- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Black Dragon #86 üzenetére
En a kortarsaimbol meg az iseretsegi korombol kiindulva 16(se) mondanak neki.
De ugye van aki 14 evesen nez ugy ki mind mas 22..emberfuggo. De o akkor is 15nek latszik -
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Black Dragon #48 üzenetére
Az elso linkelt az talan valoszinubb lehet, de nekem megis nem passzol a termekvonalba
Amugy meg MA is volt video, h itt az i5, olvastam a cikket csak nem tudtam megnezni a videot, varosabn voltam. Mire hazaertem meg mar ki volt irva, h csak kamuDany007: Hat szerintem is, a 4" lehet idealis, de ez nagyon ember fuggo. En is hajszoltam a nagy kijelzot az Xperia X10 Mini 2,55" utan aztan meg a HD7 bevagta az ajtot.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Black Dragon #41 üzenetére
En is orulnek annak, ha none a kijelzo merete de ugy, h a keszuleke ne
Volna ott hely, hova
(#42) Dany007: irtad, h neked a 4"az optimalis, azert gondoltam, h valami ilyen keszulek
-
gzbotii
nagyúr
Amikor kijott egy par Noki model neztem, h miet kell lent meg fent 2cm ures hely..
Meg kesobb lattam az applenel is (marmint akkor tunt fel) Utanna olvastam, es allitolag azert ert igy szimetrikus, meg esztetikus (kell lentre a Home gomb ugye)
Az alma ad mindere, de sokszor van annak hatranya.Amugy neked milyen telefonod van 4"?
(#37) Black Dragon : szerintem Steve terveit kovetve meg i5 sem lesz nagyobb meretu kijelzovel
-
gzbotii
nagyúr
Hat nekem volt HD7-em. 4,3". 2 het es elegem lett belolle. Rovid gatyoba vagy szukebb farmerbe mar kenyelmetlen volt ullni ha a zsebembe volt. Omnia meg a 4" elmegy kategoria de en jobb szeretnek valamit 3,5"
Pl ha apple kihasznalna azt a sok helyet lent meg fent
Amugy ebbol a szempontbol a Defy-om volt tokeletes. Csak neki mas hibai voltak
-
gzbotii
nagyúr
Evel teljes mertekben eggyetrtek. Emberek, 2012 van. Egy telefon egy hasznalt auto araval vetekszik meg sok notit is meg lehetne venni egy csucstelefon arabol. Ami ugye mas teszta..
Es akkor arra hajtanak, hogy bat a menu meg youtube ne szaggason mind nagyi a tesztatMeg aztan ha egy telefon csucskategorias akkor 4,3< kell egyen a kijelzoje. De miert is?
Annyit tisztelek az almaba, h az i4s-t is kitoltak es nem raktak ra 5" kijezot.(#30) Dany007: azt nem is neztem, h el van-e, nincs-e, osszinten. Amugy mellesleg sem jonnek be, meg arcab sem szepel - de persze, izlesek es pofonok
-
gzbotii
nagyúr
Miert nem kepesek normalis kinezetu csajokkal reklamoztatni a telefonokat? Ertem en, h ne legyen tul szep mert akkor elvonja a figyelmet (tanultam/tanulok PR-t) de akkor is.. Ha meg epp ellenkezoje akkor az ember figyelmet megint elvonja - nallam tobbnyire ez az utobb.
Szerk.: latom, masok is latjak ugy, ezek nem tul jo csajok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Ingatlanos topic!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest