Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
A két szélsőség. Mondjuk az X10 Mini még kisebb lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jooker82: Galaxy Nexus csalóka ám, nincsenek alul gombok így nem rémisztő a 4.65". Viszont azt nézem, hogy 16:9-ben annyira nem is vészes még a 4.7". Használhatónak tűnik, kb. Galaxy S II méret lehet.
A 16:10-nél sokkal rosszabb a helyzet, nagyon széles lenne már. Sensation XL és Titan egy vicc, rohadt nagyok már. -
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Nekem inkább az jön le, hogy működik a Samsung marketing. Oké, hogy vannak Cyberpunk-hoz hasonló emberek, akik tényleg igényelnek ekkora méretet, speciális igények, stb.
De többen vannak azok, akik megvennének egy 10.1"-es telefont is, ha a Samsung csinálna, vagy átnevezné a Tab-ot Note 10.1-re.
Főleg Ázsiában vannak néha érdekes emberek. -
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Azért egy farmer zsebbe nehezen tuszkolod be, én meg nyár kivételével mindig farmerben járok. Pláne tokkal nem, ilyen drága cuccok mellé meg illik venni, én szoktam is, de az még növeli a méretet. Télen kabát belsőzsebbel megoldott, de így hogy jön a tavasz én nem tudnék hova tenni egy Note-ot.
-
keIdor
titán
Azért kíváncsi leszek rá, nem nagyon bízom az LG-ben a tavalyi év után, de ki tudja, talán észrevették a hibákat is most tesznek ellene.
Várjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)