Hirdetés
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draun01
tag
Leendo vasarloknak ajanlom: long term review gsmarenan
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
[link] én ebből rendeltem be hármat.
-
juve600
nagyúr
találtam egy jónak tűnő tokot
[link] -
pitiless
senior tag
Egyrészt ezért sem adtam el a Nord 2-őt a p*csába, hogy ha esetleg szivatna a másik... De most jobban szivat a Nord 2
. Így most orrolok a OnePlusra, pedig a 7T Pro nagyon jó (volt). Még picit bizakodom benne, hogy kijavítják és kiszolgálja majd az idejét. Ha más nem, megy a feleségemnek.
-
pitiless
senior tag
Benne volt a pakliban, de nem láttam belőle itthon 8 GB-os verziót. Így maradt a Mi 11 Lite 5G SD780-al. Ami a félelmeim ellenére meglepően jó lett (mármint a xiaomi rendszere). Egyedül ez a telefonálás utáni nincs hang bosszant, de állítólag MIUI 13 alatt már jó. Meglátjuk.
Volt Samsungom is, A5 2017, nagyon szerettem, most anyósomnál van. Tavaly januárig kapott frissítést.
-
pitiless
senior tag
válasz
Linkin1994 #674 üzenetére
Nem mondom, hogy frissítenek, mert valami A.08-al kaptam meg a telefont, most meg A.16 van rajta. De egyrészt voltak ordas hibák, amiket javítani kellett, de azért lehet látni a fejlődést is, gyakorlatilag az AA az egyetlen nagyon zavaró dolog, amit még nem tudtak megkalapálni. Ehhez képest a 7T Pro (most a felegésem nyúzza) maga a tökéletesség volt.
-
batai15
félisten
válasz
pitiless #675 üzenetére
Talán ezek miatt egy a52 ideálisabb lenne neked. Kevesebb tudás némileg de ezekkel ott biztosan nincs gond. Tetszik a készülék de ha a oneplus is csalódás lesz support szempontból akkor marad a Samsung . Ott max gyengébb hardvert kapsz hasonló áron , bár a52 mindenütt eléggé Best Buy cucc.
-
pitiless
senior tag
Most két telefonom van (ha az öregeket nem számoljuk
), egy Nord 2 és egy Mi 11 Lite 5G. A Mi 11 Lite-ot hirtelen felindulásból vettem, amikor már sokadjára szivatott meg a Nord 2 a vowifivel, az Android Autoval, a bluetooth kapcsolódási problémákkal, meg hogy nem szinkronizált a gmail. Ekkor kb. 2 hónapos sem volt a Nord 2. Most az AA probléma még mindig fenn áll, a cukormérő szinkronizálást elengedtem. Viszont a Mi 11 is szivat AA-val, ott hívás után a hang átirányítódik a telefonra (waze, yt music) és nem az autó audiórendszerén szól. Ezzel kb. ennyi bajom volt, most nem tudom melyikre várjam jobban az Android 12-őt.
-
pitiless
senior tag
Jön a Nord 2T, Dimensity 1300-al és ~80W-os gyorstöltéssel. Bár a meglévő telefonok bugmentesítésében lennének ilyen lelkesek...
-
pitiless
senior tag
Az Android Auto még mindig katasztrófa. Gondoltam, hogy mivel stabilnak tűnik a VoWifi, a gmail is szinkronizál rendesen, talán együtt tudok élni a hibaüzenettel, ami az AA-hoz való csatlakozkáskor van. Majdnem. Ma épp kellett volna a navi, de nagyon, erre se a telefon, sem pedig a fejegység újraindítása után sem sikerült kapcsolódni. Remélem azért az A12-vel ez meg fog oldódni...
-
juve600
nagyúr
na ,belaktam a telót, tetszik,gyors,meg gyorsabb
NORD CE-hez képest is........
több infó majd később,nyilván használni kell ........egy dolgot nem találok benne:
-navigációs gombokat használok és a középsővel szoktam lezárni a telót,de itt a Google segéd jön be ha hosszan nyomom és nem találom hogy hol tudnám átállítani -
-
juve600
nagyúr
ma én is csatlakozom egy OnePlus Nord 2 5G 128GB Blue Haze telóval
Nord CE-t fog váltani
azt néztem hogya kameraszenzor ua mint a Xiaomi Mi12-ben -
batai15
félisten
Gyengébb az akkut kevésbé degradáló töltőt milyet ajánlotok?
-
rush0205
tag
Nehogy megvedd, nagyon szar, rettentő nehezen mozgatható a kamersziget takarója. Nekem van ilyen, le is cseréltem.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Létezik olyan tok a telóhoz ami teljesen takarja a kamera szigetet ?
-
rhonin
senior tag
Nem tudom te melyik szoftververzión vagy, de a legújabb A16-os nálam rendesen alávágott az akkuidőnek.
A16 óta ami még feltűnt hogy a kijelző késve villanik fel sokszor a bekapcsoló gomb megnyomására.
De persze Cache Wipe nincs a telefonon...Samsung böngészőn másnál is bugos és nem látható az értesítő sáv felül? Ha újraindítom a programot akkor egy időre megjavul.
-
pitiless
senior tag
Én írtam. Skoda/VW termék nem volt a közvetlen közelemben, így nem tudtam kipróbálni.
Amit tudok:
Dacia Spring - OK
Suzuki Vitara - nem ment, de lehet, hogy reset után talán
Citroen Berlingo/Opel Combo/Peugeot Rifter/Toyota Proace City - hibaüzenettel, de megy, csak nem mindegy mikor dugod rá...Ha pesti vagy és még nincs meg a telefon, de az autó adott, elgurulsz felém és kipróbálod. Ennyit tudok segíteni.
-
adabra
senior tag
Van valakinek tapasztalata arról, hogy a "Nord 2 - Android Auto - Skoda/VW (MIB2/MIB3)" konfiguráció működik?
Korábban itt írt valaki arról, hogy bizonyos autókkal nem, vagy csak néha működött az AA. -
batai15
félisten
Jelentem első negatív tapasztalatok után sokkal pozitívabb a telefon második nekifutásra . Gyári launcherrel használom .
-
Én kikapcsolt 5g-vel használom mert a jelenlegi lefedettség mellett tök felesleges. És sokkal lassabban merül. Most van 40%-on, tegnap reggel vettem le a töltőről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest