-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
telefon6310
tag
Nekem is 4-5 óra az üzemidő. Persze ez a tényleges használatot jelenti, böngészést, filmnézést, folyamatosan bekapcsolt wifivel. Én sem értem, hogyan jön ki egyeseknek a lényegesen hosszabb üzemidő. Lehet azt is beleszámolják, amikor kikapcsolják vagy leteszik alvó módba?
Valóban, ez nem egy iPad, ami tényleg elmegy 10 órákat. De nem is kerül annyiba...
-
pcnet
addikt
Factory reset (menüből) törli a beállításokat, telepített programokat és a belső tárolót is. Így nem marad semmi adatod a tableten. De alapvetően szerintem is szükség van a recoveryre. Főleg ha mókol is az ember. Na meg az ilyen boot animációnál megakadástra is recovery a megoldás.
-
RoundRobin
aktív tag
"Igenis kell a recovery minden tulajnak, "
Erre vonatkozoan legyszives mutass nekem bizonyitekot. Mert ha jol emlekszem, te magad sem tesztelted a recovery megletet a tabod frissitese elott, csak utana. Tehat update elott vagy megvolt, vagy nem, viszont update utan mar biztos, hogy nem volt meg.
Az viszont bizonyos, hogy a frissites tartalmazza a reco image-at.Azt sem latom be, hogy miert kellene frissiteni egy egyebkent jol mukodo keszuleket, kivalt egy olyan javitocsomaggal, amirol erdemi informacioink lenyegeben nincsenek. Gondolok itt arra, hogy nem tudni, mit valtoztat es hogyan. A frissebb szoftver nem jelent feltetlenul jobbat is.
-
szalaiz
csendes tag
chas = cashe, bár én inkább a cache-t használom... (magyarul gyorsítótár: Mi az a cache?)
Én csak kapkodom a fejem, hogy egyesek milyen bátran belvágnak root-olásba alapismeretek nélkül.
-
Nuenue
csendes tag
Nem az Android nem ismeri fel hanem szerintem az x86 miatt ezen a tabon csak a FAT32 formázás lesz ok.
Én próbáltam a link2sd-vel az ext3-at -másodlagos partícióként - de azt nem tudta "bemountolni". Ezután jött a FAT32 format azt vitte simán.
Ez abból a szempontból lehet csak hátrány, hogy:
A link2sd pár hónapja kiadott egy frissítést miszerint a fizetős verziónál (nem vészes összeg) már az appoknak azt a részét is tudja linkelni a progi az sd kártyára amit eddig nem tudott, (azaz gyakorlatilag az egész app megy az sd-re) de ez a feature csak az ext2-3-4 filerendszernél megy. FAT32/ingyen verzió alatt meg kell elégedni a -app függően változó- 60-95% sd-kártya linkeléssel. -
Scoobyka
addikt
Asszony megy visszavinni vmi ajandekot, en ilyenkor ha lehet mar kerulom az aruhazat.
Olyan ritkan alhatok rendesen,hogy en inkabb alszok,meg ha szeretnek akkor sem kene erte kapkodni szerencsere
Rasky:sztem Debrecenbe nezd ha tokmindegy. A monostori aruhazban nem ment nagyon.
-
Scoobyka
addikt
Ezert irtam le,hogy ez nem tamogatja a low energy-t.
Az iphone 4s is BT 4.0-as megse tamogatja a low energy-t es abban meg jobb chip is van,mert jobbat tudnak belerakni,szoval igen biztos vagyok benne.
Vermilion69: nem lehet kozolni semmit,sot miota porog a topik meg kevesebb info mehet barhova. Mar a google-be beirva is kidobja a forumot,igy nem lennek sajat magam ellensege.
syler123: de gyengebb...mas a felepites is. A snapi erosebb talan minden tekintetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest