- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iGO Primo
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre hoztam fel, hogy Koreában a csúcskategóriás LTE telefonok piacán 66%-os részesedése van a Galaxy Note-nak. Tehát aki LTE telefont akart venni, azok közül háromból minden második a Note-ot választotta. Ebből nekem nem jön az le, hogy a többségnek túl nagy a készülék.
-
Black Dragon
addikt
-
Dany007
veterán
Én maradok a 4,0-nál. Több nem kéne. Az Apple 3,5-ös kijelzője tetszetős. Úgy érzem, egy piciként még lehetne nagyobb. Igen, főleg ha kitudnák használni a fennmaradó helyet is
Az lenne ám csak az ideális! Végülis így lehetne 4,0 közeli kijelzős telefont készíteni, azonos külméret mellett.
-
Dany007
veterán
Igen, az almában jó, hogy tartotta a méretet. Bár szerintem 4,0-ig mehetne az is. Tovább nem.
De ők később se fogják megemelni a kijelzőméretet, hiszen nem tabletet árulnak. Telefonnak meg egy 5+ colos tespi már nem túl elegáns, esztétikus. Elég furán nézhet ki az ember mikor mondjuk egy étteremben, utcán, buszon egy ilyen 5 colos monstrummal a fülén beszélget. Apple-nél meg fontos az elegancia, az esztétikum. 7 coltól már vannak tabletek. Minek emeljen 4 fölé? Így is eléggé összemosott a két kategória
Persze azért még a 4- ben reménykedem. Azt még eltudnám viselni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest