- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Magisk
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
A valós felhasználástól még nagyon messze van.
Szerintem 94-ben se tudtad volna elképzelni, hogy az utcán sétálsz miközben youtube-ról nézel / hallgatsz videót egy ~ 12 centis készüléken, közvetlenül a netről.Kb ez is annyira neccesnek néz ki ha a most meglévő technológiával próbálod magyarázni műszakilag azt ami majd csak 10-15 év múlva lesz.
-
Dany007
veterán
Szerintem is. De akkoris ez a jövő. Az irány most is az, hogy a lehető legtöbb eszközt egyesítsük egyetlen egy mobil eszközben.
De amíg szükség van külön PC-re, Laptopra, Mobiltelefonra, Tabletre addig ez nem fog menni.
Viszont ahogy fejlődik a technika a teljesítmény már egyre kevésbé lesz fontos, hiszen egy telefonnak is (lásd cikk 4 magos cpu sokmagos gpu) van már elegendő ereje.
Az egyetlen különbség a kijelzőméret.Amúgy van már prototípus kitekercselhető színes e-inkes mobilkijelzőre!
Talán itt is volt róla egy cikk. Tehát az ötlet nem csak engem érdekel és vannak kézzel fogható eredményei a dolognak, de még gyerekcipőben.
-
Dany007
veterán
Így van. De nem is a kijelzővel van gond, hanem a mobilitással.
Ha a kijelzőméret változtatható lenne akkor senkinek se lenne vele problémája.
Pl telefon funkcióban maradna a 3,5" viszont ha videózni, játszani akarok rajta, akkor lehetne növelni 5-6"-ig is akár!@gzbotii:
Érzésre úgy gondolom, hogy az lenne az optimális
A következő telefonom v.színűleg iPhone lesz egyszer... És ezért reménykedem a 4,0-ban. Bár őszintén az se gond ha marad a 3,5. Filmet úgysem telefonon nézek. Játszani is csak unalomból szoktam telefonon. Igazi élményt 40-42" fölött adna
(ahhoz meg jólesz a TV otthon)
-
Dany007
veterán
Én maradok a 4,0-nál. Több nem kéne. Az Apple 3,5-ös kijelzője tetszetős. Úgy érzem, egy piciként még lehetne nagyobb. Igen, főleg ha kitudnák használni a fennmaradó helyet is
Az lenne ám csak az ideális! Végülis így lehetne 4,0 közeli kijelzős telefont készíteni, azonos külméret mellett.
-
Dany007
veterán
Igen, az almában jó, hogy tartotta a méretet. Bár szerintem 4,0-ig mehetne az is. Tovább nem.
De ők később se fogják megemelni a kijelzőméretet, hiszen nem tabletet árulnak. Telefonnak meg egy 5+ colos tespi már nem túl elegáns, esztétikus. Elég furán nézhet ki az ember mikor mondjuk egy étteremben, utcán, buszon egy ilyen 5 colos monstrummal a fülén beszélget. Apple-nél meg fontos az elegancia, az esztétikum. 7 coltól már vannak tabletek. Minek emeljen 4 fölé? Így is eléggé összemosott a két kategória
Persze azért még a 4- ben reménykedem. Azt még eltudnám viselni. -
Dany007
veterán
válasz
FragMaster #6 üzenetére
Néztem, de továbbra is röhejnek tartom, hogy a telefonbemutatók / teljesítmény tesztek első fele arról szól, hogy milyen szép akadás mentesen fut a menürendszer...
(abszurd, ilyen szinten már minimum, hogy akadásmentes a menü, nem is lehet kérdés. inkább az lenne releváns teszt, hogy hogy fut a Crysis 2 720p-ben a telefonon)
-
Dany007
veterán
Hű ez brutálisan hangzik!
Kár, hogy ilyen batárnagy tepsi az egész. Ez már 12cm átmérőben. Nagyobb a kijelzője, mint úgy kompletten az egész mostani (lg optimus one) telefonom. Na nem mondom, hogy az nagy, mert csak 3,2-es.
Egy 4,0-sal még kiegyeznék. De ez már batárnagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest