- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iGO Primo
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem azt mondtam, hogy ilyen nem lesz, mert szerintem is ez az irány, hanem azt, hogy erre még kb egy évtizedet várni kell. :
Álmodik a nyomor Erre azért még várni kell egy kicsit, mondjuk egy évtizedet minimumViszont ezt az évtizedet is át kell hidalni a ma kapható kütyükkel.
(#62) Segal Dél-Koreában az eladott LTE készülékek 67%-a Galaxy Note, ami 700k darabot jelent.
-
Az e-ink frissítési sebessége maximum könyvolvasásra alkalmas, tableten megőrülnél tőle. De most egy pillanatra tekintsünk el az e-inktől, mert tulajdonképpen amoledből is lehetne kitekerhetőt gyártani.
Miért nem gyártanak? Mert a kitekerhető kijelző is maximum érdekességnek jó, használhatósága zérus. Ha tekerhető, akkor nem merev.
Ha nem merev, akkor nem használhatod
- utcán
- vonaton
- metrón
- autóban
Ellenben használhatod sok olyan helyen, ahol egy normál merev kijelzőt jobban használhatsz:
- otthon
- irodábanMásik variáció, hogy adunk a szarnak egy pofont, és viszünk magunkkal egy deszkát, amin kitekergethetnénk ezt a kijelzőt. Így nem elég, hogy több bajunk van, de az egész hóbelebanc nagyobb helyet foglal, és nehezebb is.
-
donceleger8
őstag
Nekem a 3,5" tökéletesen megfelel, nagyobb semmiképpen sem kellene.
Változtatható méretű kijelző az eleve nagyobb méretű telefont igényelne, még nagyobbat mint a Note.
Filmet nézni telefonon nem fogok, noha van rajta több is, de összekötve a tévén nézem. Játszani meg jó a 3,5" is, de nyilván mindenkinek mások az igényei. -
Pl telefon funkcióban maradna a 3,5" viszont ha videózni, játszani akarok rajta, akkor lehetne növelni 5-6"-ig is akár!
Álmodik a nyomor
Erre azért még várni kell egy kicsit, mondjuk egy évtizedet minimum
(#48) Black Dragon
Ilyeneket lehet rajzolgatni, de keretre mindenképpen szükség van különben ujjal átnyúláskor a tenyeredet is érzékleni fogja.
-
gzbotii
nagyúr
Amikor kijott egy par Noki model neztem, h miet kell lent meg fent 2cm ures hely..
Meg kesobb lattam az applenel is (marmint akkor tunt fel) Utanna olvastam, es allitolag azert ert igy szimetrikus, meg esztetikus (kell lentre a Home gomb ugye)
Az alma ad mindere, de sokszor van annak hatranya.Amugy neked milyen telefonod van 4"?
(#37) Black Dragon : szerintem Steve terveit kovetve meg i5 sem lesz nagyobb meretu kijelzovel
-
Black Dragon
addikt
Ezzel én is így vagyok, maximum 4 col, de afölött már szerintem ülni benne kényelmetlen. Nyilván játékra, és egyéb tapizásra nagy élményt nyújt a 4 col feletti telefonok, de hordani már neccesebb. Szerintem az apple is realizálta a helyzetet, hogy hol kezdődik a tablet, és meddig mehet el egy telefon, és szinte biztos is vagyok benne, hogy 4 colos lesz az i5, fölötte biztosan nem. Nyilván ez sok embernek nem jön be, de azoknak ugye pont itt vannak az ilyen telefonok...
-
gzbotii
nagyúr
Hat nekem volt HD7-em. 4,3". 2 het es elegem lett belolle. Rovid gatyoba vagy szukebb farmerbe mar kenyelmetlen volt ullni ha a zsebembe volt. Omnia meg a 4" elmegy kategoria de en jobb szeretnek valamit 3,5"
Pl ha apple kihasznalna azt a sok helyet lent meg fent
Amugy ebbol a szempontbol a Defy-om volt tokeletes. Csak neki mas hibai voltak
-
gzbotii
nagyúr
Evel teljes mertekben eggyetrtek. Emberek, 2012 van. Egy telefon egy hasznalt auto araval vetekszik meg sok notit is meg lehetne venni egy csucstelefon arabol. Ami ugye mas teszta..
Es akkor arra hajtanak, hogy bat a menu meg youtube ne szaggason mind nagyi a tesztatMeg aztan ha egy telefon csucskategorias akkor 4,3< kell egyen a kijelzoje. De miert is?
Annyit tisztelek az almaba, h az i4s-t is kitoltak es nem raktak ra 5" kijezot.(#30) Dany007: azt nem is neztem, h el van-e, nincs-e, osszinten. Amugy mellesleg sem jonnek be, meg arcab sem szepel - de persze, izlesek es pofonok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hobby elektronika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Autós topik
- PlayStation 5
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged