- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nekem inkább az jön le, hogy működik a Samsung marketing. Oké, hogy vannak Cyberpunk-hoz hasonló emberek, akik tényleg igényelnek ekkora méretet, speciális igények, stb.
De többen vannak azok, akik megvennének egy 10.1"-es telefont is, ha a Samsung csinálna, vagy átnevezné a Tab-ot Note 10.1-re.
Főleg Ázsiában vannak néha érdekes emberek. -
feliks
senior tag
Atrix: Nemnagyon elérhető magyarországon, illetve a support miatt nem mernék venni (Majdnem benéztem annó egy XT720-szal, azóta óvatosa vagyok a moto-val kapcsolatban..)
Meizu MX: kb teljesen elérhetetlen..
Alapvetően nem azért vagyok morcos, mert vannak tepsinyi telefonok, hanem mert nincsenek/mo-n nem elérhetőek normális méretű csúcstelefonok..
-
feliks
senior tag
"Ott az iPhone, ami 5 éve elérhető, nem értem mi a gond."
Viccelsz? Végig Androidos rendszerű telefonokról volt szó.. Mondj már nekem egy kétmagos, ICS-re frissíthető, 1Gb rammal rendelkező telefont, ami kissebb mint 4.3''.. naugye hogy nem tudsz..Mellesleg az iPhone nem 4'', hanem 3,5''.."Augusztus óta lehet kapni SGSII belsővel szerelt, de kisebb méretű telefont (Galaxy R), mégis kutyának se kell."
ugyanakkora az is, csak abban tegra2 van az Exynos/mali400 helyett, és rosszabb a kamerája.
Majd a Galaxy S Advance jön valamikor 4''-os mérettel, de az is még a jövő zenéje.. -
gzbotii
nagyúr
-
Dany007
veterán
A valós felhasználástól még nagyon messze van.
Szerintem 94-ben se tudtad volna elképzelni, hogy az utcán sétálsz miközben youtube-ról nézel / hallgatsz videót egy ~ 12 centis készüléken, közvetlenül a netről.Kb ez is annyira neccesnek néz ki ha a most meglévő technológiával próbálod magyarázni műszakilag azt ami majd csak 10-15 év múlva lesz.
-
Dany007
veterán
Szerintem is. De akkoris ez a jövő. Az irány most is az, hogy a lehető legtöbb eszközt egyesítsük egyetlen egy mobil eszközben.
De amíg szükség van külön PC-re, Laptopra, Mobiltelefonra, Tabletre addig ez nem fog menni.
Viszont ahogy fejlődik a technika a teljesítmény már egyre kevésbé lesz fontos, hiszen egy telefonnak is (lásd cikk 4 magos cpu sokmagos gpu) van már elegendő ereje.
Az egyetlen különbség a kijelzőméret.Amúgy van már prototípus kitekercselhető színes e-inkes mobilkijelzőre!
Talán itt is volt róla egy cikk. Tehát az ötlet nem csak engem érdekel és vannak kézzel fogható eredményei a dolognak, de még gyerekcipőben.
-
Dany007
veterán
Így van. De nem is a kijelzővel van gond, hanem a mobilitással.
Ha a kijelzőméret változtatható lenne akkor senkinek se lenne vele problémája.
Pl telefon funkcióban maradna a 3,5" viszont ha videózni, játszani akarok rajta, akkor lehetne növelni 5-6"-ig is akár!@gzbotii:
Érzésre úgy gondolom, hogy az lenne az optimális
A következő telefonom v.színűleg iPhone lesz egyszer... És ezért reménykedem a 4,0-ban. Bár őszintén az se gond ha marad a 3,5. Filmet úgysem telefonon nézek. Játszani is csak unalomból szoktam telefonon. Igazi élményt 40-42" fölött adna
(ahhoz meg jólesz a TV otthon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest