- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
válasz
Cyberpunk #16 üzenetére
Felteszem te főleg böngészel és filmet nézel rajta.. Ha így lenne, én sem tartanám furcsa jószágnak a Note-ot..
(nekem csak egy hálózattesztelésre alkalmas kütyü kell(és mivel androidra van jósok ilyen app, elég egyértelmű, hogy droid kell), telefonálás, sms (ami 4'' alatt pocsék, kivéve iPhoneon, bár nem értem miért ütök azon kevesebbet félre, de ez van) néha egy 10-30 perc net valami fontos infó megszerzéséhez, email, facebook, fotózás. Ehhez meg inkább hátrány, hogy nehéz elővenni zsebből egy note-ot..
Én jobbszeretem a telefont egykézzel kezelni, ahhoz meg ez a kényelmes maximum, és az sgs2 a már nem kényemles, de kezelhető maximum
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest