Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
A két szélsőség. Mondjuk az X10 Mini még kisebb lenne.
jooker82: Galaxy Nexus csalóka ám, nincsenek alul gombok így nem rémisztő a 4.65". Viszont azt nézem, hogy 16:9-ben annyira nem is vészes még a 4.7". Használhatónak tűnik, kb. Galaxy S II méret lehet.
A 16:10-nél sokkal rosszabb a helyzet, nagyon széles lenne már. Sensation XL és Titan egy vicc, rohadt nagyok már. -
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Nekem inkább az jön le, hogy működik a Samsung marketing. Oké, hogy vannak Cyberpunk-hoz hasonló emberek, akik tényleg igényelnek ekkora méretet, speciális igények, stb.
De többen vannak azok, akik megvennének egy 10.1"-es telefont is, ha a Samsung csinálna, vagy átnevezné a Tab-ot Note 10.1-re.
Főleg Ázsiában vannak néha érdekes emberek. -
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #97 üzenetére
Azért egy farmer zsebbe nehezen tuszkolod be, én meg nyár kivételével mindig farmerben járok. Pláne tokkal nem, ilyen drága cuccok mellé meg illik venni, én szoktam is, de az még növeli a méretet. Télen kabát belsőzsebbel megoldott, de így hogy jön a tavasz én nem tudnék hova tenni egy Note-ot.
-
keIdor
titán
Azért kíváncsi leszek rá, nem nagyon bízom az LG-ben a tavalyi év után, de ki tudja, talán észrevették a hibákat is most tesznek ellene.
Várjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen házat vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest