Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
Erre hoztam fel, hogy Koreában a csúcskategóriás LTE telefonok piacán 66%-os részesedése van a Galaxy Note-nak. Tehát aki LTE telefont akart venni, azok közül háromból minden második a Note-ot választotta. Ebből nekem nem jön az le, hogy a többségnek túl nagy a készülék.
-
Black Dragon
addikt
-
Dany007
veterán
Én maradok a 4,0-nál. Több nem kéne. Az Apple 3,5-ös kijelzője tetszetős. Úgy érzem, egy piciként még lehetne nagyobb. Igen, főleg ha kitudnák használni a fennmaradó helyet is
Az lenne ám csak az ideális! Végülis így lehetne 4,0 közeli kijelzős telefont készíteni, azonos külméret mellett. -
Dany007
veterán
Igen, az almában jó, hogy tartotta a méretet. Bár szerintem 4,0-ig mehetne az is. Tovább nem.
De ők később se fogják megemelni a kijelzőméretet, hiszen nem tabletet árulnak. Telefonnak meg egy 5+ colos tespi már nem túl elegáns, esztétikus. Elég furán nézhet ki az ember mikor mondjuk egy étteremben, utcán, buszon egy ilyen 5 colos monstrummal a fülén beszélget. Apple-nél meg fontos az elegancia, az esztétikum. 7 coltól már vannak tabletek. Minek emeljen 4 fölé? Így is eléggé összemosott a két kategória
Persze azért még a 4- ben reménykedem. Azt még eltudnám viselni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)