- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Sziasztok nálatok nem dobálja el a Bluetooth-ot kspcsolatokat? Az órámat vettem észre ,ez is az uccsó nagy frissítés óta van.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
Sziasztok másnál nem vacakol az oldalsó némító gomb? Van h nrm megy át csengetésre,rezgésre kb mindig pedig szinte nem is használtam a gombot mert mióta meg vsn az órám rezeg a teló meg néma.Lehet ez szoftveres bug?
-
Bass
addikt
Sziasztok
Ez a teló sosem fogja az Android 13-at megkapni?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
válasz Csápájev #1284 üzenetére
Szerintem egyforma. Annyi h vagy én vagyok balfék vagy az asszonyéba jobb a selfie kamera. A töltése mind kettőnek ugyan olyan gyors,ő hamarabb kapta meg az android 12-t.Nordba gyorsabb a soc elvileg. Szerintem bármelyik veszed nem fogod megbánni
-
Bass
addikt
válasz Capricornhun #1195 üzenetére
Szia nekem is volt nokia 7 plus azzal sem volt gond de ezzel sincs max amit írtak felül h a szoftver támogatás kb nulla pedig ezért esett a választásom erre az s10+ után ami 3 évesen is bőszen kapta a frissítéseket. De iphone-t én sem vennék sem az ára sem a tudása miatt nem,én használtam ios-t de a droid összes hibája ellenére többre tartom ezt a rendszert. A helyedben vagy samsung vagy Pixel fronton nézelődnék. Egyébként érdekes hogy feleségemnek Realme gt masterja vsn snapdragonnal és a drpid 12-t 7s hónapokkal előbb megkapta és azóta is több update jött neki és nem csak bizt.frissités. Nem lehet h itt az Mtk proci miatt lassúak a frissitések?
-
Bass
addikt
Sziasztok android 12-nél a kijelző minden mellette történő apró koppintásra/rezgésre felébred,ki lehet ezt valahol kapcsolni? Köszönöm
-
Bass
addikt
Sziasztok frissitettem én is minden faxa csak a self-et bem oehet valahova átrakni,idegesít h a jobb felső sarokból jön elő
-
Bass
addikt
válasz Csápájev #979 üzenetére
Jó az is nagyon stabil,gyors teló,de ő már rég megkapta a droid 12-t és több más frissítést is (gondolom ez is számít) Én csak azért vettem ezt mert ki akartam próbálni egy oneplust de simán meglennék a gt masterral is.
-
Bass
addikt
Sziasztok van műgödő nem szaggató gcam erre a telóra? A másik hogy biztonsági vagy főverziós feissítések milyen sűrűn jönnek? Februári az utolsó.
-
Bass
addikt
válasz pitiless #843 üzenetére
Suzukival nem próbáltam,Rönyó,Kia, Hyundai meg volt egyiknél sem volt gond de hogy milyen gyártmányú cuccok vannak bennük nemtom. Mtk pricitól féltem én is (régi szép emlékek 😁) de meglepödtem h a wifihez,BT egységekhez mennyivel gyorsabban és probléma mentesen kapcsolódik. 5 g hálózatot nemtom eddig nem láttam h lett volna (Pécs főleg és telenor)
-
Bass
addikt
Miért az? Nálam minden megy flottul,AA is pöpec (gondolom ha probléma van akkor a fejegységeknél lehet valami ) a gmail volt egyedül ami nem frissített a háttérben de nem a teló beállitása volt a ludas hanem a gmai-ben kellett beállítani a szinkronizálást. Nekem ennyi pénzért kellemes csalódás minden téren (s10+ volt az előd). talán a frissitések hiánya zavaró kicsit se bizti frissités se droid 12 de gondolom előbb utobb megérkezik.Nálad mi az a sok hiba amiért ennyire nem szereted?
-
Bass
addikt
Még egy 😀 A google személyi asszisztenst ki lehet valahogy kapcsolni illetve a gesztus vezérlés nem lehet beállítani úgy mint ha alsó gombok lennének gombok nélkül? Köszönöm
-
Bass
addikt
Sziasztok
Ez a telefon mellett döntöttem és ma át is vettem Lenne pár kérdésem. Van olyan powerbank hozzá amit tudok gyorsan tölteni a oneplus töltőjével? Sejtem ,hogy esélytelen de samsung biztonsági menésvel nem lehet összehozni?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
válasz pitiless #776 üzenetére
Huh őszintén nem is tudom mik ezek amiket írsz 😁 Nekem a fontos h legyen stabil a szoftver,wifi,gps jétszani nem játszom max a gyerek puzzle-t tol rajta 😁 Igazából ha tud olyan lenni mint az s10+-m nekem már jó mert ezt nagyon szeretem a mai napig de kipróbálnék valami újat.
-
Bass
addikt
Sziasztok keresem az s10+ utódját és nézegetem ezt a telót de rossz emlékeim vannak az mtk procikról viszont csábít hogy kipróbáljak valami új telefont,stabil készülék? Szoftveresen megbízható? Frissités,főverziókkal mi a helyzet. Hallottam sok jót a oneplus-ról de nem ismerem és túl sok dolgot nem is találok eóluk a neten(user error lehet gondolom😁)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest