Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
pendre54 #168 üzenetére
Nem tudom mitől biztonságosabb a 10 eurós szállítás, abból is ki lehet felejteni valamit. A felár annak köszönhető, hogy prémium csomagküldő céggel küldik, akik sokkal gyorsabbak (és nem várnak a gyűjtőfuvarokra, hanem időre teljesítenek). De ugyanúgy Béla 1 fogja becsomagolni a raktárban, Béla 2 fogja begyűjteni, Béla 3 szortírozni az elosztóban, Béla 4 pedig kikézbesíteni. A Bélák pedig akkor is Bélák ha a UPS-nél dolgoznak a fene tudja melyik random másik cég helyett.
Csak a supportban lehet bízni, hogy jófej módon reagálják majd le.
-
LordNerve
csendes tag
A legelső screen a nyelvválasztó, mint a legtöbb androidos telefon esetében. Szerintem ezzel mindenki meg tud birkózni.
Az itthoni szervizelést egyenlőre felejtsd el. Az OnePlus senkinek se ad el alkatrészt, tehát ha nem a hivatalos szervíz javítja az csak utángyártott alkatrészekkel teszi ami mondjuk például egy kijelző esetben katasztrofális lehet.
A gyári szervíz viszont baromi kényelmes, profi és egyáltalán nem drága.
Garanciális időn belül meg a segged is kinyalják. Akkumulátor pl ingyen cserélik akár egy héttel a garancia lejárta előtt is ha reklamálsz, hogy már nem az igazi. De cserélnek kijelzőt is, ha rossz fényerőre panaszkodsz, vagy alaplapot ha random újraindulásokra.
Én most kaptam új kijelzőt, usb portot, aksit és teljes készülékházat ingyen az egy hónap múlva 2 éves telefononra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Méltó folytatást kapott az utóbbi idők legjobb ár/érték arányú Never Settle mobilja.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
- iPhone SE 2020 64GB, 100% akkumulátorral, 12 hónap garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest