- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovrityp
csendes tag
-
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #97 üzenetére
Azért egy farmer zsebbe nehezen tuszkolod be, én meg nyár kivételével mindig farmerben járok. Pláne tokkal nem, ilyen drága cuccok mellé meg illik venni, én szoktam is, de az még növeli a méretet. Télen kabát belsőzsebbel megoldott, de így hogy jön a tavasz én nem tudnék hova tenni egy Note-ot.
-
feliks
senior tag
válasz
Cyberpunk #16 üzenetére
Felteszem te főleg böngészel és filmet nézel rajta.. Ha így lenne, én sem tartanám furcsa jószágnak a Note-ot..
(nekem csak egy hálózattesztelésre alkalmas kütyü kell(és mivel androidra van jósok ilyen app, elég egyértelmű, hogy droid kell), telefonálás, sms (ami 4'' alatt pocsék, kivéve iPhoneon, bár nem értem miért ütök azon kevesebbet félre, de ez van) néha egy 10-30 perc net valami fontos infó megszerzéséhez, email, facebook, fotózás. Ehhez meg inkább hátrány, hogy nehéz elővenni zsebből egy note-ot..
Én jobbszeretem a telefont egykézzel kezelni, ahhoz meg ez a kényelmes maximum, és az sgs2 a már nem kényemles, de kezelhető maximum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Építő/felújító topik
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged