.
..Bár igaz, hogy a célközönség sem én vagyok, mert van aki a 4,7-est jónak találja (kaptam is az ettől eltérő véleményemért eleget a sensation XL topikban), nálam meg még mindig a 4'' a tökéletes -
kapeti07
senior tag
Lassan már LCD-TV méretű telefonok lesznek. Hová fejlődik a világ
-
feliks
senior tag
durva mérete van... Ez már tablet..
de legalább nem néz ki rosszul, mint a tavalyi csúcsmodelljük. Mindenesetre örömteli, hogy az akku kapacitása is nőtt.
-
donceleger8
őstag
Hát ez nagyon nagy! Inkább a két csaj kéne! A teló nem bejövős!
-
FragMaster
addikt
Egy kis videó
Piszok gyorsnak tűnik. Remélem a végleges készülék nem 2.6-os kernelt fog használni. -
Cyberpunk
félisten
Az a kijelző ütős. Akku ügyben határozott a fejélődés, de beáldozhatna végre más is a Motorola-n kívül némi karcsúságot, és már is mehetne egy 3000mAh-s akku bele.
-
tome.jr
addikt
Instant get.
-
Dany007
veterán
Hű ez brutálisan hangzik!
Kár, hogy ilyen batárnagy tepsi az egész. Ez már 12cm átmérőben. Nagyobb a kijelzője, mint úgy kompletten az egész mostani (lg optimus one) telefonom. Na nem mondom, hogy az nagy, mert csak 3,2-es.
Egy 4,0-sal még kiegyeznék. De ez már batárnagy. -
Black Dragon
addikt
Szép nagy képe van.
-
AS
félisten
Telo is jó
De 2 csaj még jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Napelem
- PlayStation 5
- Ford topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Házimozi haladó szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest