Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
válasz
Cyberpunk #16 üzenetére
Felteszem te főleg böngészel és filmet nézel rajta.. Ha így lenne, én sem tartanám furcsa jószágnak a Note-ot..
(nekem csak egy hálózattesztelésre alkalmas kütyü kell(és mivel androidra van jósok ilyen app, elég egyértelmű, hogy droid kell), telefonálás, sms (ami 4'' alatt pocsék, kivéve iPhoneon, bár nem értem miért ütök azon kevesebbet félre, de ez van) néha egy 10-30 perc net valami fontos infó megszerzéséhez, email, facebook, fotózás. Ehhez meg inkább hátrány, hogy nehéz elővenni zsebből egy note-ot..
Én jobbszeretem a telefont egykézzel kezelni, ahhoz meg ez a kényelmes maximum, és az sgs2 a már nem kényemles, de kezelhető maximum
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest