- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre hoztam fel, hogy Koreában a csúcskategóriás LTE telefonok piacán 66%-os részesedése van a Galaxy Note-nak. Tehát aki LTE telefont akart venni, azok közül háromból minden második a Note-ot választotta. Ebből nekem nem jön az le, hogy a többségnek túl nagy a készülék.
-
És rohadtul utálják, hogy ilyen idióta, villogó kütyüket kell mutogatni a kamerába.
-
#2 Mégis sokakat a tavalyi modellektől is visszatartott a méretük, noha a teljesítményüket és a tudásukat a kütyüknek nagyon is szerették volna. Sajnos manapság normális méretű telefon csúcshardverrel, csúcstelefonhoz járó supporttal, legfrissebb OS-sel nem lehet kapni.
Ott az iPhone, ami 5 éve elérhető, nem értem mi a gond. Komolyan gondolod, hogy valaki azért nem vett okostelefont, mert nem talált megfelelő méretet??? Nonszensz.
#3, Az, hogy SGS2-ből sokat adtak el, csak annyit jelent, hogy valakiknek megérte a kompromisszumot, nem feltétlenül azt, hogy örül a kijelző-növekedésnek..
Augusztus óta lehet kapni SGSII belsővel szerelt, de kisebb méretű telefont (Galaxy R), mégis kutyának se kell.
-
Nem azt mondtam, hogy ilyen nem lesz, mert szerintem is ez az irány, hanem azt, hogy erre még kb egy évtizedet várni kell. :
Álmodik a nyomor Erre azért még várni kell egy kicsit, mondjuk egy évtizedet minimumViszont ezt az évtizedet is át kell hidalni a ma kapható kütyükkel.
(#62) Segal Dél-Koreában az eladott LTE készülékek 67%-a Galaxy Note, ami 700k darabot jelent.
-
Az e-ink frissítési sebessége maximum könyvolvasásra alkalmas, tableten megőrülnél tőle. De most egy pillanatra tekintsünk el az e-inktől, mert tulajdonképpen amoledből is lehetne kitekerhetőt gyártani.
Miért nem gyártanak? Mert a kitekerhető kijelző is maximum érdekességnek jó, használhatósága zérus. Ha tekerhető, akkor nem merev.
Ha nem merev, akkor nem használhatod
- utcán
- vonaton
- metrón
- autóban
Ellenben használhatod sok olyan helyen, ahol egy normál merev kijelzőt jobban használhatsz:
- otthon
- irodábanMásik variáció, hogy adunk a szarnak egy pofont, és viszünk magunkkal egy deszkát, amin kitekergethetnénk ezt a kijelzőt. Így nem elég, hogy több bajunk van, de az egész hóbelebanc nagyobb helyet foglal, és nehezebb is.
-
Pl telefon funkcióban maradna a 3,5" viszont ha videózni, játszani akarok rajta, akkor lehetne növelni 5-6"-ig is akár!
Álmodik a nyomor
Erre azért még várni kell egy kicsit, mondjuk egy évtizedet minimum
(#48) Black Dragon
Ilyeneket lehet rajzolgatni, de keretre mindenképpen szükség van különben ujjal átnyúláskor a tenyeredet is érzékleni fogja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest