Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovrityp
csendes tag
-
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Azért egy farmer zsebbe nehezen tuszkolod be, én meg nyár kivételével mindig farmerben járok. Pláne tokkal nem, ilyen drága cuccok mellé meg illik venni, én szoktam is, de az még növeli a méretet. Télen kabát belsőzsebbel megoldott, de így hogy jön a tavasz én nem tudnék hova tenni egy Note-ot.
-
feliks
senior tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Felteszem te főleg böngészel és filmet nézel rajta.. Ha így lenne, én sem tartanám furcsa jószágnak a Note-ot..

(nekem csak egy hálózattesztelésre alkalmas kütyü kell(és mivel androidra van jósok ilyen app, elég egyértelmű, hogy droid kell), telefonálás, sms (ami 4'' alatt pocsék, kivéve iPhoneon, bár nem értem miért ütök azon kevesebbet félre, de ez van) néha egy 10-30 perc net valami fontos infó megszerzéséhez, email, facebook, fotózás. Ehhez meg inkább hátrány, hogy nehéz elővenni zsebből egy note-ot..
Én jobbszeretem a telefont egykézzel kezelni, ahhoz meg ez a kényelmes maximum, és az sgs2 a már nem kényemles, de kezelhető maximum
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)